ДДТ в БГ

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Всичко (беше) е морал и право. За едни правата, а за други морала.:lol:
И не само при военните.:lol:
Бе не съм съгласен съвсем с теб, но ти имаш право да мислиш както мислиш.
Всичко е едно. Така е. Но не непременно едно и също. :winkw:
Наздраве!
:wine:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:такааа ли :shocked: ма верно?!?!
Стига бе, бъзикаш се.
:blink:
Бе както каза самия БоЕВ трябва да (и) имам едно на ум, ама според мен той говори за начално военно обучение, а ти за Ейч Би О.
Не, батка, не е така.
:rotfl24:

нищо де, мисли каквото искаш.
ПП. И не гледай Hallmark - екранизациите им са под всякаква критика!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Remmivs написа:
БоЕВ написа:Търся някой да ме самоубие собственоръчно та да се не мъча повече!
Съвсем сериозно говоря!
Нема пъ. мЪчи се! :blum:

Най-много да ти намерим некоя самодива да те самоодиви и да ти изпие силата до дъно дорде издъхнеш. :grin:
Е мъча се де, мъча се!:lol:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:...

Но си прав....наистина нещата са били много изкривени и изопачени
Още на втория пост можеше да се съгласиш за "изкривените и изопачени" неща, защото от самото начало само за тях говоря и единствено тях имам предвид като изказах предположението - ДДТ(инсектицид и музикален състав от изток) може би има за цел(ония глупости за името и успеха) да "изтреби"(заслепи/надмине/надпее) ония хлебарки от Битълс.
:bigsmile:
сега не ми разправяй колко нещата са били естествени и миролюбиви от другата страна на желязната завеса :lol:

абе ей! За музика ставаше дума в /началото на/ тази тема :lol:

Просвистела>>
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Иронията употребена към някой който се майтапи е голям майтап.
Това от уроците по морал и право ли го знаеш?:-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Не, батка, не е така.

E, начи е трябвало да имам две на ум. Ма що тогава намеша и БНТ? Тва не разбрах. Освен, за да се изложа като кифладжия. Сигурно щото съвсем съм изпушил. Аз гледам предимно и само NG и Discovery-тата. А да и Юрошпорт ма сега няма снукър и не го гледам.

А кифлите не са добра храна. Това отделна тема. Джънк голем са. Отивам да си взема нещо мръвчесто от хладилника, че от много приказки огладнях.
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:
БоЕВ написа:Всичко (беше) е морал и право. За едни правата, а за други морала.:lol:
Наздраве!
Че то ако е едно и също няма да е интересно.
Наздраве!
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:

Ми ко да напраа като съм селяк и ДДТ гу свръзвам с инсекти.:shy:
:blum:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:

ами чуй някоя от песните тук та следващия път като чуеш ДДТ аналогията да е малко по-разнопосочна:winkw:
Последно промяна от windcolours на 04.08.10, 16:33, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа: Отивам да си взема нещо мръвчесто от хладилника, че от много приказки огладнях.
Много е важно храната да е драна, а не брана.:lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Не, батка, не е така.

E, начи е трябвало да имам две на ум. Ма що тогава намеша и БНТ? Тва не разбрах. Освен, за да се изложа като кифладжия. Сигурно щото съвсем съм изпушил. Аз гледам предимно и само NG и Discovery-тата. А да и Юрошпорт ма сега няма снукър и не го гледам.

А кифлите не са добра храна. Това отделна тема. Джънк голем са. Отивам да си взема нещо мръвчесто от хладилника, че от много приказки огладнях.
Глей начи как разваляш нещата! (това е шега)
Ако ти разтълкувам една игра на думи вече няма да се смешно.
Затова ти казах и да не гледаш Hаllmark (екраницазиите им наистина не струват, ама това си е мое мнение)
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
ами чуй някоя от песните тук та следващия път като чуеш ДДТ аналогита ти да е малко по-разнопосочна:winkw:
Нямат превод, а аз музика която не разбирам не слушам.:-)
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа:
БоЕВ написа:
windcolours написа:

ами чуй някоя от песните тук та следващия път като чуеш ДДТ аналогията да е малко по-разнопосочна:winkw:
Глей са, от опит да ти кажа - спора с Боев е като да спориш с евангелист. Уморително, безрезултатно и изнервящо.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа:
Глей са, от опит да ти кажа - спора с Боев е като да спориш с евангелист. Уморително, безрезултатно и изнервящо.
аз когато споря се разбира, щото много се вживявам...:lol: па сега се лигавя, да мине времето и дъжда да мине, та да изляза навън...

