ПС. мноо странно, винаги съм намирала "Дисни" ужасно инфантилни.
Вдигайте платната!
- Green Light
И аз така.pocti_bezobidna написа:Е, добре де, прав си. Точно така си е.Green Light написа:Тоя филм няма да струва две стотинки ако не е Джони Деп.
Всъщност, ако не беше Джони Деп, изобщо нямаше да гледам дори първата част.
Също така съм способна са гледам всякакви, ама абсолютно всякакви глупости с Мерил Стрийп и с Робърт де Ниро.
Panta rhei...
Слушах от ония дни някаква млада БГ надежда на театъра - ходила в Ню Йорк мацката, отишла на театър, - Тенеси Уилямс. Тенеси Уилям с кой? С Ал Пачино. Не уточни, начи, коя е постановката.Мнемозина написа: Също така съм способна са гледам всякакви, ама абсолютно всякакви глупости с Мерил Стрийп и с Робърт де Ниро.
И си мисля аз к`во ли чудо е да гледаш Пачино на театър. Завидях й, съвсем неблагородно.
И продължавам да да си мисля - "Адвокат на дявола" - трилърче, прилично едно такова, с добри ефекти, добър сюжет, гледаемо, всичко му е ОК.
Гледала съм го поне 10 пъти - финалния му монолг все така ме хипнотизира направу...
- Green Light
Тоя последния има един ъъ последенМнемозина написа:И аз така.pocti_bezobidna написа:Е, добре де, прав си. Точно така си е.Green Light написа:Тоя филм няма да струва две стотинки ако не е Джони Деп.
Всъщност, ако не беше Джони Деп, изобщо нямаше да гледам дори първата част.
Също така съм способна са гледам всякакви, ама абсолютно всякакви глупости с Мерил Стрийп и с Робърт де Ниро.
Да, и аз бих й завидяла.pocti_bezobidna написа:Слушах от ония дни някаква млада БГ надежда на театъра - ходила в Ню Йорк мацката, отишла на театър, - Тенеси Уилямс. Тенеси Уилям с кой? С Ал Пачино. Не уточни, начи, коя е постановката.Мнемозина написа: Също така съм способна са гледам всякакви, ама абсолютно всякакви глупости с Мерил Стрийп и с Робърт де Ниро.
И си мисля аз к`во ли чудо е да гледаш Пачино на театър. Завидях й, съвсем неблагородно.
И продължавам да да си мисля - "Адвокат на дявола" - трилърче, прилично едно такова, с добри ефекти, добър сюжет, гледаемо, всичко му е ОК.
Гледала съм го поне 10 пъти - финалния му монолг все така ме хипнотизира направу...
Не знам, има ореол около тия хора, магнитно поле.
Като съм чела разни наши театрални хора, за подобен род артисти казват "мощна" или "мощен".
За Катя Паскалева това много често го казват, и с основание.
Panta rhei...
Това не съм го гледала, обаче съм си измила ръцете с простотийките "Запознай се с нашите" и съответно с "вашите".Green Light написа:
Тоя последния има един ъъ последенфилм. "Всичко ни е наред." И си мисля. Бе дали аз се прехласвам или верно тоя тип каквото и да играе все става велико.
Пак с тоя последния.
Ми велик е просто.
Махни, махни.
Panta rhei...
п.п. почнах с "The Constant Gardener"
и го съпоставих с "барака"
"Откъде идваме, какви сме били? Невероятни пейзажи, от които човек остава без дъх. Цивилизацията, хората и това какви са те днес, унищоженията и жестокостите на човека през вековете. Какво ще остане след нас?
Филмът е сниман с невероятно майсторство, има много идеи заложени в него и те са представени успешно, благодарение на изключителното качество на картината и чудесния подбор на гледките от всички краища на света. Гледайки този филм зрителят е благословен с ослепителни снимки, които излизат извън обсега на езика. Заснет в 24 страни, превъзходно озвучен, филмът показва учудващите връзки между различни хора и местата, които обитават, независимо дали става дума за самотен връх на планина или претъпкана цигарена фабрика. Между ритуалите на ежедневните молитви на тибетските монаси, православните евреи и дервишите ще откриете повече прилики, отколкото бихте очаквали. Baraka е една древна Суфи дума с форма в много езици. Тя се превежда просто като благословия, или дъхът или същина на живота от която се разпространява еволюционния процес. Барака, епичният невербален филм, разказва историята на Земната еволюция, човешкото разнообразие и взаимовръзка, и неговото въздействиe на планетата.. Според режисьора Рон Фрик, „Това е пътуване на преоткриване което потапя в природата, историята и човешкият дух и семейството в царството на безкрайността.” Филмът е сниман в 24 страни, на 70mm-ва лента, в разнообразни места като Бразилия, Непал, Камбоджа, Кувейт, Индия, Танзания и Иран."
карибски пирати е приказка за непораснали възрастни
иначе и мен ме увлича, но нищо не остава след това
а градинаря ни връща у действителността
или дет вика Куида...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Вдигайте платната!
Кой филм?pocti_bezobidna написа:черпят с блъди мери!
Има проблемация някаква с линка...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Карибски пирати.frisky lioness написа:Кой филм?pocti_bezobidna написа:черпят с блъди мери!
четвърта серия
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Страаааашен филмpocti_bezobidna написа:Карибски пирати.frisky lioness написа:Кой филм?pocti_bezobidna написа:черпят с блъди мери!
четвърта серия
Голям съм му фен
и на филма
НО най-вече на Джони Деп
Не мога да приема...това, че и той остарява:crying:
Син ми като отиде да живее във Франция ще се започная с Джони
Ще стане случайно
В местната бакалийка:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Джони вече отдавна не изглежда така...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Което си е така-pocti_bezobidna написа:И аз не изглеждам като педи 15 годин...frisky lioness написа:
Джони вече отдавна не изглежда така...
Ама лелята добре снима:
така си е
Спор няма
Обичам портретна фотография:-)

Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.