Са тва джунгла ли е
- Green Light
Са тва джунгла ли е
или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
- windcolours
- Green Light
Re: Са тва джунгла ли е
Ами... наближава време за обяд всъщност.Green Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
Panta rhei...
[quote="Green Light" Са тва джунгла ли е или не е джунгла?[/quote]
Джунгла е, и още как!
Е, не се лее толко кръв, но си е джунгла отвсякъде.
Джунгла е, и още как!
Е, не се лее толко кръв, но си е джунгла отвсякъде.
- windcolours
Green Light написа:Ми за Вежди Рашидов кво ше кажеш?windcolours написа:... Ван Гог......
Аз съм виновен за всичко
А ние сме част от хранителната верига на джунглата
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
- Green Light
Ън написа:Green Light написа:Ми за Вежди Рашидов кво ше кажеш?windcolours написа:... Ван Гог......
Аз съм виновен за всичко
А ние сме част от хранителната верига на джунглатаКои по- нагоре, кои по- надолу, но всички сме в кюпа. И под нас има и над нас, така че спокойно, все някога ще бъдем изядени...
Хъм. Замислих се кое животно съм.
Ти кое си?
- Green Light
Хубаво би било да си мисля, че съм тигър или лъв, но не си го мисля. Неподвижно нещо ли съм? "Между това да стоиш неподвижно и да не правиш нищо има огромна разлика" Джеки Чан вчера на Карате кид го каза. Сега стоя неподвцижно, но май не съм от неподвижните животни. Тежко животно също не съм. Май не съм сухоземно вобще.
Бе я да спирам с тия... данизлезе че съм шаран накрая
Бе я да спирам с тия... данизлезе че съм шаран накрая
- Green Light
не знам. Сам си решавай за него.Green Light написа:Ми на мене Хесе много ми уйдиса. Освен дa го подхвана фон Барона?pocti_bezobidna написа:Някои много го харесват.windcolours написа:
добре, че ме предупреди да го пропусна тоя. Че и аз съм склонна към депресии..
Мен ме втриса от него.
Има двама (засега) дето не ги препоръчвам никога и на никого да не ме бият после - Трир (Триер) и Пазолини.
Джунгла е, братко мили, и всеки бива изяден рано или късно. Мен вчера ме сдъфкаха... и изплюха - май не съм им по вкуса. Но сега се чуствам сдъфкан и изплютGreen Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
Може па днес аз да сдъфча някого...
ПП. Не, не е джунгла. Океан е. А аз съм малко синьо китче
- windcolours
точно ти ми требеш-как се казваха онези водни цветя с дълги пипала, дето ги вее течението, ама самото цвете си кибичи на едно място?:roll:Gaspode написа:Джунгла е, братко мили, и всеки бива изяден рано или късно. Мен вчера ме сдъфкаха... и изплюха - май не съм им по вкуса. Но сега се чуствам сдъфкан и изплютGreen Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?.
Може па днес аз да сдъфча някого...
ПП. Не, не е джунгла. Океан е. А аз съм малко синьо китче
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Анемония може би?windcolours написа:
точно ти ми требеш-как се казваха онези водни цветя с дълги пипала, дето ги вее течението, ама самото цвете си кибичи на едно място?:roll:
касатчица малка сладкаGaspode написа:
А аз съм малко синьо китче
- Green Light
Ако владееш се, когато всичкиGaspode написа:Джунгла е, братко мили, и всеки бива изяден рано или късно. Мен вчера ме сдъфкаха... и изплюха - май не съм им по вкуса. Но сега се чуствам сдъфкан и изплютGreen Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?.
...
треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакваш, без да се отчайваш;
наклеветен - не сееш клевети;
или намразен - злоба не спотайваш;
но... ни премъдър, ни пресвят си ти;
Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш краха - зъл предател
еднакво със триумфа - стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
превърнат в клопка - и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв - и почнеш нов градеж;
Ако на куп пред себе си заложиш
спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак, и можеш
да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани
и изхабени - да ти служат пак,
и крачиш, само с Волята останал,
която им повтаря: „Влезте в крак!
Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
в двореца - своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбата ми е чута!
И главно, сине мой - ще бъдеш мъж!
