Много пишете
- Piqndurnik
Много пишете
За три седмици пет страници за четене! И това в отпускарско време
Попрегледах по диагонал понеже и работа се е насъбрала, само искам да кажа на патерици ЧРД на Мнемо, Лат, Почти безобидна, Амаранта и Етичка.
(по-сериозно довечера)
Наздраве 
- Green Light
Re: Много пишете
Благодаря!Piqndurnik написа:За три седмици пет страници за четене! И това в отпускарско времеПопрегледах по диагонал понеже и работа се е насъбрала, само искам да кажа на патерици ЧРД на Мнемо, Лат, Почти безобидна, Амаранта и Етичка.
(по-сериозно довечера)
Ти къде се губиш?
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- Green Light
който рядко се появява, трябва по-дълги постинги и теми да пускаPiqndurnik написа:За три седмици пет страници за четене! И това в отпускарско времеПопрегледах по диагонал понеже и работа се е насъбрала, само искам да кажа на патерици ЧРД на Мнемо, Лат, Почти безобидна, Амаранта и Етичка.
(по-сериозно довечера)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
ти остави, ами трябва и да се чете... щото току виж тъ оклюкарили някъдеPiqndurnik написа:За три седмици пет страници за четене!
на n-страница пише някви работи за теб
нещо пише, че в теб се борят два демона - на работохолика и безалкохолномразителя
не зная дали е вярно
така четох
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Piqndurnik
Т'ва за мен ли? Не е вярно. Нито бройката, нито имената. Не са два, а много. Освен това работохолика отдавна е изместен от алкохолика. Безалкохолномразителя също го няма - знайш как лоча вода нощемholi_day написа:...
на n-страница пише някви работи за теб
нещо пише, че в теб се борят два демона - на работохолика и безалкохолномразителя
не зная дали е вярно
така четох
Наздраве 
аз съм се окамилчилаPiqndurnik написа:Т'ва за мен ли? Не е вярно. Нито бройката, нито имената. Не са два, а много. Освен това работохолика отдавна е изместен от алкохолика. Безалкохолномразителя също го няма - знайш как лоча вода нощем
денем не пия вода, а вечер по 2 литра
сигурно е ногу вредно така...
може би трябва да се пие алкохол вечер, та да съм жадна на сутринта и режимът да е правилен...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Megi_Koleva
- Глас в пустиня
-
Megi_Koleva
Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива...БоЕВ написа:Привет!Megi_Koleva написа:Привет и от мен! И на мен ми се е насъбрало за четене,...
бе, по-добре е да не четеш, особено дългите теми.
Давай напрао с пътеписите викам.
Megi_Koleva написа: Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива...Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)
все има кой да го комплексира с нещо
Ама ако ти е прекалено пък интересно или пък много приятно прекарването.. не пиши наистина
Леко съм нервна, че отпуската ми е чак след месец
по 1 отчет в края на септември по-може
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- windcolours
алоууууу, ти нали рече, че ще караш само на откраднати уикенди като мен това лято? ся и отпуска!!!Semiramis написа:
така ако разсъждава човек.. тук 1 дума няма да каже
Ама ако ти е прекалено пък интересно или пък много приятно прекарването.. не пиши наистина
както казваше Пипи Дългото чорапче- "Не е справедливо вие да имате ваканции, а аз не!Тръгвам на училище!" Та и аз така- ако това е цената да имам отпуски-почвам да работя
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
Ако ино разказче със думи прости ти се види твърде сложно - ок - сподели снимка, емоция, чувство...Megi_Koleva написа:
Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива...Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)
- Глас в пустиня
-
Megi_Koleva