искам поне да чуе тяхна песен. Може да му хареса. И Фермата на Оруел съм обещала да му подаря. Може и тя да му хареса:winkw:
но може и да не му харесат. :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Приеми го че не ми харесват, че има хора на който такива неща изобщо не им харесват и да спираме да се лигавим! А!:lol:
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
За сметка на това пък човек когато спори с теб може да се посмее от сърце.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Вече се притеснявах да не пропуснете. :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа:
искам поне да чуе тяхна песен. Може да му хареса. И Фермата на Оруел съм обещала да му подаря. Може и тя да му хареса:winkw:
Хм. Не мисля, че има смисъл в усилията ти, въпреки, че ги оценявам - като опит да покажеш другата гледна отчка. И аз се паля. Пази се от такива спорове - ще ти досенат само раздразнение накрая...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Вече се притеснявах да не пропуснете. :lol:
Аааа, този път не позна!
Свърши брадъра извън сезона, тоя път няма да ви правя шоуто, извикайте си друг, когото Боев персонално да дразни, като ви стане скучно :twisted:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
Приеми го че не ми харесват, че има хора на който такива неща изобщо не им харесват и да спираме да се лигавим! А!:lol:
не ти харесват по презумпция, а не по същество, защото не си чул музиката, не си чел книгата...:bigsmile:

ама наистина спирам да се лигавя:lol:

айде пусни сега някоя от твоите песни, аз няма да откажа да я чуя и да се опитам да вникна в нея:-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Вече се притеснявах да не пропуснете. :lol:
Само доброто ми възпитание не позволява да подмина с безсърдечна студенина особеното внимание с което ме дарява една дама.:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
не ти харесват по презумпция, ...
По презумпция в правото можеш да лежиш в затвора с години!:bigsmile:
По презумпция даже, че си враг на народа са унищожавани съдбите на поколения.:bigsmile:
Не подценявай презумпцията!
А, руска музика не харесвам - инфантилна ми е. Не харесвам даже и Висоцки :bigsmile:
Не усещаш разликата явно, но никого не съм натикал в мойта тема да слуша музика насила, тя е там само за тия дето им харесва и искат да чуят нещо различно от инфантилни лигавщини.:bigsmile:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
windcolours написа:
не ти харесват по презумпция, ...
По презумпция в правото можеш да лежиш в затвора с години!:bigsmile:
По презумпция даже, че си враг на народа са унищожавани съдбите на поколения.:bigsmile:
А, руска музика не харесвам - инфантилна ми е. Не харесвам даже и Висоцки :bigsmile:
Не усещаш разликата явно, но никого не съм натикал в мойта тема да слуша музика насила, тя е там само за тия дето им харесва и искат да чуят нещо различно от инфантилни лигавщини.:bigsmile:
За "инфантилните лигавщини" на руската музика влезнах да пиша, но после си викам, бе вкус са, кво. Но така и така съм почнал, дай да те попитам тоест как така да не подценявам презумцията? Презумпция значи предварително дадено, налично.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
За "инфантилните лигавщини" на руската музика влезнах да пиша, но после си викам, бе вкус са, кво. Но така и така съм почнал, дай да те попитам тоест как така да не подценявам презумцията? Презумпция значи предварително дадено, налично.
Е, и?
Да се беше спрял до вкуса - а!
Щото не те разбирам кво искаш да кажеш или просто демонстрираш езикови и терминологични познания?!:roll:
ОК - обаче когато подцениш или пренебрегнеш "предварително даденото", аксиомата, ще се налага да я/го откриваш отново и се превръщаш в един колумб същи и всяка сутрин ще разтрисаш кооперацията с вик: открих-открих от стената тече гореща вода.:bigsmile:
И не аз употребих "презумпция" първи, ама давай, нещо съм ти черен в очите гледам, изповръщай се па дано ти олекне.:bigsmile:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: По презумпция в правото можеш да лежиш в затвора с години!:bigsmile:
Висоцки и инфантилност... :?
Ами ти защо се тикаш в тази тема? Твоята била само за онези, на които им харесва, а тази не ли? Защо се отнасяш с чуждите теми и вкусове така, както никога не би искал да се отнасят с твоите?

Ехоо, ми и аз пуснах тема с песен скоро. Защо никой не ми обръща внимание пък на мен?! :crying::shy::winkw:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
Е, и?
Да се беше спрял до вкуса - а!
Щото не те разбирам кво искаш да кажеш или просто демонстрираш езикови и терминологични познания?!:roll:
ОК - обаче когато подцениш или пренебрегнеш "предварително даденото", аксиомата, ще се налага да я/го откриваш отново и се превръщаш в един колумб същи и всяка сутрин ще разтрисаш кооперацията с вик: открих-открих от стената тече гореща вода.:bigsmile:
И не аз употребих "презумпция" първи, ама давай, нещо съм ти черен в очите гледам, изповръщай се па дано ти олекне.:bigsmile:
Не си ми черен. Неприятно ми е още от "вувузелите" Не "повръщам" тук, пък и никъде. И никога не ми е олеквало, когато се държа грубо.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа: ...

