snowprincess написа:latrevw написа:
пак ще раздухам излишни обяснения, но много се дразня като изведнъж се появиш и се изцепиш мъдро
Боев не написа нещо за варненки, а нещо за мен. аз го подминах. но като захапа и безобидна се обадих, защото не ми е приятно, дано не говорим за откровено просташката реплика за нея. за теб това е шега - жалко

не се изцепвам мъдро, а си казвам мнението, искаш да мълча ли
холи също го е прочела като шега, но ти се обръщаш само към мен
лат, следващият път като решиш да се обиждаш от нещо, просто попитай дали това е била целта, защото може и да грешиш
Сноу, нека да престанем с обясненията и нека приемем, че съм грубиян!:bigsmile:
Лично на мен това не ми пречи. Обръгнал съм вече.

Някога, отдавна, когато 3о4о беше изпълнен със зловоние докторката се възмущаваше при споменаването ми на думата" задник" пък в същото време твърдеше че когато оня шизофреник псува хамалски било колорит на израза.

Всичко се върти около това на кого симпатизираш и кой е в твоята таргет група.

Запозната си с психологията и сигурно знаеш, че "агресията/грубостта" могат да бъдат и защитна реакция.

Нека обаче това не звучи като оправдание. Защото, поне аз, не познавам човек на когото да не му се е налагало да прекъсва "грубо" нежелан разговор. А, в оная тема поне няколко пъти заявих че не искам обяснения, дебати и тн. "закачката" трябваше да е между мен и Гаспода с подхвърлената реплика за "наливането на средства в чужда ик". Нямам представа, възможно е някой да вярва, че един,двама или трима ще могат да оправят една сгромолясана икономика с някакви си двеста/триста евра на калпак. Е, аз не съм от тия и леко се изненадах, че Гаспод се върза и спретна целия оня анализ с който откровено ме подразни, защото прекрасно знаем, че нещата не стоят точно така, но и без това щяхме да се оправим докато Лат не ми влезе грубо с
препоръката да съм ходел да видя, па тогава да се изказвам. Изглежда Лат си мисли, че съм някой селски дебил или пройдоха дето не може да си позволи пътуване зад граница! Вярно е, че не парадирам тук със знания, образование, професия, материално положение, но смело мога да кажа, че съм горд притежател на сертификати каквито малцина имат в България, но не виждам причина да насочвам вниманието на клуба точно към тия си иманЕта. Подмятанията на безобидната пък са ми дошли до гуша. Няма начин някой да каже нещо по мой адрес и тя не изкоментира или пък да не се включи в напечена дискусия в най-сюблимния момент с полумалоумно изказване.
Та, така, по-добре да съм простак и грубиян и да прекъсвам простотиите во време отколкото да затъваме в обяснения и изяснявания и да става мазало.
Сноу, да престанем с обясненията - моля!