Много пишете

Все същите
Аватар
Piqndurnik

Много пишете

Мнение от Piqndurnik »

За три седмици пет страници за четене! И това в отпускарско време :shocked: Попрегледах по диагонал понеже и работа се е насъбрала, само искам да кажа на патерици ЧРД на Мнемо, Лат, Почти безобидна, Амаранта и Етичка. :beer: (по-сериозно довечера)
Наздраве :cool:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

отпуските яките почват от другия месец братчед.:blum:
са само се точиме:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пфу! Ти ако знаеш кво можеме...
Аватар
Мнемозина

Re: Много пишете

Мнение от Мнемозина »

Piqndurnik написа:За три седмици пет страници за четене! И това в отпускарско време :shocked: Попрегледах по диагонал понеже и работа се е насъбрала, само искам да кажа на патерици ЧРД на Мнемо, Лат, Почти безобидна, Амаранта и Етичка. :beer: (по-сериозно довечера)
Благодаря! :bigsmile:

Ти къде се губиш?
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

три седмици отпуска - егати. влезе само, за да го кажеш и да ни подразниш, нали :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

И аз нямам време да чета. :(

Привет и наздраве! :beer:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Никого не дразня. Тези три седмици изкарах основно на тръстиката. За море време не остана. Надявам се на някой уикенд в Италия или Словения, че са сравнително близо.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мерси за поздравленията!
дано имаш време за уикенд и в Словения, и в Италия!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

И един на Сейшелите!

П.П. Ма със самолет! Никакви кораби!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Piqndurnik написа:За три седмици пет страници за четене! И това в отпускарско време :shocked: Попрегледах по диагонал понеже и работа се е насъбрала, само искам да кажа на патерици ЧРД на Мнемо, Лат, Почти безобидна, Амаранта и Етичка. :beer: (по-сериозно довечера)
който рядко се появява, трябва по-дълги постинги и теми да пуска
:blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Piqndurnik написа:За три седмици пет страници за четене!
ти остави, ами трябва и да се чете... щото току виж тъ оклюкарили някъде :twisted:
на n-страница пише някви работи за теб
нещо пише, че в теб се борят два демона - на работохолика и безалкохолномразителя
не зная дали е вярно
така четох :twisted:
Ф.Песоа

Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

holi_day написа:...
на n-страница пише някви работи за теб
нещо пише, че в теб се борят два демона - на работохолика и безалкохолномразителя
не зная дали е вярно
така четох :twisted:
Т'ва за мен ли? Не е вярно. Нито бройката, нито имената. Не са два, а много. Освен това работохолика отдавна е изместен от алкохолика. Безалкохолномразителя също го няма - знайш как лоча вода нощем :grin:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Piqndurnik написа:Т'ва за мен ли? Не е вярно. Нито бройката, нито имената. Не са два, а много. Освен това работохолика отдавна е изместен от алкохолика. Безалкохолномразителя също го няма - знайш как лоча вода нощем :grin:
аз съм се окамилчила
денем не пия вода, а вечер по 2 литра
сигурно е ногу вредно така...
може би трябва да се пие алкохол вечер, та да съм жадна на сутринта и режимът да е правилен...
Ф.Песоа

АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Ногу пишат, верно е. И аз не мога да ги изчитам и... съм неадекватен на текущото положение и актуалните новини.

Ма, кво, то... кой ли е идеален...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Привет и от мен! И на мен ми се е насъбрало за четене, че верно е отпускарско. И нета съм го позарязала, та да си почине от мене. Ама иначе, с удоволствие Ви чета.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Megi_Koleva написа:Привет и от мен! И на мен ми се е насъбрало за четене,...
Привет!
бе, по-добре е да не четеш, особено дългите теми.:lol:
Давай напрао с пътеписите викам.:bigsmile:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

БоЕВ написа:
Megi_Koleva написа:Привет и от мен! И на мен ми се е насъбрало за четене,...
Привет!
бе, по-добре е да не четеш, особено дългите теми.:lol:
Давай напрао с пътеписите викам.:bigsmile:
Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива... :-) Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Megi_Koleva написа: Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива... :-) Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)
:-) така ако разсъждава човек.. тук 1 дума няма да каже
все има кой да го комплексира с нещо :grin:

Ама ако ти е прекалено пък интересно или пък много приятно прекарването.. не пиши наистина
Леко съм нервна, че отпуската ми е чак след месец :lol:

по 1 отчет в края на септември по-може
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Semiramis написа:

Ама ако ти е прекалено пък интересно или пък много приятно прекарването.. не пиши наистина

алоууууу, ти нали рече, че ще караш само на откраднати уикенди като мен това лято? ся и отпуска!!!
както казваше Пипи Дългото чорапче- "Не е справедливо вие да имате ваканции, а аз не!Тръгвам на училище!" Та и аз така- ако това е цената да имам отпуски-почвам да работя :lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Глас в пустиня

Megi_Koleva написа:
Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива... :-) Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)
Ако ино разказче със думи прости ти се види твърде сложно - ок - сподели снимка, емоция, чувство...:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:...почвам да работя :lol:
Баси - да очакваме ли двуцифрен ръст на БъВъПъ-ту.:lol:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Semiramis написа:
Megi_Koleva написа: Ох, пътеписите ли!? Ами като не съм така сладкодумна, витиевата и благоречива... :-) Мисля, че достатъчно добри разказвачи има тук. Не ми е силата в пътеписите. Но иначе, има за разказване. Отпуската е хубаво нещо!:-)