Ехоо, ми и аз пуснах тема с песен скоро. Защо никой не ми обръща внимание пък на мен?! :crying::shy::winkw:
:-)
Френска песен ли?
Пропуснал съм я, иначе ти обръщам внимание на песните
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:

Френска песен ли?
Не, не е френска. Ама е много хубава. :bigsmile:
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8752
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
Green Light написа:

Френска песен ли?
О, и аз съм я пропуснала!
Иначе съм те запомнила с Алън Парсънс и Стинг и шансони - музикално си в моето кръгче :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа:

Френска песен ли?
Хубава е, да.
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:...
Ами ти защо се тикаш в тази тема? Твоята била само за онези, на които им харесва, а тази не ли? Защо се отнасяш с чуждите теми и вкусове така, както никога не би искал да се отнасят с твоите?
...
Ако четеш малко повече от последните два поста по дадена тема, вероятността да направиш тъпо изказване или да завихриш още по тъп спор ще е минимална.
Висоцки не е инфантил, затова съм го споменал отделно, но пък реве като ранено говедо.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Не си ми черен. Неприятно ми е още от "вувузелите" Не "повръщам" тук, пък и никъде. И никога не ми е олеквало, когато се държа грубо.
Е ти па баш кво се смарангяса за тия вувузели? Тебе кво те засега? Или сърце мъжко юнашко, па и кавалерско!:lol: Да, ама не, никс, нанайси, и по груби изрази са се ползвали тука и не си се спичал. Аз като един виден простак си обяснявам(спичането ти) с по-особеното отношение към реципиента.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

вие за вкусове ли ъ-ъ говорите
:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:вие за вкусове ли ъ-ъ говорите
:cool:
Не само че говорим, а вече регистрирам и опити за промяна на вкуса, но на мой гръб.:bigsmile:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

БоЕВ написа:Висоцки не е инфантил, затова съм го споменал отделно, но пък реве като ранено говедо.:-)
сега си обясних що не коментирам музика :blum::rotfl24:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: Не си ми черен. Неприятно ми е още от "вувузелите" Не "повръщам" тук, пък и никъде. И никога не ми е олеквало, когато се държа грубо.
Е ти па баш кво се смарангяса за тия вувузели? Тебе кво те засега? Или сърце мъжко юнашко, па и кавалерско!:lol: Да, ама не, никс, нанайси, и по груби изрази са се ползвали тука и не си се спичал. Аз като един виден простак си обяснявам(спичането ти) с по-особеното отношение към реципиента.
Говори направо.
Латрево ми е приятелка.
Не се смарангясвам и не съм се спекал. Когато са се използвали по- грубите изрази аз съм изпитвал същото и съм се държал по същия начин.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Не се смарангясвам и не съм се спекал.
Не си се спекал, па се държиш сякаш стомашно-чревния ти тракт от ларингса, та чак до последния хемороид ти е пълен с криви кокали и изпитваш огромно душевно и физическо затруднение да се освободиш от тях.
Няма лошо да сте си приятелчета, да се обарабарявате и каращисвате в реала, бъркаме когато се започне с безпринципна матросовска защита в 3о4о, е в такива случай се стига до вувозели.:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: Не се смарангясвам и не съм се спекал.
Не си се спекал, па се държиш сякаш стомашно-чревния ти тракт от ларингса, та чак до последния хемороид ти е пълен с криви кокали и изпитваш огромно душевно и физическо затруднение да се освободиш от тях.
Няма лошо да сте си приятелчета, да се обарабарявате и каращисвате в реала, бъркаме когато се започне с безпринципна матросовска защита в 3о4о, е в такива случай се стига до вувозели.:cool:
Какво значи "обарабарявате и каращисвате"? Да не би да ми казваш че аз я "обарвам и чукам"? И в какви случаи се стига до вувузели? И защо ми говориш така?
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
Или, ако сте, сте си говорили за поезия, литература и изкуство.:grin:
спали са бре! както всеки нормален средношколец по онова време...

ти що си слушал кво е плямпал идиота военен пенсионер?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:
Наздраве!
завиждам ти... явно си минал между капките... или си проспал тинейджърството си...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Публикувай отговор