От канадско уиски
От канадско уиски
също боли глава, да ви кажа.
Дойде си вчера следобед един състудент от Канада, донесе няква странна опаковка 4.5 л. уиски, канадско, хубаво, отлежало. Много благо се пие...
Но и от него боли глава. А за зла врага сутринта ми натресоха 4 страници за превод от руски на английски.
И ако искате да знаете коя е най-хубавата бира, веднага ще ви кажа:
ПЪРВАТА!
Дойде си вчера следобед един състудент от Канада, донесе няква странна опаковка 4.5 л. уиски, канадско, хубаво, отлежало. Много благо се пие...
Но и от него боли глава. А за зла врага сутринта ми натресоха 4 страници за превод от руски на английски.
И ако искате да знаете коя е най-хубавата бира, веднага ще ви кажа:
ПЪРВАТА!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Re: От канадско уиски
това е галон или не?АВе написа:... донесе няква странна опаковка 4.5 л. уиски, канадско, хубаво, отлежало. Много благо се пие...
не обичам уиски, ама добре звучи. ала Стайнбек малко
- Green Light
Да, английски галон = 4,54 л. Американският галон е = 3,78 л.pocti_bezobidna написа:това е галон или не?АВе написа:... донесе няква странна опаковка 4.5 л. уиски, канадско, хубаво, отлежало. Много благо се пие...
не обичам уиски, ама добре звучи. ала Стайнбек малко
Стайнбек кат каза.... Приятелят ми това е правил май и юни - по стъпките на Стайнбек е пътувал. И много готини истории разказа снощи. А кви стотици снимки е направил... красота
Ми да, той ти е донесъл галон.АВе написа:
Да, английски галон = 4,54 л. Американският галон е = 3,78 л.
Стайнбек кат каза.... Приятелят ми това е правил май и юни - по стъпките на Стайнбек е пътувал. И много готини истории разказа снощи. А кви стотици снимки е направил... красота
Как е пътувал - с Чарли или без?
ох, да му завиди човек...
С една жена от Мозамбик е пътувал. Много красива португалка. Едно източено гадже-е-е... Пу-пу! Да не му е уроки.pocti_bezobidna написа:Ми да, той ти е донесъл галон.АВе написа:
Да, английски галон = 4,54 л. Американският галон е = 3,78 л.
Стайнбек кат каза.... Приятелят ми това е правил май и юни - по стъпките на Стайнбек е пътувал. И много готини истории разказа снощи. А кви стотици снимки е направил... красота![]()
Как е пътувал - с Чарли или без?
ох, да му завиди човек...
Ха-ха! Че от сухия режим в САЩ насам това им е сигурно основното производство, бе, Куиде! И той разправя, че много се пие в Канада.Quid написа:кой знае кво менте сте пили.
боли глава на таратанци.
аз е са разбрах че у канада правят уиски тия гадни пияници долни.
Хубаво си беше уискито, ама ние прекалихме. До 2:30 ч. пихме... Пу-у-у!
Много им върви на някои хора.АВе написа:
С една жена от Мозамбик е пътувал. Много красива португалка. Едно източено гадже-е-е... Пу-пу! Да не му е уроки.
И аз искам да пътувам по стъпките на Стайнбек, хич не държа на жената от Мозамбик да си кажа.
Ето - не съм претензиоцна, никак дори.
Абе и аз нямам претенции, ама, на! Не става. И аз мога без португалска красавица, само с 2-3 кредитни карти, нали...pocti_bezobidna написа:Много им върви на някои хора.АВе написа:
С една жена от Мозамбик е пътувал. Много красива португалка. Едно източено гадже-е-е... Пу-пу! Да не му е уроки.
И аз искам да пътувам по стъпките на Стайнбек, хич не държа на жената от Мозамбик да си кажа.
Ето - не съм претензиоцна, никак дори.
това количество и боза да бяхте пили пак днеска щеше да ти е терсене...АВе написа: 4.5 л. уиски
just perfect
А, не сме го изпили всичкото. Ега ти, иначе направо да сме ритнали камбаната! Но си е терсене днес денят, де.bead_ написа:това количество и боза да бяхте пили пак днеска щеше да ти е терсене...АВе написа: 4.5 л. уиски
е това еАВе написа: А, не сме го изпили всичкото.
2 думи каза и ме нави
и без това не съм идвал у новия ти офис
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Интересно как са го пренесли през летищатаАВе написа:също боли глава, да ви кажа.
Но и от него боли глава.
Гадното на Канада, е че не можеш да си купиш бира и друг алкохол в супермаркетите, ами трябва да ходиш до някой специализиран магазин за алкохол.
Въпреки това и през лятото е доста популярно връзването хокейните кънки...
Пий Солпадейн, най-бързо помага срещу главоболието.
накъде е тръгнал тоя свят?! кой на кого дава съвети за махмурлук?!?Stranniche написа: Пий Солпадейн, най-бързо помага срещу главоболието.
just perfect