Бе, графиката е друга бира... Тм квото видиш на компа, такова ще го видиш и на живо. Няма цвят, няма релеф, няма оттенъци, няма дълбочина, абе мноо работи няма.pocti_bezobidna написа:Хм. не разбирам аз, ама хич то тия неща...Ън написа:Ми, питам щото ми харесва. Всъщност, повечете неща на Ван Гог ми харесват. И не просто ми харесват, а направо...абе трудно ми е да намеря думата....да кажем- разтърсват...pocti_bezobidna написа:
Ми много е известна...
що питаш? Не разбирам много от този тип изкуство, та ако знам какво конкретно те интересува, ще е по-лесно да мисля...
Май е доста копирана...
Преди много години не харесвах неговите картини. Викам си кво толкоз- слънчогледи, ириси, кипариси, мацаници разни...
И понеже тръгнах да се повтарям, ето тук разправях как започнах да харесвам Ван Гог...![]()
Графика харесвам, фотография харесвам...
Не ми се е случвало да ме порази така, както разказвате акварел или масло... Начи, много странно - Дали, примерно - графиките му могат да ми приковат вниманието, друго не...
Начи, произведение на изкуството - картина, бих купила ако е графика.
Мое пък след време друг акъл да ми дойде, знам ли...
А за да разбереш една картина с масло дали ти харесва или не, трябва да я видиш на живо- иначе не става. Аз затва ти казвам, че се влюбих в картините му след като ги видях на живо, нали отвори линка? Е, не точно от него правени, но все пак добре фалшифицирани. И нямат ниииищо общо с това, което гледаш на монитора или напечатано на хартия...

е последната му картина, само дни преди да се самоубие. Затова е толкова мрачна. Път водещ през нищото и към нищото...