Сделка за 25 000 000 доларчета

Все същите
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Сделка за 25 000 000 доларчета

Мнение от Пенчо Заека »

Маа му стара, кво прай беднотията....получавам аз един мейл уж от виден хонконгски банкер, предлага да си пратя личните данни, та да ме впише като законен наследник на някакъв убит иракски генерал. Оня бил депозирал 25 милиона щатски в неговата банка, после го гръмнали барабар с единствения му наследник, а друг некст ъв кин не бил посочееен. И за да не прилапа държавата парите, измислил схема да ги чопне той, или поне 60% де.

Ей така реших да се побъзикам с човечеца и започвам размяна на една сериозна кореспонденция. Викам му - ще ти пратя личните си данни, ама първо ми докажи, че наистина си за който се представяш, прати там копие от паспорт и акт за раждане, пък може и да направим сделката. Той - не, та не. Първо аз да пратя личните си данни във формуляр, подписан и сканиран.

Някой да има предположения за каква цел могат да се събират такива работи? Щото вече пратих окончателен фък офф мейл, ама много ме гложди тоз въпрос.:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Де да знам. Ми ако е истина? Наш що генерали избиха? Мене не ми пишат такива. Само удължаване на пениса ми предлагат. Даже сега като се замисля и тва спря. Чак ми липсва. Хич па никой да не иска да ми удължава пениса?!
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Green Light написа:Де да знам. Ми ако е истина? Наш що генерали избиха? Мене не ми пишат такива. Само удължаване на пениса ми предлагат. Даже сега като се замисля и тва спря. Чак ми липсва. Хич па никой да не иска да ми удължава пениса?!
Те че избиха - избиха, ама същия спам виси и в мейла на сина ми, и на мъжа ми, сигурно на всички ползващи хотмейл. Ама личните данни за кво са им, не се сещам.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Пенчо Заека написа:
Green Light написа:Де да знам. Ми ако е истина? Наш що генерали избиха? Мене не ми пишат такива. Само удължаване на пениса ми предлагат. Даже сега като се замисля и тва спря. Чак ми липсва. Хич па никой да не иска да ми удължава пениса?!
Те че избиха - избиха, ама същия спам виси и в мейла на сина ми, и на мъжа ми, сигурно на всички ползващи хотмейл. Ама личните данни за кво са им, не се сещам.
Не им трябват. Трябва им банкови данни. И ако може за да продухате връзката, да им пратиш една малка сума от $100 примерно. Да се види, че минават поне в едната посока. И така - по $100 от смятай там колко балъци... може и да съберат едни 25М :)
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Gaspode написа: Не им трябват. Трябва им банкови данни. И ако може за да продухате връзката, да им пратиш една малка сума от $100 примерно. Да се види, че минават поне в едната посока. И така - по $100 от смятай там колко балъци... може и да съберат едни 25М :)
Ми не искаха банкови данни, само лични. Може би на следващ етап и тва искат. А може и друго да им е в акъла, ако са примерно Ал Кайда:cool:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Прочутата нигерийска измама. От едно време. Тогава нямаше нет, та по факсовете...

Такивамитиработи.:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Сделка за 25 000 000 доларчета

Мнение от Ън »

Пенчо Заека написа:Маа му стара, кво прай беднотията....получавам аз един мейл уж от виден хонконгски банкер, предлага да си пратя личните данни, та да ме впише като законен наследник на някакъв убит иракски генерал. Оня бил депозирал 25 милиона щатски в неговата банка, после го гръмнали барабар с единствения му наследник, а друг некст ъв кин не бил посочееен. И за да не прилапа държавата парите, измислил схема да ги чопне той, или поне 60% де.

Ей така реших да се побъзикам с човечеца и започвам размяна на една сериозна кореспонденция. Викам му - ще ти пратя личните си данни, ама първо ми докажи, че наистина си за който се представяш, прати там копие от паспорт и акт за раждане, пък може и да направим сделката. Той - не, та не. Първо аз да пратя личните си данни във формуляр, подписан и сканиран.

Някой да има предположения за каква цел могат да се събират такива работи? Щото вече пратих окончателен фък офф мейл, ама много ме гложди тоз въпрос.:rotfl24:
Такива простотии и на мен ми пращаха на мейла. Неква супер награда от Майкрософт. Ставаше въпрос за милиони. Само трябваше да си пратя личните данни :lol:

П.П. Ей тва беше-
Congratulation
Tuesday, June 8, 2010 5:31 PM
From:
"Microsoft Intl" <mi11@xcelco.on.ca>
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipients
Microsoft has awarded you £450,000 GBP. send your name,address,
age,phone number etc to microsoftgame11@aol.co.uk
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Тва е, щото вече ги пращат на мен.
Засега само събирам оферти, после ще избера най-изгодната сатнтиметри/цена. :grin:
Странно, за силикон още не са ми пращали...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Пенчо Заека написа:сигурно на всички ползващи хотмейл. Ама личните данни за кво са им, не се сещам.
Отивам да проверя
Ако не се върна
и не пиша повече
значи съм си изпратила личните данни

Всички мислят като теб и мъж ти, че е шмекерия некаква
..
човека няма да има с кого да врътне далаверата
Та...., ку имам такъв мейл ша съ договорим
път тебе..., тебе ще те почерпя:winkw:

Мога да ти купя и самолеДче ако искаш:winkw:

(това последното по-после, като се финализира Зделката:winkw::grin:)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор