В последнюю осень- ДДТ
ДДТ в БГ
- windcolours
ДДТ в БГ
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Re: ДДТ в БГ
- windcolours
- Глас в пустиня
- windcolours
Айде преди да съм се разбаротилаwindcolours написа:жива или мъртва-там съм!
Малко руски рок
много спомени ми носи тази музика
А това колко ми е любимооо!
Последно промяна от annonymus на 04.08.10, 09:20, променено общо 1 път.
- windcolours
- Глас в пустиня
- windcolours
- Глас в пустиня
я па ти, я па он, я па я!:blum:windcolours написа:я па ти
Нима не си присъствала, възможно е и да не си де, в часовете по морал и право, където надъхани комуняги ни обясняваха подробно как дъвката била отровна едва ли не и я дъвчели само американските войници за да се надъхват докато убивали виетнамски жени и деца, че айсидиси са наркомани и извратеняци който мислят само как да ти го заврът отзад и затова си вирели така "демонстративно"(като имитират фалическа форма) грифовете на китарите, и куп още пропагандни простотии.
За сметка на това пък, всичко идващо от сесесере беше чисто като капчица роса и бистра изворна водица.
- windcolours
ми не съм присъствала на такива лекции....хем 11 години все в руски училища съм учила!:-)БоЕВ написа:я па ти, я па он, я па я!:blum:windcolours написа:я па ти
Нима не си присъствала, възможно е и да не си де, в часовете по морал и право, където надъхани комуняги ни обясняваха подробно как дъвката била отровна едва ли не и я дъвчели само американските войници за да се надъхват докато убивали виетнамски жени и деца, че айсидиси са наркомани и извратеняци който мислят само как да ти го заврът отзад и затова си вирели така "демонстративно"(като имитират фалическа форма) грифовете на китарите, и куп още пропагандни простотии.
За сметка на това пък, всичко идващо от сесесере беше чисто като капчица роса и бистра изворна водица.
- Глас в пустиня
- windcolours
БоЕВ написа:Ми тва те е спасило явно, щото в училищата за простолюдието им изпираха и изстискваха мозъците директно и без накисване.windcolours написа:...хем 11 години все в руски училища съм учила!:-)
а в училищата с разширено преподаване на руски език са разчитали на домашната пропаганда ли?:lol:
- windcolours
а е ся докато си правех шишчетата
под балкона ми мина некъв младеж яко оквасен
на такъв оверлог взе терена....че чак едната джапанка му остана сираче
и 5 мин. се опитваше да си я нахлузи в най-невероятни пози
тоя е за отбора на нешка робева
накрая някак си я грабна и се понесе на 1 бос крак към оградата отсреща
хората пият и повръщат вече..вие тука си обсъждайте пропагандите
под балкона ми мина некъв младеж яко оквасен
на такъв оверлог взе терена....че чак едната джапанка му остана сираче
и 5 мин. се опитваше да си я нахлузи в най-невероятни пози
тоя е за отбора на нешка робева
накрая някак си я грабна и се понесе на 1 бос крак към оградата отсреща
хората пият и повръщат вече..вие тука си обсъждайте пропагандите
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
НПМГ остава най-вероятно, защото тия предмети се изучаваха в 9-ти и 10-ти клас.Remmivs написа:И на мен не съм ми чели такива лекции. Нито в 10-то, нито в 126-то, нито в НПМГ-то.
Ма може и да съм ги проспал де. Фантазирайки наяве.
Едва ли, обаче все пак.
А, точно в тая гимназия рядко попадаха случайни.
- windcolours
да не визираш онова с противогазите...веднъж ме накараха да надяна такова нещо на главата си и едва ли не си докарах клаустрофобия. Добре, че не се наложи да повтарям. Инак щях да съм изгубена за каузата на спелеологията:lol:БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
Или, ако сте, сте си говорили за поезия, литература и изкуство.
