А картината е:

Ън написа:една картина. Всяка ваша мисъл свързана с нея и споделена тук ще ме зарадва!
Ми много е известна...
що питаш? Не разбирам много от този тип изкуство, та ако знам какво конкретно те интересува, ще е по-лесно да мисля...
Май е доста копирана...
pocti_bezobidna написа:Не е "копирана" а е рисувана от Ън!Ън написа:една картина. Всяка ваша мисъл свързана с нея и споделена тук ще ме зарадва!
Ми много е известна...
що питаш? Не разбирам много от този тип изкуство, та ако знам какво конкретно те интересува, ще е по-лесно да мисля...
Май е доста копирана...
Ем картини имате от него, ем не се научихте да разпознавате "мазките" му с четката.
топло, много топло, без да е горещо...има вкус на мандарини..а питите на слънчогледите- вкус на сушени фурми и кайсии....мирише на мед
Определено си гладна!:rotfl24:
не съм...ама като огледах подробно мазките, цветовете...ми ко ся...такава ми беше асоциацията:lol:БоЕВ написа:
Определено си гладна!:rotfl24:
1200 е по- добре.Quid написа:цените започват от 1200 евро и стигат 65 милки в евро
http://zar.bg/view_article.php?article_id=2091
добра картина:rotfl24: даже екстра:rotfl24:
Ми щото по негово време слънчогледът не е бил техническа култура и се е използвал само за украса, като цвете.Green Light написа:Ми честно казано от дете съм се чудел защо па слънчогледи, защо във ваза ...
Скръндза!Green Light написа:1200 е по- добре.Quid написа:цените започват от 1200 евро и стигат 65 милки в евро
Тва е много интересно. Ван Гог е живял приблизително 1850 до 1890 г. Олио откога има?БоЕВ написа:Ми щото по негово време слънчогледът не е бил техническа култура и се е използвал само за украса, като цвете.Green Light написа:Ми честно казано от дете съм се чудел защо па слънчогледи, защо във ваза ...
То и сега има страхотни декоративни слънчогледи за украса, лично аз съм си засял няколко вида, но така като гледам за сега има вероятност само два вида да цъфнат.
Е кажете нещо, па после се отметнете.pocti_bezobidna написа:Скръндза!Green Light написа:1200 е по- добре.Quid написа:цените започват от 1200 евро и стигат 65 милки в евро
1450?
Това през стъкло ли го е гледал когато го е рисувал

Ми, питам щото ми харесва. Всъщност, повечете неща на Ван Гог ми харесват. И не просто ми харесват, а направо...абе трудно ми е да намеря думата....да кажем- разтърсват...pocti_bezobidna написа:
Ми много е известна...
Май е доста копирана...

Абе, то и много нормални се самоубиват...holi_day написа:луд, та чак самоубиецQuid написа:много кинти,много ван гог,много луд:-)
а картината - слънчева

БоЕВ написа:Да, бе- да....pocti_bezobidna написа:Не е "копирана" а е рисувана от Ън!Ън написа:една картина. Всяка ваша мисъл свързана с нея и споделена тук ще ме зарадва!
Ми много е известна...
Май е доста копирана...
Ем картини имате от него, ем не се научихте да разпознавате "мазките" му с четката.

без друго щях да ги редУцирамQuid написа:китката е комплект. единични бройки не се продават!frisky lioness написа:Къф им е броят, бе, мушмурок:winkw::blum:Quid написа:тия китки са 65 милки в евра!

Що да ти се смеяwindcolours написа:
топло, много топло, без да е горещо...има вкус на мандарини..а питите на слънчогледите- вкус на сушени фурми и кайсии....мирише на мед
Ся да не ми се смееш

Тва от линка ти са други слънчогледи. Той е рисувал много картини със слънчогледи.Quid написа:цените започват от 1200 евро и стигат 65 милки в евро

Хм. не разбирам аз, ама хич то тия неща...Ън написа:Ми, питам щото ми харесва. Всъщност, повечете неща на Ван Гог ми харесват. И не просто ми харесват, а направо...абе трудно ми е да намеря думата....да кажем- разтърсват...pocti_bezobidna написа:
Ми много е известна...
Май е доста копирана...
Преди много години не харесвах неговите картини. Викам си кво толкоз- слънчогледи, ириси, кипариси, мацаници разни...
И понеже тръгнах да се повтарям, ето тук разправях как започнах да харесвам Ван Гог...
Слънчогледа създава огромно позитивно настроение. Розата, кво?- красива, ама студена... и повечето цветя така- разни кали, карамфили, божури, да не говорим па за орхидеи... Докато слънчогледа винаги ти се усмихва! Ама винаги!Green Light написа:Ми честно казано от дете съм се чудел защо па слънчогледи, защо във ваза и защо са увехнали? (някои от отговорите дойдоха с инфото че две години след тази картина се е чалдисал и самоубил)
Това са мислите ми за тази картина. А усещането е, че ми харесва много.
Бързал е сякаш много, клепал е някак си, за да изкара нещо от себе си и да го изтресе на платното. Всичко е разкривено, само слънчогледите са изпипани подробно, другото е досада, няма какво даже боята да сменяме, давай давай да я свършвам картината, хич не ми се бави.
Такива работи.

Гачели са 13Ън написа:Абе, то и много нормални се самоубиват...holi_day написа:луд, та чак самоубиецQuid написа:много кинти,много ван гог,много луд:-)
а картината - слънчева
Всъщност, не е бил толкоз луд, но тогава е нямало ефикасно лечение...
Картината е слънчева, да! 12 слъца греят там

Ся, ти ли знаеш или той?frisky lioness написа:Гачели са 13Ън написа:Абе, то и много нормални се самоубиват...holi_day написа:луд, та чак самоубиецQuid написа:много кинти,много ван гог,много луд:-)
а картината - слънчева
Всъщност, не е бил толкоз луд, но тогава е нямало ефикасно лечение...
Картината е слънчева, да! 12 слъца греят там

Къде го е казал или писалЪн написа:
Ся, ти ли знаеш или той?![]()