БоЕВ написа:Здраво наливате кинти в гръцката ик. - а?!:bigsmile:
Аз съм поС човек - отивам там, където ми харесва. Последните опити по родното черноморие ме отказаха да ходя там. С изключение на миналата година... и сега, чувам, имало добри оферти... може да пробвам пак някой ден. Обаче, има някои обачета в цялата работа.
1. Гърците може да са секви гадни византийски копелета, но умеят да ти земат парите така, че да ти е кеф да ги даваш. Което наш`те все още не умеят.
2. Парите, наляти в наш`то черноморие пак няма да отидат в наш`та икономика. Най-малкото щото такава няма :)
3. Черно море, гледано отвътре, няма нищо, ама нищо общо с гръчкото. Средна видимост в черно море -2-3 метра, там са 12-15. Като се има изнапредвид, че прекарвам повече време под отколкото над водата, изборът за мен е ясен. От друга страна, гръчкото море бледнее пред разните му там червени морета и разните му океани. Да се готвят и те някой ден :)
4. По-бързо стигам до беломорието отколкото до черноморието. Ако някой слънчев ден Тракия е наистина завършена нещата може и да се променят. А можем и за Хемус да помечтаем... :)
5. Чуствителна разлика в цената няма.
6... сигурно има и още
А по въпроса за икономиката - пиеш ли Шуменско? Щото ако пиеш, и ако ти падне кутийка, погледни къде е произведено... Аз прочетох Мъде ин Сърбия, ама може и да е било от прекомерната употреба :) Та никак не е ясно кой пие, кой плаща и кой накрая празнува с парите :)
ПП. Тва мнение не знам що го писах. Нито имам необходимост да се оправдавам, нито искам някого да агитирам. Не го четете, плс.
:)