Малко е подтискащ
Няма да го гледам...
Нали съм депресирана и в някаква дупка:shocked::lol::lol:

Това е в следствие на кризата. Предполагам. Имам интересни наблюдения със заминали още с първите вълни. Много от тях се връщат или планират завръщане.latrevw написа:пак има вълна ми се струва, много често взех да чувам за познати заминали в Англия, скандинавските страни. близка приятелка сега заминава за Швеция, без да си е уредила работа, има две деца, но не се страхува и е сигурна, че го прави за тяхно добро. не знам какво да мисля, човек има един живот и има право да иска да го изживее така както го чувства най-добре.БоЕВ написа: Нищо!
До момента в който не придобие епидемиологии размери и роди изрази от сорта: тая държава и тоя народ, а единствената мечта е да се махнеш колкото се може по-далеч.
Тогава започва да ме касае и то много.
лошо е обаче, че след толкова години, отново се юрна народа навън
не обиждам българите, бе Боев. нали и аз съм българка и нито се срамувам, нито желая да съм друга. естествено, че обслужването в Гърция не е на 100%. такова е на малко места, където трябва да платиш 10 пъти повече. коя дума искаш да използвам вместо обслужване. аз например не се обслужвам, мога да се грижа за себе си.БоЕВ написа: Проблемът ми е, че и тук обиждаш българите. Може би го правиш неволно - знам ли.
И какво по дяволите влагаш в думата "обслужване"? Защото, да благодаря на Бога, аз все още мога да се обслужвам сам и нямам нужда сутрин, когато се измъквам гурелив като сабулец из дупка из под завивките, някой да ми оправя кревата и да ми почиства банята и тоалетната след като съм ги посетил. Не изпитвам нужда да си повдигам Его-то, като унижавам друг.
И примерът ти с таверната е нефел, защото показва две неща:
първото е, че "обслужването" и в гърция не е на 100% перфектно; второто е, че не можеш да искаш някой да ти работи за без пари и да го прави качествено. Точно в тоя случай грешката/проблема е при собствениците(гърци), а не в персонала - капиши?!:winkw:
разкажи, мен много ме вълнува тематаБоЕВ написа:Имам интересни наблюдения със заминали още с първите вълни. Много от тях се връщат или планират завръщане.
фриски, не знам какво си трила нагореfrisky lioness написа:БоЕВ, хубав подпис...БоЕВ написа:!:winkw:
Не го бях забелязала
Напротив!frisky lioness написа:latrevw написа:
Май наистина е по-добре да не пиша.....
Предпочитам да не пиша, за да не ви натоварвамБоЕВ написа:.

Нищо....Stranniche написа: Направо параноя ме хваща като пиша!

Аз пък предпочитам да пишеш!:bigsmile:frisky lioness написа: Предпочитам да не пиша,...
frisky lioness написа: Била съм мрънкало
Да н' стават пак търкали тук
КАжи го на "онзи" с клещите:winkw:sandmaN написа:ко си се размекналя днес? нали не е вчерашната жега. тръгнахме си у облаци

да бе... и сега сигурно се оплакваш от ревматични болки?frisky lioness написа:
Вчера беше влажно:lol::lol:
Ку щеш ми вярвай..сър Айвънхоу написа:да бе... и сега сигурно се оплакваш от ревматични болки?frisky lioness написа:
Вчера беше влажно:lol::lol:

това е щот отказа вчера тай-масажаfrisky lioness написа: Ку щеш ми вярвай..
ама днес цялото тяло ме боли..
(това е за да съм в тон с последното ми амплоа)
Някога да съм казала, че мразя България?!БоЕВ написа:Не е задължително да си фен на гърция, за да мразиш България!:bigsmile:Stranniche написа:Но затова пък други хубавини могат да им се случат. Като например да им поднесат нещо развалено и после да не могат да намерят тоалетна... Писала съм как веднъж ми повериха група разстроени чужденци...
![]()
Но да не развалям темата на Ън.
П.П. Не съм фен на Гърция.
пп Примерът ти не става. Ако искаше някой да ме "затапи" просто трябваше да посочи случката с прекъсването на тока по северното черноморие само от преди седмица.
О, освен всичко останало си бил и някакъв прикрит мазохист, чини ми се:lol::lol::lol:БоЕВ написа:Физическата болка пречиства духа и тялото.frisky lioness написа:
Ку щеш ми вярвай..

Stranniche написа:
Някога да съм казала,...
Така е, но все пак зависи от това кой и как поднася критиката, защото, съгласи се с мен, понякога най-обикновена критика може да звучи и като жестока обида.Stranniche написа:Да обичаш Родината си не значи да си безкритичен.
Да бе, така е, самобичувам се по няколко пъти на ден - кеф голям!:blum:frisky lioness написа:О, освен всичко останало си бил и някакъв прикрит мазохист, чини ми се:lol::lol::lol:БоЕВ написа:Физическата болка пречиства духа и тялото.frisky lioness написа:
Ку щеш ми вярвай..