"Лудо влюбен" да не се казва този филм??? Или бъркам ...Remmivs написа:Аз пък като малък харесвах Орнела Мути ли беше.
В един филм с Адриано Чилентано. Беше някаква принцеса, а той и обясняваше за римската цивилизация. И караше такси. Май.
Гледахте ли "Генезис"?
- windcolours
- windcolours
аз от този филм помня само как влезе в един гараж, разнесе се страхотно ръмжене на мотор, очаквах да излезе оттам поне танк, но Челентано излетя от гаража на ролкови кънкиRemmivs написа:май даwindcolours написа:"Лудо влюбен" да не се казва този филм??? Или бъркам ...
Орландо
ми напомни
за
Орнела
лесбиец
както вече казах
Това ми е най-силният спомен от филма.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
ааа, не точно.Remmivs написа:http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=287522#287522pocti_bezobidna написа:Не схващам нещо, ама нищо.
Ми много е добър. Не мож му отрече. Не че не е играл в бози - играл е.
Ама пък влиза във всякакви кожи. И го прави добре.
Ей тук например
съвсем различен...
сенца паура, сенца проблеми...Remmivs написа:грация, сеньореsandmaN написа:innamorato pazzo
има го и у замундата
мулто грация
изчезнах от нета за малко
дръпнах си го пак да го гледам
този филм за мен е емблематичен
когато го пуснаха тук у БГ, се смях с глас /дори и тази вечер щот пак си го дръпнах.. да си припомня едни 3 морета "записани у времену" някогаси
после влязах у военния институт
после...срещнах Стефани монакска /и тук съм го разказвал/
как нещата дето им се смеем и не вярваме, че могат да са истина някой ден ни се изсипват връз главата в най-неудобния момент
добре, че поне бяха хубави
/или поне до някое време/
после се появяват циркови въжеиграчи, бодигардове във вид на дюкле, все някви замесници на косматата плешива маймуна от филма
ся съм остарел и помъдрел и знам, че фабулата у филмите е друга бира
освен случващото се у филма ...има и край
който е избран от режисьора
и това дет топли - убаво е не, че е свършило
а че се е случило
п.п. тогава не можех да помисля даже, че толко ще оплешивея при това на "неподходящо място":rotfl24:
нито че ще карам ролери /второто не се е случило още
след това се появиха ени 200 години забрана да пресичам едни граници
...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
- Green Light
Re: Гледахте ли "Генезис"?
Според мен е обратното. Генезис просто есплоатира идеята на Матрицата. Приключения без граници в имагиерна реалност, оп оксиморонче. Обаче без яката идея си е само картинки. Направен е добре и играят готини актьори, тва май беше реплика на Почти безобидна, обаче е много далече от дълбочината на Матрицата. Освен това действието се разви точно по клиширания холивудски сценарий. Тогава и тогава се обърква, тогава има екшън, малко любов... даже и финалния кадър ми беше известен далеч преди финала. Бе няма хубави филми вече. Край, с Властелина приключиха.Ън написа:"Матрицата" е като упражнение на първолаци сравнение с него!
Па и 2 часа и половина. Става за гледане, но честно казано на мен ми досади.
Ние мислим да го гледаме, нищо че Леонардо не ми е от любимците, доста ми лигнее, ма мое се е променил, знам ли го.Green Light написа:Според мен е обратното. Генезис просто есплоатира идеята на Матрицата.Ън написа:"Матрицата" е като упражнение на първолаци сравнение с него!
....
Но да - и аз съм на мнение, че всъщност идеята на Матрицата беше нещо много ново и стряскащо - за първи път ми се случи след като гледам филм да се замисля дали пилешкото бутче има наистина такъв вкус, б@си...
Доста вода ще изтече докато някой измисли нещо ново и така фрапиращо.