при нас по НВО ни говореха за бомбите, които падали не само на сушата, но и по островите
и за това как гадните империалисти искат да си съкратим ОМП и ние ще ги съкратим, щото сме морални и нам кво си, но и за тях ще остане да не си мислят
а веднъж, разказвал съм го, целият клас бяхме избягали от час, защото майорът беше написал на дъската да слезем на двора за строева и след това беше заключил и слязъл да ни чака там
а ние след 15 мин отидохме да пием кола в капанчето до даскалото
и за това как гадните империалисти искат да си съкратим ОМП и ние ще ги съкратим, щото сме морални и нам кво си, но и за тях ще остане да не си мислят
а веднъж, разказвал съм го, целият клас бяхме избягали от час, защото майорът беше написал на дъската да слезем на двора за строева и след това беше заключил и слязъл да ни чака там
а ние след 15 мин отидохме да пием кола в капанчето до даскалото
- Глас в пустиня
Нещо такова!windcolours написа:БоЕВ написа:Ми тва те е спасило явно, щото в училищата за простолюдието им изпираха и изстискваха мозъците директно и без накисване.windcolours написа:...хем 11 години все в руски училища съм учила!:-)
а в училищата с разширено преподаване на руски език са разчитали на домашната пропаганда ли?:lol:
Учителите бяха дресирани от режима и само по фамилията на ученика се ориентираха как да се отнасят с него и какво да му "набиват" в главата.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- windcolours
леко с митовете и легендите...БоЕВ написа: Учителите бяха дресирани от режима и само по фамилията на ученика се ориентираха как да се отнасят с него и какво да му "набиват" в главата.
да ти кажа, факта, че дядо ми е бил партиен функционер изобщо не е спасил майка ми от тройка по астрономия или от тройка на кандидатстудентския изпит по рисуване /тройка не защото не е нарисувала картината добре, а защото взела да я украсява с разни орнаменти, които се сторили подозрителни на комисията и решили,че са знак към някого./:winkw:
Но си прав....наистина нещата са били много изкривени и изопачени
- Глас в пустиня
Търся някой да ме самоубие собственоръчно та да се не мъча повече!Remmivs написа:Той не говори за Ейч Би Оpocti_bezobidna написа:Не сме. Тогава имаше само БНТ.БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
А за НВО - начално военно обучение.
Съвсем сериозно говоря!
Да.БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
За опазване на културните ценности при евентуална не помня каква атака.
И че културните ценности винаги са били под заплаха у нас, което било запечатано в песента "Продават се, мамо, белите манастири".
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Още на втория пост можеше да се съгласиш за "изкривените и изопачени" неща, защото от самото начало само за тях говоря и единствено тях имам предвид като изказах предположението - ДДТ(инсектицид и музикален състав от изток) може би има за цел(ония глупости за името и успеха) да "изтреби"(заслепи/надмине/надпее) ония хлебарки от Битълс.windcolours написа:...
И сега се изопачават. Ма в друга посока просто.windcolours написа:
леко с митовете и легендите...
да ти кажа, факта, че дядо ми е бил партиен функционер изобщо не е спасил майка ми от тройка по астрономия или от тройка на кандидатстудентския изпит по рисуване /тройка не защото не е нарисувала картината добре, а защото взела да я украсява с разни орнаменти, които се сторили подозрителни на комисията и решили,че са знак към някого./:winkw:
Е, поне виждаш нагледно, че хоратни никога не се учат от грешките допуснати преди.
- Глас в пустиня
- Green Light
Иронията употребена към някой който се майтапи е голям майтап.БоЕВ написа:Търся някой да ме самоубие собственоръчно та да се не мъча повече!Remmivs написа:Той не говори за Ейч Би Оpocti_bezobidna написа:Не сме. Тогава имаше само БНТ.БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
А за НВО - начално военно обучение.
Съвсем сериозно говоря!
- Глас в пустиня
Мнемозина написа:Да.БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
За опазване на културните ценности при евентуална не помня каква атака.
И че културните ценности винаги са били под заплаха у нас, което било запечатано в песента "Продават се, мамо, белите манастири".