latrevw написа:...
Боев, преди да си съставяш мнение, не трябва ли да си видял и двете страни. Отиди в Гърция, отиди в Турция, направи сравнението с тук и дай после да говорим. Само гол патриотизъм не стига.
По-добре гол патриотизъм отколкото с гол гъз към всяка чуждоземска врана която донесе вятъра.

Бе, не съм много в час с математиката, ама тук, в условието не станаха ли три страните?!:roll:
И, ако ми позволиш един нетактичен въпрос - А, бе, мацка, ти какво знаеш за мен: поминък;статус;образование;интереси;къде и как прекарвам свободното си време - та си позволяваш да ми препоръчваш каквото и да било?:-)
Ако бех некой простак директно да съм те пратил да вземаш уроци по надуване на вувузела, ама няма да го направя, ей на, та да видиш, че съм пич.

Казах вече, че точно тая почивка повече няма да я коментирам, пък и автора на темата получи в поста над мен похвали и потупване по рамото от името на гръцкото правителство и целия гръцки народ за "убийствената" критика която направи на България, българите и българския туристически бизнес! Гасподе е много точен и слънчев човек и не заслужава да му спамя темата с критики, но ти, ако ти стиска пусни тема за почивките в чужбинско и там ш`ти скъсам шортите с къси пасове.

А, докато се чудиш дали да го направиш, ш`ти задам един въпрос - да`н би гърция да се е преместила наскоро по къмто нас, та тая година спец да е атракция в почивното дело?
пп А! Печелиш и един музикален спец поздрав лично от мене -
www.youtube.com/watch?v=M0crQAjI-CA&NR=1
ппп Замени само софиянки с варненки и всичко е ОК!