споко... не е било насочено към теб нищо, от "лошото", което си видяла... никой лошо не е казал за теб и не виждам защо ще трябва да се "защитаваш"... действай смело тук... и отново: добре си дошла!DiKa написа: В петък цял ден следях как се развиват дискусиите относно това как съм попаднала в 3о4о, но за съжаление нямах възможност нито да реагирам, нито да се защитя, тъй като имах проблем с логването. Току-що се завърнах от съботно-неделно плажуване и отварям веднага 3о4о и за щастие вече успях да вляза в профила си. Та искам да кажа на всички, които имат някакви, макар и най-малки притеснения, че не съм лошо човече и се надявам скоро да имам шанса да ви докажа товаБлагодаря на тези, които ме подкрепиха, благодаря и на тези, които ме отхвърляха - уважавам правото на лично мнение на всеки. След малко ще пусна нова тема, с която да разкажа малко повече за себе си. А вие сами си решете дали да ме приемете сред вас, или да ме линчувате
Казахме ли добре ъ-ъ дошла на DiKa
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Сърцераздирателно предлагам да се наложи бан на Дика. Както и на всеки, който с повод или без използва думата плажуване в постовете си. Периода започва да тече от днес и продължава до края на август. Моля администрато, факинг, рите да влезнат в положението и да проявят разбиране: Думи с общ корен на изборените да се наказват безкомпромисно Плаж бан, море бан, отпу начи ска, бан, бан, бан. Тва е, мерси!DiKa написа:... но за съжаление нямах възможност нито да реагирам, нито да се защитя, тъй като имах проблем с логването. Току-що се завърнах от съботно-неделно плажуване ... А вие сами си решете дали да ме приемете сред вас, или да ме линчувате
- windcolours
Green Light написа:Сърцераздирателно предлагам да се наложи бан на Дика. Както и на всеки, който с повод или без използва думата плажуване в постовете си. Периода започва да тече от днес и продължава до края на август. Моля администрато, факинг, рите да влезнат в положението и да проявят разбиране: Думи с общ корен на изборените да се наказват безкомпромисно Плаж бан, море бан, отпу начи ска, бан, бан, бан. Тва е, мерси!DiKa написа:... но за съжаление нямах възможност нито да реагирам, нито да се защитя, тъй като имах проблем с логването. Току-що се завърнах от съботно-неделно плажуване ... А вие сами си решете дали да ме приемете сред вас, или да ме линчувате
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Хора, не си банвайте възможноститеGreen Light написа:Сърцераздирателно предлагам да се наложи бан на Дика. Както и на всеки, който с повод или без използва думата плажуване в постовете си. Периода започва да тече от днес и продължава до края на август. Моля администрато, факинг, рите да влезнат в положението и да проявят разбиране: Думи с общ корен на изборените да се наказват безкомпромисно Плаж бан, море бан, отпу начи ска, бан, бан, бан. Тва е, мерси!DiKa написа:... но за съжаление нямах възможност нито да реагирам, нито да се защитя, тъй като имах проблем с логването. Току-що се завърнах от съботно-неделно плажуване ... А вие сами си решете дали да ме приемете сред вас, или да ме линчувате
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Винаги е препоръчителноpocti_bezobidna написа: а щото крия собствената си слабост да драскотя по нет-клубове на тая възраст
пред "драскотенето" в разни ...фейсбуци
и пасането на крави
(да мъ прощават повечето имащи регистрации в тези социални мрежи...Замисляли ли сте се защо всъщност се казва мрежа