Ами добре, щом ви е любопитно- накратичко ще се пробвам да се "отчета". Бях две седмици на море- на нашето северно море. Не повторих плаж за това време. Плажувах от Варна та чак до Шабленския залив. Имам особено пристрастие към тази част от нашето черноморие. Всяка година с голям интерес ходя в отсечката от Каварна до Шабла. Разбира се, минавайки през любимия ми Камен бряг. Това място има особена магия за мен- има някакво страховито и магнетично излъчване- с ужасно стръмните си и отвесни скали, под които се пени морето. Има и някакво хипарско излъчване- напомня ми за времето от седемдесетте. Плажът на Шабленския залив е чудесен- един от малцината останали все още недокоснати от съвременната "цивилизация"- много девствена и натурална природа. Накъдето погледнеш- виждаш само дюни от пясък и море. Никакво строителство и сгради. Те това е красота! А Албена е чудесна! За мен това е най- хубавият български черноморски курорт- много простор, зеленина, ниско строителство и чистота. Всичко се прелива като стил и не се натрапва. Разбира се, обожавам плажът на Кранево. Това бе най- посещаваният плаж от мен... и от плажуващи летни лагеристи- много деца! А какво да кажа за Балчик- той винаги е бил бял и красив! Изобщо, почивката беше чудесна- съпроводена основно с безделие, лежане по пясъка, къпане в морето и събиране на слънчеви лъчи! Истинска морска почивка! Все пак се надявам това лято да видя и планината. Вече съм се погрижила за това. За мен лятото е единственото време за почивка и отпуска. Затова и гледам да почивам пълноценно.Semiramis написа:Megi_Koleva написа: Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива...Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)
така ако разсъждава човек.. тук 1 дума няма да каже
- windcolours
иххх...припомни ми бурната младост...спахме в скалните ниши там...Вътре свещи, а погледнеш ли през пещерата-на 5м под тебе прибоя свети от цъфтящия планктон...ходихме си на гости от пещера на пещера:lol:Megi_Koleva написа:
Разбира се, минавайки през любимия ми Камен бряг. Това място има особена магия за мен- има някакво страховито и магнетично излъчване- с ужасно стръмните си и отвесни скали, под които се пени морето. Има и някакво хипарско излъчване- напомня ми за времето от седемдесетте.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
Усетих влажния и топъл пясък, мирисът на сол и водорасли и чух въздишката на вълните.Megi_Koleva написа:
Ами добре, щом ви е любопитно- накратичко ще се пробвам да се "отчета". Бях две седмици на море- на нашето северно море. Не повторих плаж за това време. Плажувах от Варна та чак до Шабленския залив. Имам особено пристрастие към тази част от нашето черноморие. Всяка година с голям интерес ходя в отсечката от Каварна до Шабла. Разбира се, минавайки през любимия ми Камен бряг. Това място има особена магия за мен- има някакво страховито и магнетично излъчване- с ужасно стръмните си и отвесни скали, под които се пени морето. Има и някакво хипарско излъчване- напомня ми за времето от седемдесетте. Плажът на Шабленския залив е чудесен- един от малцината останали все още недокоснати от съвременната "цивилизация"- много девствена и натурална природа. Накъдето погледнеш- виждаш само дюни от пясък и море. Никакво строителство и сгради. Те това е красота! А Албена е чудесна! За мен това е най- хубавият български черноморски курорт- много простор, зеленина, ниско строителство и чистота. Всичко се прелива като стил и не се натрапва. Разбира се, обожавам плажът на Кранево. Това бе най- посещаваният плаж от мен... и от плажуващи летни лагеристи- много деца! А какво да кажа за Балчик- той винаги е бил бял и красив! Изобщо, почивката беше чудесна- съпроводена основно с безделие, лежане по пясъка, къпане в морето и събиране на слънчеви лъчи! Истинска морска почивка! Все пак се надявам това лято да видя и планината. Вече съм се погрижила за това. За мен лятото е единственото време за почивка и отпуска. Затова и гледам да почивам пълноценно.
- Глас в пустиня
кеУемеБоЕВ написа: Банан
и
един джет го тегли с бясна скорост:rotfl24:
п.п. ба ли ся дали имаш чувство за хумор
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
Къде се позагуби тоя пич напоследък?sandmaN написа: кеУеме
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка: