Масивът Триглав, гледан от Бузлуджа:
И един забравен символ от близкото минало:
Побързай да го наваксаш.МЪЖжжж написа:Божкеее...Лубимата ми летяща чиния!
Как пък веднъж през живота си не я доближих поне на един пушечен изстрел растояние.
Ще трябва да наваксам тоз въпиющ пропуск през тази година.
Вече не си спомтям кои от снимките ги прави мъжът ми и кои аз. За третата със сигурност, обаче, знам, че той я щракна. Също много я харесвам.Niya написа:Благодаря за страхотните снимки.
![]()
![]()
Направо ми се прииска да съм там, но не можееее, поне сега. Но пък следващото си желание ще изпълня - на десктопа ще си сложа третата.
Пожелавам ти да видиш!БоЕВ написа:Мерсаж, снимките са хубави...уекичко завиждам, тая зима все още не съм видял сняг.
Благодаря за снимките, духаше ли много мммм?Kent написа:
Не бе...pocti_bezobidna написа:МЪЖжжж написа:Божкеее...Лубимата ми летяща чиния!
Как пък веднъж през живота си не я доближих поне на един пушечен изстрел растояние.
Ще трябва да наваксам тоз въпиющ пропуск през тази година.
То на толкова ли искаш да се приближиш? И с кви цели?
А тя всъщност какво символизира? То кат се сетя рушенето е още от татово време - като деца ни заведоха там и който успя си крадна по камъче от стената (бяха едни шарени, цветниопърничава написа:Летящата чиния е оставена да се руши от времето и хората. Прилича на призрак. Все още привлича любопитковци, които я обикалят с почуда. Тъй като се намира на връх, гледката при добра видимост е интересна.
БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!опърничава написа:Стара планина за онези, на които им бе домъчняло за зимата.