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Пак права хочеш? По бана те бива, знам сиGreen Light написа:
Сърцераздирателно предлагам да се наложи бан на Дика. Както и на всеки, който с повод или без използва думата плажуване в постовете си. Периода започва да тече от днес и продължава до края на август. Моля администрато, факинг, рите да влезнат в положението и да проявят разбиране: Думи с общ корен на изборените да се наказват безкомпромисно Плаж бан, море бан, отпу начи ска, бан, бан, бан. Тва е, мерси!
Но виж, верно мога да сложа забранени думи - ОТПУСКА, МОРЕ, ПОЧИВКА... ей такива. То шси са самобанва
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре.windcolours написа:добре, дори ако само един човек оттук не желае 3о4о да става обществено достояние- ще бъде така доколкото зависи от мен. Във Фейса ще публикувам линковете на пътеписите ми,публикувани на друго място. Това е:bigsmile:pocti_bezobidna написа:Май е тайна.windcolours написа: Защото, ако наистина искате 3о4о да бъде тайна, ще публикувам пътеписите на друго място. има къде. И по този начин ще прекратя достъпа на външни хора до форума
Мир да има!:-)
Аз не желая
Не казвам, че е тайна
Ако ме питаш защо- не мога да ти отговоря
Също така смятам, че имаш право да публикуваш където и каквото си искаш
още повече след като нямаме всеобща договорка за това кои сме, къде сме, защо сме
ще ли се рекламираме и как
и ...т.н
В крайна сметка живеем в свободна държава
или поне така си мислим:winkw:
Нищо лично:winkw:
А може би ...
просто остарявам:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Май остаряваме, Фриски. Свежата кръв винаги е добре дошла - не за друго, ама поне ще има с кой да се заяждамеfrisky lioness написа:...
А може би ...
Не, не е така - мързи ни в същност. Тук сме се събрали някаква определена група хора, които трудно допускат външна намеса, а и самия факт че сме малко, вече определя някаква "семейност" в отношенията. По-лесно се управляваме, по-лесно се самоцензурираме ако щеш. Ако има много нови хора покрай някакъв вид реклама на форума, ще започнем да изпитваме истинска необходимост от модератори, уви.
Но от друга гледна точка пък, така като сме си само ние, ставаме по-заядливи старчета и всеки с мнение различно от нашето е рапон.
Мда.
Не знам кое е по-доброто, де. На мен и така си ми е уютно, но и инак става, само дето повечко работа ще има. Знам ли.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тъй деmaggot написа:Май остаряваме, Фриски. Свежата кръв винаги е добре дошла - не за друго, ама поне ще има с кой да се заяждамеfrisky lioness написа:...
А може би ...
Не, не е така - мързи ни в същност. Тук сме се събрали някаква определена група хора, които трудно допускат външна намеса, а и самия факт че сме малко, вече определя някаква "семейност" в отношенията. По-лесно се управляваме, по-лесно се самоцензурираме ако щеш. Ако има много нови хора покрай някакъв вид реклама на форума, ще започнем да изпитваме истинска необходимост от модератори, уви.
Но от друга гледна точка пък, така като сме си само ние, ставаме по-заядливи старчета и всеки с мнение различно от нашето е рапон.
Мда.
Не знам кое е по-доброто, де. На мен и така си ми е уютно, но и инак става, само дето повечко работа ще има. Знам ли.
Нали и аз това думам, ама с по-малко приказки
Остаряваме:winkw:

Уф.maggot написа: Май остаряваме, Фриски. Свежата кръв винаги е добре дошла - не за друго, ама поне ще има с кой да се заяждаме
Мда.
Аз пък се улавям в неудобство, когато заради новите повтарям неща, които сме си говорили отдавна...
Но не, не бива да има затваряне.
То така или иначе не остават всички, а и форумът в много голяма степен си се саморегулира.
Едва ли ще настъпи някакъв чутовен наплив.
П.П. Още ми е мъчно за оня рекорд от 297 гости, голяма веселба беше (за отпуск и море нищо не съм казала).
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:
П.П. Още ми е мъчно за оня рекорд от 297 гости, голяма веселба беше (за отпуск и море нищо не съм казала).[/quote
Чак пък наплив...
Някои ни смятат за странни
Други за...инфантилни
Има и такива, които ни намират за скучни....
Така като си се чета и...
направо сме си страчета
без последното:winkw:
:lol:

Ами да, ама има и луди като нас, бе, Фриски.frisky lioness написа:
Чак пък наплив...
Някои ни смятат за странни
Други за...инфантилни
Има и такива, които ни намират за скучни....
Така като си се чета и...
направо сме си страчета
без последното:winkw:
:lol:
Пък и нали важното е друго.
Абе исках да те питам, онези твои шишенца с листчета вътре - как мога да открия снимката им в клуба? И темата изобщо?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо друго да търсиш?Мнемозина написа:Аз пък като те попитах, и взех, че си ги намерих.frisky lioness написа:Не знамМнемозина написа:
Абе исках да те питам, онези твои шишенца с листчета вътре - как мога да открия снимката им в клуба? И темата изобщо?
Не съм добра в търсенето...

- windcolours
+1Мнемозина написа: Но не, не бива да има затваряне.
То така или иначе не остават всички, а и форумът в много голяма степен си се саморегулира.
Това е и моето мнение, но явно преобладаващото настроение е друго.
frisky lioness написа:
Нещо друго да търсиш?
Сега не.
Но като затърся нещо, първо теб ще питам, обещавам.
Последно промяна от Мнемозина на 20.07.10, 20:55, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Постреснала си се, та затова не си го разбрала преобладаващото настроение.windcolours написа:+1Мнемозина написа: Но не, не бива да има затваряне.
Panta rhei...
- windcolours
ми не. два пъти тамън четох темата. Пък виж как го беше разбрала и ДиКаМнемозина написа:Постреснала си се, та затова не си го разбрала преобладаващото настроение.windcolours написа:+1Мнемозина написа: Но не, не бива да има затваряне.
Дедото в Котел само дето не ме плесна през ръцете, като виде Бисерната гъба, която бях откъснала и курдисала в плика с другите гъби за вечеря на Веско. Отровна била рийш! Аз цел живот си я ям и нищо ми нема! И родата и тя!Мнемозина написа: Постреснала си се, та затова не си го разбрала преобладаващото настроение.
представяш ли си с ко съ е напушила...
/п.п. ся да не земете за заяждане да го премисляте това
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- windcolours
Аз пък ще ти кажа, че с тия хора съм от пет години /баси, как си минава времетоwindcolours написа:Стряскане никак не е подходящата дума. Бях учудена. Това е.Мнемозина написа:
Постреснала си се, та затова не си го разбрала преобладаващото настроение.
Но...в крайна сметка вие сте създали това място.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Искаш да направя резюме с анализ на това кой какво всъщност е казал?windcolours написа:Стряскане никак не е подходящата дума. Бях учудена. Това е.Мнемозина написа:
Но...в крайна сметка вие сте създали това място.
Няма да стане.
Ако беше права, нямаше да я има и тая поздравителна тема изобщо.
Panta rhei...
- windcolours
и аз бях останала с такова впечатление.Ън написа:Аз пък ще ти кажа, че с тия хора съм от пет години /баси, как си минава времетоwindcolours написа:Стряскане никак не е подходящата дума. Бях учудена. Това е.Мнемозина написа:
Но...в крайна сметка вие сте създали това място./ и не е имало човек, който да не са/да не сме приели с отворени обятия.
Затова се изненадах от факта, че повечето от вас не обичат да споделят за 3о4о дори пред приятелите си.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- windcolours
Защото не ни познава.windcolours написа:Не, Мнемо, не искам резюмета.Мнемозина написа:
Няма да стане.
Но ако наистина съм толкова недоразбрала, защо се беше смутила и ДиКа?
Дика е добре дошла, точка, край! Кво има за чоплене ся, а?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

