Желаещи?
ПА
ПА
ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?

Желаещи?
Re: ПА
има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...Gaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
?!:blink:Gaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
Това съобщение да не е закъсняло с няколко дни?!
Или аз късно го чета:roll:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Супер :)Ън написа: има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...
Що бе? Петък има във всяка седмицаfrisky lioness написа: ?!:blink:
Това съобщение да не е закъсняло с няколко дни?!
Или аз късно го чета:roll:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мене някой брои ли ме:mad:Ън написа:има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...Gaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
Не казвай само, че това "кръчме" е някъде из вашия квартал, или, че е от тези, дето ти режат главата от към кръста:win:blum:kw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Стига мрънкаааааааfrisky lioness написа:Мене някой брои ли ме:mad:Ън написа:има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...Gaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
Не казвай само, че това "кръчме" е някъде из вашия квартал, или, че е от тези, дето ти режат главата от към кръста:win:blum:kw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ън написа:Стига мрънкаааааааfrisky lioness написа:Мене някой брои ли ме:mad:Ън написа:има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...Gaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
Не мрънкам
Изказвам се като член на ПА ( не съм ли:mad:)
Абе, просто искам да съм в парчето, дет се вика:winkw::lol:

Штъ зеем, аре...frisky lioness написа:
![]()
Не мрънкам
Абе, просто искам да съм в парчето, дет се вика:winkw::lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре. БЛАГОДАРЯ...Ън написа:Штъ зеем, аре...frisky lioness написа:
![]()
Не мрънкам
Абе, просто искам да съм в парчето, дет се вика:winkw::lol:Мъ в нашиъ квартал
Кръчмето си го бива много. И не е дебело. Честен кръст!
Шти ареса, бе!:-)
До петък-време бол

желаещи дал ГосподGaspode написа:Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
мога ли да пратя един самолеД по теб до Ън и да му дам тилифоня да го намерят и да си го вземат?
въпроса е и към 2-мата.
себе си не мога да се пратя
а уж планирах... вече 3-та седмица
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
СамолеД по мен или мен по самолеДа? Че нали знаеш колко ми е малка колицата...sandmaN написа:желаещи дал ГосподGaspode написа:Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
мога ли да пратя един самолеД по теб до Ън и да му дам тилифоня да го намерят и да си го вземат?
въпроса е и към 2-мата.
Готов си - таман в четвъртък може да се видим на по бира и да ми дадеш самолеДа...
Gaspode написа:СамолеД по мен или мен по самолеДа? Че нали знаеш колко ми е малка колицата...sandmaN написа:желаещи дал ГосподGaspode написа:Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
въпроса е и към 2-мата.
Готов си - таман в четвъртък може да се видим на по бира и да ми дадеш самолеДа...
Аз па шгу предам нататък.
Ся, кръчмето се казва "Солей", кат запристигаш, шти го обясня де е. Хубава градинка- шадраванчета, рекички, само да не вали- пу, пу....
Страхотна кухня, че и ефтина. Мира шъ доди, Вера шсъ куми. Тва е за ся.

Мира доста шъ позакъснее, както винаги.Ън написа: Мира шъ доди...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ку ще закъснава, и то доста, кажи и да не идва сама...holi_day написа:Мира доста шъ позакъснее, както винаги.Ън написа: Мира шъ доди...- холи врачката
Примерно да доведе и врачката
Дай гпс координати :)Ън написа: Аз па шгу предам нататък.
Ся, кръчмето се казва "Солей", кат запристигаш, шти го обясня де е. Хубава градинка- шадраванчета, рекички, само да не вали- пу, пу....
Щооооо? Е са говорих с нея- каза- "Шъ додъ"holi_day написа:Мира доста шъ позакъснее, както винаги.Ън написа: Мира шъ доди...- холи врачката

хахаха
едни са добри и постоянни в закъсненията, други - в отсъствията
едни са добри и постоянни в закъсненията, други - в отсъствията
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Тръгваш по "Пере Тошев" в Кичука и накрая на улицата е. Тва е. Бе, почти на къра вече...Gaspode написа:Дай гпс координати :)Ън написа: Аз па шгу предам нататък.

