Световното 2010 ЮАР Залози
ELBI написа:+1 !!! Да е още по-бързоRemmivs написа:бързо да се оправя малчугана
"Спаси си деня!" - Green Light
- сър Айвънхоу
биха... три пъти центърЪн написа:Урусите ще бият днес.
Тоя- Фурлан е страшен!
но гола на Фурлан е шедьовър просто... за мен най-красивия гол на първенството до момента.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Гледах мача в голяма и весела компания. Половината бяхме с оражеви дрехи, другите - в червени. Когато видях обаче как Де Йонг изрита в гърдите един испански футболист, за което получи САМО жълт картон, ядосах се на съдията, че не го изгони.
Много жълти картони, много ожесточена битка беше днес. В края на краищата испанците играха по-добре.
QUE VIVA ESPAÑA
Много жълти картони, много ожесточена битка беше днес. В края на краищата испанците играха по-добре.
QUE VIVA ESPAÑA
така бешеStranniche написа:Гледах мача в голяма и весела компания. Половината бяхме с оражеви дрехи, другите - в червени. Когато видях обаче как Де Йонг изрита в гърдите един испански футболист, за което получи САМО жълт картон, ядосах се на съдията, че не го изгони.
QUE VIVA ESPAÑA
"Спаси си деня!" - Green Light
Мъхъм... Заслужено получил и златната топка.Ън написа:Урусите ще бият днес.
Тоя- Фурлан е страшен!
http://corner.dir.bg/worldcup/2010/news ... 09323&nt=7
Уф.Stranniche написа:Гледах мача в голяма и весела компания. Половината бяхме с оражеви дрехи, другите - в червени. Когато видях обаче как Де Йонг изрита в гърдите един испански футболист, за което получи САМО жълт картон, ядосах се на съдията, че не го изгони.
QUE VIVA ESPAÑA
През целия мач непрекъснато някой се търкаляше по земята.
Като синовете на Пушкин бяха...
Panta rhei...
12.07.2010
Крайно класиране:
Ако съм пропуснал някой - знаете какво да правите!
Честито на двамата ни първенци - Вяра и Грийн!
И... БАСИ ОКТОПОДА!!!
:shocked::blink: 
Крайно класиране:
Код за потвърждение: Избери целия код
1. Вяра: 33 (+2)
1. Грийн: 33 (+0)
2. Remmivs: 31 (+2)
3. Почти Безобидна: 30 (+1)
4. Елби: 29 (+2)
5. Суити: 12 (+1)
6. Неф: 8 (+1)
7. Куид: 3 (+0)
8. Холи: 2 (+0)
8. ПЪТник: 2 (+0)
9. Гаспод: 1 (+0)
9. Нежимаки дори: 1 (+0)
10. bead_: 0 (+0)
10. Айвенго: 0 (+0)
10. Кент: 0 (+0)
И... БАСИ ОКТОПОДА!!!
мда каратисти бяха нещо летящите холандциStranniche написа:Гледах мача в голяма и весела компания. Половината бяхме с оражеви дрехи, другите - в червени. Когато видях обаче как Де Йонг изрита в гърдите един испански футболист, за което получи САМО жълт картон, ядосах се на съдията, че не го изгони.
QUE VIVA ESPAÑA
но съдията удържа мача и не го развали с ранно изгонване
хубав мач стана, макар и малко груб
и много се радвам, че Испания победиха, макар и да не отбеляза победния гол Фернандо
Наздраве!
Оооо, Грийн май беше пропуснал да заложи за последните мачове или греша?Remmivs написа:12.07.2010
Крайно класиране:
Ако съм пропуснал някой - знаете какво да правите!Код за потвърждение: Избери целия код
1. Вяра: 33 (+2) 1. Грийн: 33 (+0) 2. Remmivs: 31 (+2) 3. Почти Безобидна: 30 (+1) 4. Елби: 29 (+2) 5. Суити: 12 (+1) 6. Неф: 8 (+1) 7. Куид: 3 (+0) 8. Холи: 2 (+0) 8. ПЪТник: 2 (+0) 9. Гаспод: 1 (+0) 9. Нежимаки дори: 1 (+0) 10. bead_: 0 (+0) 10. Айвенго: 0 (+0) 10. Кент: 0 (+0)
И... БАСИ ОКТОПОДА!!!:shocked::blink:
Не вярвам за този октопод. Или правят някаква шашма или погледнато чисто статистически, съществува все пак такава вероятност, при която да познае такъв брой верни резултати.
Браво на мен! Яяяяяяяяяяя колко народ е след престижното осмо място!Remmivs написа: 8. Холи: 2 (+0)
8. ПЪТник: 2 (+0)
9. Гаспод: 1 (+0)
9. Нежимаки дори: 1 (+0)
10. bead_: 0 (+0)
10. Айвенго: 0 (+0)
10. Кент: 0 (+0)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Не ми дадоха никаква наградаlatrevw написа:хаха, не мога да повярвам, че почти безобидна почти е спечелила
леле, колко бързо се напредвало във футбола
не съм гледала ни един мач. пуснах по едно време някъде към полуфинали или нещо такова да се пробвам. Вувузелите ме подлудиха направо - такъв дразнещ шум само на Формулата има. Представих си какъв ужас е на стадионите.
доста напосоки си правих предположенията, са ме е яд, че не пуснах Еврофутбол.
нищо - на следващото световно