точно ти, ще ми трябваш още
Ти
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Re: Ти
Алеле-е-е-е Дарки, тва въупще не съм го очаквал от тебе!Dark написа:Точно ти, във горещи нощи
- Dark Angel
- Глас в пустиня
преСлава - комплименти.Dark написа:БоЕВ написа: Алеле-е-е-е Дарки, тва въупще не съм го очаквал от тебе!ама аз.....
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Dark Angel
аз съм си все влюбенаvyara написа:
Дарки, дан си влюбена, мЪ?
перманнетно така да се каже се извива една ми ти буря в мен
Последно промяна от Dark Angel на 29.01.07, 18:49, променено общо 1 път.

- Глас в пустиня
....как да те цункам само по бузкатаDark написа:.....БоЕВ написа:
...адски мацки са ми опора...нека ти покажа как става, само дай ми поле за изява...
по-щастлива съм от преди
знаеш ли, че причината пак си ти
точно ти........
що не вземем да си сменим телефоните, аре, после да се търсим по районите...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
т'ва ми се гледа че неква долна твар го е написАлаFani написа:Т'ва не беше една долничка чалга?
ПП/ Фани, душко - забравих да се похваля - днес си купих рокля на пантера-шарки. много ми отива, и със златното ланче дето имам направо съм неотразима. сега събирам пари да си удължа косата
ППП/ ти си нямаш рокля на пантера шарки
ПППП/ сега ми просветна, че ти 100 % си прикрита чалга-маниачка

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Хм, пантерата е черна бе, не ли ?Dark написа:т'ва ми се гледа че неква долна твар го е написАлаFani написа:Т'ва не беше една долничка чалга?
ПП/ Фани, душко - забравих да се похваля - днес си купих рокля на пантера-шарки. много ми отива, и със златното ланче дето имам направо съм неотразима. сега събирам пари да си удължа косата![]()
Dark написа:т'ва ми се гледа че неква долна твар го е написАлаFani написа:Т'ва не беше една долничка чалга?
ПП/ Фани, душко - забравих да се похваля - днес си купих рокля на пантера-шарки. много ми отива, и със златното ланче дето имам направо съм неотразима. сега събирам пари да си удължа косата![]()
Олееееее, рокля на пантера шарки, и златно ланче .....................
Дарки казвай кога ти е първия концерт не се прикривай. Ш"дода..........
И аз не слушах чалга, ама щом ти ще я изпълняваш, не мога да се стърпя..........
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Dark написа:Точно ти, във горещи нощи
Т'ва след командировката (по-точно по време на) ли ти се случи?:blink::shocked::shocked::
rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Dark написа:Точно ти, във горещи нощи
Т'ва след командировката (по-точно по време на) ли ти се случи?:blink::shocked::shocked::
ООООоооооооооооо ама то е имало командировка ли ?!
Малиии, а Даркофф знае ли за новото амплоа на Даркито.......
Последно промяна от Lenny на 30.01.07, 09:21, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тя ш'кажиLenny написа:frisky lioness написа:Dark написа:Точно ти, във горещи нощи
ООООоооооооооооо ама то е имало комендировка ли ?!
Малиии, а Даркофф знае ли за новото амплоа на Даркито.......:shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Никаква дружка не си и ти!frisky lioness написа:Тя ш'кажиLenny написа:frisky lioness написа:Dark написа:Точно ти, във горещи нощи
ООООоооооооооооо ама то е имало комендировка ли ?!
Малиии, а Даркофф знае ли за новото амплоа на Даркито.......:shocked:
Пък аз с всичкия си акъл да взема да я упуща:(:crying:
Така да знаИШ!
Как може да я упущиш и да не я контролираш изкъсо!!!
Работата е дебела, щом вече и рокли на пантера и златни ланчета са намесени, съзирам в далечината бляскава певческа кариера..............
И нови фенове ..........
И въУПШТЕЕЕЕЕЕЕ .............
- Dark Angel
басиLenny написа:Работата е дебела, щом вече и рокли на пантера и златни ланчета са намесени, съзирам в далечината бляскава певческа кариера..............
И нови фенове ..........
чакай че ходих да се гледам на огледалото в баньо/ВЦ-то
роклята от черна пантера виси в химическото
а Фриски, на Фриски следващия път ще и пратя покана с RSVP