- сър Айвънхоу
изцяло от теб зависи и мойто присъствие, нъл знайш?Ън написа: има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
окЪн написа: Аз па шгу предам нататък.
а може и да се домъкна и да се прибера с рейса
само се огледай за хотелче близо до кръчмата и свирни кви са условията
иначе остава план А
ще дам телефона ти на човека, казва се константин
Емиииии, там сисър Айвънхоу написа:изцяло от теб зависи и мойто присъствие, нъл знайш?Ън написа: има едно кръчме...щи хареса...аре, аз съм там..водолазо-византиецо...

Хотел "Родопи"sandmaN написа:окЪн написа: Аз па шгу предам нататък.
а може и да се домъкна и да се прибера с рейса
само се огледай за хотелче близо до кръчмата и свирни кви са условията
иначе остава план А
ще дам телефона ти на човека, казва се константин
На един х*й разстояние е от кръчмата
Супер оферта- 32 лв. нощувка, закуска и вечеря.
Офертата е валидна при настаняване в стаи по двама.

ок, вече сме го правили и на спалняЪн написа:в стаи по двама.Тъй че с Айвън за ръчичка...
ще го измислим
пътуването ме притеснява, щот "буратино" нема резервна гума ни крик ни ключове за джанти
а у тая мамагистраяла съм пътувал
- Глас в пустиня
Да не ви излезе име на края!:blum:sandmaN написа:ок, вече сме го правили и на спалняЪн написа:в стаи по двама.Тъй че с Айвън за ръчичка...
...
кво име бре?!БоЕВ написа: Да не ви излезе име на края!:blum:
при това насериозно
- сър Айвънхоу
мани го тоа бе, той не разбира от теа неща!sandmaN написа:кво име бре?!БоЕВ написа: Да не ви излезе име на края!:blum:че ние с него от години си ходим..
при това насериозно
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз ги уредих в една спаля още преди години и те от тогава си ходят сериозноБоЕВ написа:Да не ви излезе име на края!:blum:sandmaN написа:ок, вече сме го правили и на спалняЪн написа:в стаи по двама.Тъй че с Айвън за ръчичка...
...

хммммммммммGaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Тебе те вписаха вече у регистъра :)Semiramis написа:хммммммммммGaspode написа:ПА, какво мислите за една петъчна бира? Да кажем някъде къмто 6 и половина - 7? До към 9, 9 и половина, че след това ме чака още път.
Желаещи?
ми... супер!
Насам, народе!
Ън ще показва Слънчогледите в петък.
вход - ъъъъъъъъъъъъ...
знаете колко. 
вход - ъъъъъъъъъъъъ...
Да бе, да....Semiramis написа:Насам, народе!
вход - ъъъъъъъъъъъъ...знаете колко.
Как ли не съм ги помъкнал с мен

еле у кръчма дет ще те "разпитваме"Ън написа:Да бе, да....
/както вика Янек от пазарджишко
навалицата ш`съ домъкне у кабинета или там дет е
Ън написа:Да бе, да....Semiramis написа:Насам, народе!
вход - ъъъъъъъъъъъъ...знаете колко.
Склонна съм към насилие. И към влизане с взлом.
и поне няколко агитки ще ме прикриват.
Имаме резервация за довечера в 19ч. Кръчмето се казва "Soley" и е в Кичука накрая на "Пере Тошев", почти на къра 
Аре, шсъ видим там:-)

Кой какво или кого пере не ме много интересира - важното е да дойдете повечкото ПА... Няма да има отсъстващи, нали? Па може и някой нов образ да довлачите...Ън написа:Имаме резервация за довечера в 19ч. Кръчмето се казва "Soley" и е в Кичука накрая на "Пере Тошев", почти на къра