да тъй еЪн написа: Защото не ни познава.
Дика е добре дошла, точка, край! Кво има за чоплене ся, а?
когато някой доведе някого, се знае общо взето що за тип е /обикновено хората се капсуловат в своята среда и приятелите им приличат на тях по менталност/
като влезе непознат за никого...се почва едно изследване на вторични полови белези /рисуване, поезия, снимкане, планинарство, вицовщина, пиенЬе, зъби- зъби каза магот
и минава време докат мине първоначалният стрес от сблъсъка на 2 циливилизации
Това е съвсем друго.windcolours написа:
и аз бях останала с такова впечатление.
Затова се изненадах от факта, че повечето от вас не обичат да споделят за 3о4о дори пред приятелите си.
Ако питаш за мен - обяснявам веднага.
Не обичам да смесвам средите. Предпочитам да си запазя клуба като някакъв вид свое си пространство, отделно от реалния ми реал.
И това няма нищо общо с приемането или неприемането на нови хора тук.
Мисля, че и за другите, които казаха нещо подобно, е така. Поне доколкото ги познавам...
Panta rhei...
- windcolours
Правя разликата. Но има и връзка между двете. Както и да е. Посланието е ясно.Мнемозина написа:Това е съвсем друго.windcolours написа:
и аз бях останала с такова впечатление.
Ако питаш за мен - обяснявам веднага.
Не обичам да смесвам средите. Предпочитам да си запазя клуба като някакъв вид свое си пространство, отделно от реалния ми реал.
И това няма нищо общо с приемането или неприемането на нови хора тук.
Наздраве!:-)
ели, за определени приятелиwindcolours написа: Затова се изненадах от факта, че повечето от вас не обичат да споделят за 3о4о дори пред приятелите си.
Правя разликата. Но има и връзка между двете. Както и да е. Посланието е ясно.
Наздраве!:-)
други са добре дошли
и се водят
там е разликата
наздраве
- Green Light
Аз съм за нови хора. Гледните точки са интересното, Магът. Интернет ми хареса И със супер интересните и нестандартни, някои даже насила изкривени гледни точки по уж елементарни неща.maggot написа:Май остаряваме, Фриски. Свежата кръв винаги е добре дошла - не за друго, ама поне ще има с кой да се заяждамеfrisky lioness написа:...
А може би ...
Мда.
Гледната точка на чиновника
На третия в триъгълника
На насилника
На мълчаливия работар
На лоялния
На осъдения
Аз затова и периодично питам за анонимното писане(кой ги измислИ тия идиотски ботове, мамка му.) Нови хора, нови гледни точки.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото ви трябва време, за да ни опознаете. Не става за месец-два. Понякога първите впечатления са измамниwindcolours написа:Не, Мнемо, не искам резюмета.Мнемозина написа:
Няма да стане.
Но ако наистина съм толкова недоразбрала, защо се беше смутила и ДиКа?
Дори и след много, много време се случва да те спохождат изненади

И аз, бре! Ма ме мързи. Самата мисъл да дефинирам модератори, да ги отдефинирам, да слагам нови и да махам... (щото нали се сещате всички - ако клуба е с много много хора то тогава модераторстването не ни мърда - просто няма да имаме шанс да оцелеем без това - такива са реалностите) направо ме потриса!Green Light написа: Аз съм за нови хора. Гледните точки са интересното, Магът. Интернет ми хареса И със супер интересните и нестандартни, някои даже насила изкривени гледни точки по уж елементарни неща.
Гледната точка на чиновника
На третия в триъгълника
На насилника
На мълчаливия работар
На лоялния
На осъдения
Аз затова и периодично питам за анонимното писане(кой ги измислИ тия идиотски ботове, мамка му.) Нови хора, нови гледни точки.
Аз за това казвам, че ни мързи. Еле па мен.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...