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз изобще не можаха да я фана:(:crying: Само я чух, ама тя с нищо не даде да се разбере, че е имало някво прослушване. Пък знай ли съ..... Може да се готви за мюзик айдълътLenny написа:
Никаква дружка не си и ти!
Така да знаИШ!
Работата е дебела, щом вече и рокли на пантера и златни ланчета са намесени, съзирам в далечината бляскава певческа кариера..............
И нови фенове ..........
Ний сме верни фенки и фенове...
Или всичко е станало, след безкрайните и безплодни миткарстания из малки и по-големи магазини в измъчените и неуспешни опити да си закупи некое по-простичко костюмче в черно или сиво

- Dark Angel
след естественоfrisky lioness написа:
ни тъ ъ срам такива мисли за порядъчна жена кат мене

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
юDark написа:
след естествено
ни тъ ъ срам такива мисли за порядъчна жена кат мене
Верно бе:shy: Моя грешка...То, ку беше "по време на", щеше да си отреагирала още на следващия ден, не ли?:-):winkw:
Сори!:winkw:

frisky lioness написа:Аз изобще не можаха да я фана:(:crying: Само я чух, ама тя с нищо не даде да се разбере, че е имало някво прослушване. Пък знай ли съ..... Може да се готви за мюзик айдълътLenny написа:
Никаква дружка не си и ти!
Така да знаИШ!
И нови фенове ..........
И въУПШТЕЕЕЕЕЕЕ .............и сега да иска мнение от клубарите....
Ний сме верни фенки и фенове...
Или всичко е станало, след безкрайните и безплодни миткарстания из малки и по-големи магазини в измъчените и неуспешни опити да си закупи некое по-простичко костюмче в черно или сиво
Верни сме разбира се - ако я влече пеенето ще идем да скандираме Даркииии- Даркиии.
Ама то с тез рокли и аксесоари ще има доста скандиращи най-вероятно.....
И освен туй Фриски - внимателно внимавай другия път - някои прослушвания се провеждат в неформална обстановка така да се каже
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прослушвания или ПОДслушванияLenny написа:И освен туй Фриски - внимателно внимавай другия път - някои прослушвания се провеждат в неформална обстановка така да се каже:winkw::winkw:

Кога Под.. кога Над.... вкусове разниfrisky lioness написа:Прослушвания или ПОДслушванияLenny написа:И освен туй Фриски - внимателно внимавай другия път - някои прослушвания се провеждат в неформална обстановка така да се каже:winkw::winkw:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ми кво тогава - черна рокля, то направо порядъчно. Я да е на некви тигрови - леопардови шарки с черрррррррвена дантела. Разбирам ги я , щото - в нощта, когато съм сама..на на на на ...и ...ти си слънцето в косите ми и огънят в очите ми, всичко си ми тиииииииииииииииииииDark написа:долни яFairy of the Flowers написа:Хм, пантерата е черна бе, не ли ?Долни чалга маниачки!!!
ПП/ пантерата е черна, естествено - я как ги разбираш нещата
Dark написа:т'ва ми се гледа че неква долна твар го е написАлаFani написа:Т'ва не беше една долничка чалга?
Ше те разочаровам ... като не ти отговоря на тия писаници
Немам к'во да кажа.
Пътник без посока
- Dark Angel
- Dark Angel
ах, представих си червенат дантелаFairy of the Flowers написа:Ми кво тогава - черна рокля, то направо порядъчно. Я да е на некви тигрови - леопардови шарки с черрррррррвена дантела. Разбирам ги я , щото - в нощта, когато съм сама..на на на на ...и ...ти си слънцето в косите ми и огънят в очите ми, всичко си ми тииииииииииииииииииии гаси тока, гаси, че си лягааам, гаси тока, няма да избягаааам...