- Green Light
- windcolours
абе и на мене ми звучеше в главата това име..ама като пуснах в гугъл-а излязоха едни съвсем други цвекета...след като те запитах потърсих отново и хоп! верно така се казвало....явно има и земни анемонии обаче, при това найсе вида...Gaspode написа:Анемония може би?windcolours написа:
точно ти ми требеш-как се казваха онези водни цветя с дълги пипала, дето ги вее течението, ама самото цвете си кибичи на едно място?:roll:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ъхъwindcolours написа: абе и на мене ми звучеше в главата това име..ама като пуснах в гугъл-а излязоха едни съвсем други цвекета...след като те запитах потърсих отново и хоп! верно така се казвало....явно има и земни анемонии обаче, при това найсе вида...
Набързо преподредиг бозата данни на гуглето... Добре, че не си пробвала някоя друга търсачка, че за други не сколасах
- Green Light
Gaspode написа:Много Ако в тоя стих. Пък то, както знаем, мирише и цапа гащи...Green Light написа:Булсай!Мнемозина написа:Джунгла без Киплинг не може.
А с него става друга джунгла...
хахаха.
Хъм! Странна работаа. Начи йкато пускам мотивиращи материали, винаги въздействат силно на които са спокойни, весели и печелят. Често има ура и ставане на крака.
Когато обаче реша да влея вяра и дух в някой с проблеми се налага после да бягам и да затискам вратата, риш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
За да разбереш, вземи се дигни па иди в истинската джунгла.Green Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
ми съдейки по това, че по-лабилните /дори и приятели/ се увлякоха да си дърпат кинти
които аз съм изкарал
за да си запушват техните дупки...
значи нещата са зле
отвсекъде требе да се пазиш
аз приключих със сдруженията
въпреки, че ги предупреждавах някога си, че все ще се намери за кво да се сдърпаме по работа
п.п. не съм си променил моето приятелство обаче
това е едно, а работата и кинтите друго
и знам, в какво точно не трябва да им инвестирам доверие
сега вече и го правя
щото за мен и бизнеса е като брака
ако няма доверие...пиши го бегало
които аз съм изкарал
за да си запушват техните дупки...
значи нещата са зле
отвсекъде требе да се пазиш
аз приключих със сдруженията
въпреки, че ги предупреждавах някога си, че все ще се намери за кво да се сдърпаме по работа
п.п. не съм си променил моето приятелство обаче
това е едно, а работата и кинтите друго
и знам, в какво точно не трябва да им инвестирам доверие
сега вече и го правя
щото за мен и бизнеса е като брака
ако няма доверие...пиши го бегало
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- snowprincess
джунгла еGreen Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всичко е...
поради липса на работа:mad:
поради липса на работа:mad:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
каквото повикало - такова се обадило. така отпадат въпросите.Green Light написа: Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
just perfect
що питаш? кой си ти да питаш? за къде питаш? са, тва въпроси ли са или не са въпроси? важното в случая е : идват ли гмуркания или не.Green Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Знанието самота ли е? Какво всъщност е била онази ябълка?Green Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
Какво узна, та се почувства самотен?Green Light написа: Знанието самота ли е? Какво всъщност е била онази ябълка?
Печал било според библията.
Или грях, заради който те гонят от градината.
Общо взето не мога да ти отговоря еднозначно. Понякога определено знание пък те свързва с още хора.
Panta rhei...
ГМОGreen Light написа: Какво всъщност е била онази ябълка?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Ми, който крадне ябълки винаги го гонят от градина, че може да гризне и хурката ако пъдаря е малце по-нервен.Мнемозина написа:...
Или грях, заради който те гонят от градината.
...
ахааааааааам..темата била за градината всъщностGreen Light написа:Знанието самота ли е? Какво всъщност е била онази ябълка?Green Light написа:или не е джунгла? Ние самички ли сме или не сме самички? Отвсякъде ли трябва да се пазя или не отвсякъде? Закуска ли съм аз за хишниците или не съм закуска? Трябва ли да оправдавам доверието на другите или не трябва да го оправдавам? Пък тия "други" трябва ли да ги е страх от мен или не трябва? Са тва джунгла ли е или не е джунгла?
та какво за оная ябълка?
начи преди това двмата по-големи синове заспали докато я пазели
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.