Ами добре, щом ви е любопитно- накратичко ще се пробвам да се "отчета". Бях две седмици на море- на нашето северно море. Не повторих плаж за това време. Плажувах от Варна та чак до Шабленския залив. Имам особено пристрастие към тази част от нашето черноморие. Всяка година с голям интерес ходя в отсечката от Каварна до Шабла. Разбира се, минавайки през любимия ми Камен бряг. Това място има особена магия за мен- има някакво страховито и магнетично излъчване- с ужасно стръмните си и отвесни скали, под които се пени морето. Има и някакво хипарско излъчване- напомня ми за времето от седемдесетте. Плажът на Шабленския залив е чудесен- един от малцината останали все още недокоснати от съвременната "цивилизация"- много девствена и натурална природа. Накъдето погледнеш- виждаш само дюни от пясък и море. Никакво строителство и сгради. Те това е красота! А Албена е чудесна! За мен това е най- хубавият български черноморски курорт- много простор, зеленина, ниско строителство и чистота. Всичко се прелива като стил и не се натрапва. Разбира се, обожавам плажът на Кранево. Това бе най- посещаваният плаж от мен... и от плажуващи летни лагеристи- много деца! А какво да кажа за Балчик- той винаги е бил бял и красив! Изобщо, почивката беше чудесна- съпроводена основно с безделие, лежане по пясъка, къпане в морето и събиране на слънчеви лъчи! Истинска морска почивка! Все пак се надявам това лято да видя и планината. Вече съм се погрижила за това. За мен лятото е единственото време за почивка и отпуска. Затова и гледам да почивам пълноценно.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Megi_Koleva написа:
Разбира се, минавайки през любимия ми Камен бряг. Това място има особена магия за мен- има някакво страховито и магнетично излъчване- с ужасно стръмните си и отвесни скали, под които се пени морето. Има и някакво хипарско излъчване- напомня ми за времето от седемдесетте.
иххх...припомни ми бурната младост...спахме в скалните ниши там...Вътре свещи, а погледнеш ли през пещерата-на 5м под тебе прибоя свети от цъфтящия планктон...ходихме си на гости от пещера на пещера:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Глас в пустиня

Megi_Koleva написа:
Ами добре, щом ви е любопитно- накратичко ще се пробвам да се "отчета". Бях две седмици на море- на нашето северно море. Не повторих плаж за това време. Плажувах от Варна та чак до Шабленския залив. Имам особено пристрастие към тази част от нашето черноморие. Всяка година с голям интерес ходя в отсечката от Каварна до Шабла. Разбира се, минавайки през любимия ми Камен бряг. Това място има особена магия за мен- има някакво страховито и магнетично излъчване- с ужасно стръмните си и отвесни скали, под които се пени морето. Има и някакво хипарско излъчване- напомня ми за времето от седемдесетте. Плажът на Шабленския залив е чудесен- един от малцината останали все още недокоснати от съвременната "цивилизация"- много девствена и натурална природа. Накъдето погледнеш- виждаш само дюни от пясък и море. Никакво строителство и сгради. Те това е красота! А Албена е чудесна! За мен това е най- хубавият български черноморски курорт- много простор, зеленина, ниско строителство и чистота. Всичко се прелива като стил и не се натрапва. Разбира се, обожавам плажът на Кранево. Това бе най- посещаваният плаж от мен... и от плажуващи летни лагеристи- много деца! А какво да кажа за Балчик- той винаги е бил бял и красив! Изобщо, почивката беше чудесна- съпроводена основно с безделие, лежане по пясъка, къпане в морето и събиране на слънчеви лъчи! Истинска морска почивка! Все пак се надявам това лято да видя и планината. Вече съм се погрижила за това. За мен лятото е единственото време за почивка и отпуска. Затова и гледам да почивам пълноценно.
Усетих влажния и топъл пясък, мирисът на сол и водорасли и чух въздишката на вълните.:bigsmile:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

бан! :lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Глас в пустиня

sandmaN написа:бан! :lol:
Банан
и
един джет го тегли с бясна скорост:rotfl24:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа: Банан
и
един джет го тегли с бясна скорост:rotfl24:
кеУеме :D

п.п. ба ли ся дали имаш чувство за хумор
:-)
Аватар
Глас в пустиня

sandmaN написа: кеУеме :D
Къде се позагуби тоя пич напоследък?
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа: Къде се позагуби тоя пич напоследък?
нямам идея
като че ли нищо ново не е излизало от тях скоро
а на тая песен кви танци съм праскал :cool:
чалгаджия същи :lol:
мноу ме кефят техните песни
едни такива веселотъжни
Аватар
Глас в пустиня

sandmaN написа:...
мноу ме кефят техните песни
едни такива веселотъжни
Сатира, сарказъм и огромна доза самоирония.
Тоя пич не е за тая работа, как се е хванал да го прави не знам - образованието и интелекта му са направо респектиращи. Гледал съм интервюта когато не е в образ/роля.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа: Сатира, сарказъм и огромна доза самоирония.
ако не можеш да се надсмееш над себе си.. нямаш правото да го правиш над другите
ще ми е гот някой ден да седна а се нАпия с него :cool:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Megi_Koleva написа: Бях две седмици на море- на нашето северно море.
Имаше ли поля със слънчогледи. Тези места съм ги запомнила с това. Безумна красота. :-)
Публикувай отговор