Брилянтно изпипано парче
Брилянтно изпипано парче
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Житената Питка
- BOFH
Мда, Amy е голяма - много голяма. От нея единствено по-голяма е само Лили. 
Не знам за вас, но аз съм изключително приятно изненадан от последното.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Инструктирал съм жената, като съм се натровил или препил и не мога да повърна, да ми казва на ухо "лилииванова" и веднага съм си свършил работата. Със забележителен успех, поток, дебит и дори импеданс.Житената Питка написа:Мда, Amy е голяма - много голяма. От нея единствено по-голяма е само Лили.
Такивамитиработи.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
То и аз съм така, но това чак мен дълбоко ме потресе. В добрия смисъл. Много добре направено. Колкото и да не я възприемам иначе, колкото и да не й отива този тип музика. В началото (Житката не ми даде да гледам - само да слушам) дори не успях да възприема, че е тя. Е те такива очи отворих:АВе написа: Инструктирал съм жената, като съм се натровил или препил и не мога да повърна, да ми казва на ухо "лилииванова" и веднага съм си свършил работата. Със забележителен успех, поток, дебит и дори импеданс.
Такивамитиработи.
Много добре. Даже дори отлично.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
най-напред прочетох кое е "последното", после го чух.Житената Питка написа: Не знам за вас, но аз съм изключително приятно изненадан от последното.
В интерес на истината, представях си го доста по-ужасно.
Не я харесвам особено, но трябва да призная, че парчето звучи добре.
Има нещо в маниерите й (особено в последните години), което ме дразни. Пък и едни претенциозни, насилени емоции взеха да се усещат в пеенето...
Има глас, това не може да се отрече.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Брилянтно изпипано парче
Изобщо не я познавам, обаче става
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
а този клип видяхте ли http://www.youtube.com/watch?v=Cl5_GBU7GQ0
не мога да повярвам, убиха всичко детско в мен. Сега очаквам и Рамщайн да запишат песен с Милко Калайджиев
не мога да повярвам, убиха всичко детско в мен. Сега очаквам и Рамщайн да запишат песен с Милко Калайджиев
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
ХАХАХАХАХА!latrevw написа:а този клип видяхте ли http://www.youtube.com/watch?v=Cl5_GBU7GQ0
уф, за да съм коректна това парче било от 90-те - http://www.avtora.com/news/nowini/milen ... i_s_nelinaGreen Light написа:ХАХАХАХАХА!latrevw написа:а този клип видяхте ли http://www.youtube.com/watch?v=Cl5_GBU7GQ0
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
текста - добре, че не му се разбира нищоmaggot написа:
сутринта попаднах на това, търсейки друго
кажи сега колко пъти можеш да издържиш да го слушаш последователно да се върти
примерно моеш ли да го изтърпиш 10 пъти
четох, че е яко, че мелодията кърти, че е за кола...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
holi_day написа:текста - добре, че не му се разбира нищоmaggot написа:
сутринта попаднах на това, търсейки друго
кажи сега колко пъти можеш да издържиш да го слушаш последователно да се върти
примерно моеш ли да го изтърпиш 10 пъти
четох, че е яко, че мелодията кърти, че е за кола...
Мноу ме изтормози таз жена. Остави незарастващ белег в съзряващата ми детска душа.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Тва ми е откакто бях на 15 и съседката под наем си беше записала "Камъните падат" на една касетка и само нея въртешеОт тогава нещо ми прищраква на около третото завъртане на което и да е парче, дори и Бетовен да е - се тая.
![]()
Мноу ме изтормози таз жена. Остави незарастващ белег в съзряващата ми детска душа.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Житената Питка
- BOFH
http://www.youtube.com/watch?v=WhNM2K8cmU8maggot написа:От тогава нещо ми прищраква на около третото завъртане на което и да е парче, дори и Бетовен да е - се тая.![]()
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)