Ма да не говоря неподготвена, де. Все още не съм го гледала, може и да има някое ново зрънце.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аз още не съм го гледала, така че няма как да коментирам самия филм.Green Light написа:Според мен е обратното. Генезис просто есплоатира идеята на Матрицата. Приключения без граници в имагиерна реалност, оп оксиморонче. Обаче без яката идея си е само картинки. Направен е добре и играят готини актьори, тва май беше реплика на Почти безобидна, обаче е много далече от дълбочината на Матрицата. Освен това действието се разви точно по клиширания холивудски сценарий. Тогава и тогава се обърква, тогава има екшън, малко любов... даже и финалния кадър ми беше известен далеч преди финала. Бе няма хубави филми вече. Край, с Властелина приключиха.Ън написа:"Матрицата" е като упражнение на първолаци сравнение с него!
Па и 2 часа и половина. Става за гледане, но честно казано на мен ми досади.
Доколкото разбирам обаче, си е все в амплоато на Нолън за съзнанието и как то в крайна сметка е истинската ни реалност. Аз след "Мементо" на тоя човек съм му заклет фен.
Затова говорих и за Батманите - трудно се прави добър филм по комикс, все пак имате някакви матрични герои, които имат една основна характеристика и не блестят кой знае с какъв психологизъм. Джокера в Тъмния рицар си е доста реален злодей, дето целия ад му е в собствената глава. :) "Батман в началото" го пропущих, мое и да наваксам...
- never mind
Гледах го току-що, да бяха гледали повече Матрицата режисьорът, сценаристът и операторът...Ън написа:"Матрицата" е като упражнение на първолаци сравнение с него!
Бе не става, не е същата емоция, иначе идеята е страхотна....
Гледах го.
Леко съм разочарована - тръгнах с много голяма кошница явно, очаквах нещо различно, а получих ъпгрейднато "Мементо". (а гледайте го, деее - любопитно ми е дали ще го харесата след "Генезис")
Факт е обаче, че приковава и ангажира вниманието - не ми беше скучно дори при престрелките и преследванията. Пестеливи и смислени ефекти - нещо което много обичам.
Имам чуството че са му казали хората - "бе имаме тука едни пари, що не вземеш да ин спртнеш за тях нещо по-така, по-арт, ама да става и за лятото...".
И човека е попреровил старите идеи, посъшил ги е - и така.
Има малко от тук
и от тук
те и Уашовски са ги гледали, май
Споделянето на съня го срещах в "Хроника на птицата с пружина".
Много ми хареса взривяването на фалшивия свят в Париж,
когато Коб (Урсула ле Гуин имаше герой със същото име, който пресичаше световете)
въвеждаше Ариадне в лабиринтите на съня - напомни ми взривяването на истинския свят в "Забриски пойнт"...
Някои неща сякаш останаха недовършени - очаквах тотема на Аридне да ме отведе някъде, че "Non je ne regrette rien" ще има развитие някакво, ще стигне по-далеч.
Според мен филма вдига летвата пред стандартните холивудски летни хитове.
Това му е много голям плюс.
Хареса ми. със сигурност ще го гледам поне още веднъж.
Леко съм разочарована - тръгнах с много голяма кошница явно, очаквах нещо различно, а получих ъпгрейднато "Мементо". (а гледайте го, деее - любопитно ми е дали ще го харесата след "Генезис")
Факт е обаче, че приковава и ангажира вниманието - не ми беше скучно дори при престрелките и преследванията. Пестеливи и смислени ефекти - нещо което много обичам.
Имам чуството че са му казали хората - "бе имаме тука едни пари, що не вземеш да ин спртнеш за тях нещо по-така, по-арт, ама да става и за лятото...".
И човека е попреровил старите идеи, посъшил ги е - и така.
Има малко от тук
и от тук
те и Уашовски са ги гледали, май
Споделянето на съня го срещах в "Хроника на птицата с пружина".
Много ми хареса взривяването на фалшивия свят в Париж,
когато Коб (Урсула ле Гуин имаше герой със същото име, който пресичаше световете)
въвеждаше Ариадне в лабиринтите на съня - напомни ми взривяването на истинския свят в "Забриски пойнт"...
Някои неща сякаш останаха недовършени - очаквах тотема на Аридне да ме отведе някъде, че "Non je ne regrette rien" ще има развитие някакво, ще стигне по-далеч.
Според мен филма вдига летвата пред стандартните холивудски летни хитове.
Това му е много голям плюс.
Хареса ми. със сигурност ще го гледам поне още веднъж.