http://picasaweb.google.com/home
Любопитно ми е дали няма да се окаже, че някой от вас вече ме познава ;-)
СтрахотноDiKa написа:Трудно ми е да опиша накратко себе си /още повече че съм зодия Близнаци и всичко казано ще е недостатъчно/, затова ви пускам линк към онлайн галерията ми, която доста говори за мен като за човек, интереси и отношение към живота.
http://picasaweb.google.com/drumeva.svetlana
Август ще поемам към Рила, ако си там, може и да се засечемwindcolours написа:СтрахотноDiKa написа:Трудно ми е да опиша накратко себе си /още повече че съм зодия Близнаци и всичко казано ще е недостатъчно/, затова ви пускам линк към онлайн галерията ми, която доста говори за мен като за човек, интереси и отношение към живота.
http://picasaweb.google.com/home
Любопитно ми е дали няма да се окаже, че някой от вас вече ме познава ;-)![]()
![]()
Досега не сме се засичали по баирите, но по снимките ти съдя, че това трябва много скоро да се случи
Радвам се, че планинарите тук вече имаме още един съмишленикКонкуренцията при фотографите се засилва
Аз мисля някой ден тази седмица да се изстрелям натам за един бърз ОрловецDiKa написа:
Август ще поемам към Рила, ако си там, може и да се засечем
Орловец! Любимия връх на алпинистите... Ти наистина трябва да си голям планинарwindcolours написа:Аз мисля някой ден тази седмица да се изстрелям натам за един бърз ОрловецDiKa написа:
Август ще поемам към Рила, ако си там, може и да се засечемНо не пречи и август да се включа 2-3 дена в прехода ви, поне планината ми е близо
Свиркай като наближи моментът
Не бе, неDiKa написа:Орловец! Любимия връх на алпинистите... Ти наистина трябва да си голям планинарwindcolours написа:Аз мисля някой ден тази седмица да се изстрелям натам за един бърз ОрловецDiKa написа:
Август ще поемам към Рила, ако си там, може и да се засечемНо не пречи и август да се включа 2-3 дена в прехода ви, поне планината ми е близо
Свиркай като наближи моментът
страшни снимкиDiKa написа:Трудно ми е да опиша накратко себе си /още повече че съм зодия Близнаци и всичко казано ще е недостатъчно/, затова ви пускам линк към онлайн галерията ми, която доста говори за мен като за човек, интереси и отношение към живота.
http://picasaweb.google.com/drumeva.svetlana
И златноцветните скали на Камен бряг, и керемиденочервените откоси на Калиакра, и изумрудените води на морето, и гордите планински върхове... де що има красота из малката ни България, съм гледала да й се насладя и да я запечатам, доколкото е възможно, в снимка...sandmaN написа:ооо миме, снимала си и златнооцветените скали на камен брег
мини през карстовия извор до златна панегаDiKa написа: де що има красота из малката ни България, съм гледала да й се насладя и да я запечатам, доколкото е възможно, в снимка...

По някаква случайност днес четох легендата за Златна Панега, там наистина не съм ходила. И на девненския не съм ходила, а уж ми е близоsandmaN написа:мини през карстовия извор до златна панегаDiKa написа: де що има красота из малката ни България, съм гледала да й се насладя и да я запечатам, доколкото е възможно, в снимка...
има 3 такива "закалдованние" места у малката ни БГ
или се разбери с кента /васко/ да те заведе до девненския
простено ти еSweety написа: като си отвори устата...аааа, да говори...
...да се опитва...
едно подравче от СмилянDiKa написа: Любопитно ми е дали няма да се окаже, че някой от вас вече ме познава ;-)
Не се притеснявам за това, че съм публикувала линк към онлайн галертията си. Все пак аз винаги мога да я направя скрита, но защо да го правя, като там има предимно снимки с красотите на България? Все пак се съобразявам и не качвам съвсем лични снимки - мои и на приятелите ми.Sweety написа:Дика, хубави снимкми, хубав живот, хубави хора:-)
...някой хора смятат, че трябва да запазят в тайна визията и името си, и на семействата си също...или поне едното от тях от съображения сигурност и т.н....
не знам, ако това е истиското ти име и тези на приятелите ти...
това по скоро за пикасата де, не за 3о4о:lol:
и аз понякога се чудя кои албуми да направя публични там
Когато кажеш:-)По някаква случайност днес четох легендата за Златна Панега, там наистина не съм ходила. И на девненския не съм ходила, а уж ми е близоТака че ще се радвам, ако Васко ми покаже къде е
Май си прекалено черноглед относно именатаБоЕВ написа:Добре дошла още веднъж!
Освен хубави снимки( с тежка артилерия) и факта че, след 15~20 год да речем хората в България ще се наричат Алфред, Даяна, Патрик, Инджи,... нищо по-така не виждам.
пп В Турция бих отишъл само с танк и АК в ръце.
Ако може само, бих искал, да не възползвам от пожеланията!:bigsmile:DiKa написа:Май си прекалено черноглед относно именатаБоЕВ написа:Добре дошла още веднъж!
Освен хубави снимки( с тежка артилерия) и факта че, след 15~20 год да речем хората в България ще се наричат Алфред, Даяна, Патрик, Инджи,... нищо по-така не виждам.
пп В Турция бих отишъл само с танк и АК в ръце.Не си ли се замислял, че тези чужди имена могат да се дължат на чуждия произход на собствениците им? Това го казвам само като жокер
Иначе все повече и повече деца се кръщават със стари бг имена, което е много хубаво.
А за Турция - може би и аз мислех като теб, преди да отида. Там хората са много по-човечни от нас и им липсва прословутата мнителност на българите. Пожелавам ти да попаднеш в Турция съвсем случайно, дори и без да си го искал, пък тогава пак ще говорим ;-)
ааа, това е за готварската темаБоЕВ написа: При мен пък е обратно - на мацки като Суйти им падат ченетата щом взема да поклащм мускули...

[/quote]Kent написа:Когато кажеш:-)По някаква случайност днес четох легендата за Златна Панега, там наистина не съм ходила. И на девненския не съм ходила, а уж ми е близоТака че ще се радвам, ако Васко ми покаже къде е
В Девня е
ти да не си от Варна случаайну:-)
Много набърже мина! Що е време все пред нас е.sandmaN написа: само дет не мъ пУчерпи с рЕкия дет си направил саморъчно ...
немаш идея от тогава насам тоя благ поглед и леко тумбаче колко рЕкия и газирана вода поемаБоЕВ написа: Много набърже мина! Що е време все пред нас е.

голямата мома с тея раздалечени вежди хоризонтални...Sweety написа: ...някой хора смятат, че трябва да запазят в тайна визията и името си, и на семействата си също...или поне едното от тях от съображения сигурност и т.н....