Ква буря само!
Ква буря само!
При вас как е?
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Представям си реките на нашата софийска улица. Понякога не може да се пресече, а трамваите остават след себе си вълнички като лодки.pocti_bezobidna написа:Не знам ти сега в кой край на света си
У Софето се исипа страшен порой.
Са ша настене задух...
На много места по света казват две стойности - колко градуса показват термометрите и като колко се усещат - това заради влагата и други фактори.
Последно промяна от Stranniche на 05.08.10, 15:51, променено общо 1 път.
- windcolours
Re: Ква буря само!
сега започва!pocti_bezobidna написа:При вас как е?
аз пък обичам...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- never mind
Дъгите се виждат по шосетата и полетата. Требе ти 'фтомОбил да ги гониш.never mind написа:...
Обичам дъжда и лошото време.. Дебнахме днес за дъга, ама.. не стана
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- never mind
А да бе - ходи на курс, после виси у КАТ сто часа за черно-бяла снимка.. Днес си поднових картата за БДЖ, чака ни южното Черноморие, паййййсе. Найш как най-бързо се вади документ? Давам деца на заемmaggot написа:Дъгите се виждат по шосетата и полетата. Требе ти 'фтомОбил да ги гониш.never mind написа:...
Обичам дъжда и лошото време.. Дебнахме днес за дъга, ама.. не стана
Само дето имам да сменям стъкло на балкона
Роби Уилямс и Елтън Джон вървяли по една улица, когато видяли Бритни Спиърс със заклещена глава между някакви решетки.Роби Уилямс минал зад Бритни и...Когато свършил, казал на Елтън Джон:holi_day написа: все около темата с вицовете се въртя и току надничам в нея
- Хайде, твой ред е.Елтън Джон отговорил:
- Я се разкарай! Ти за какъв ме вземаш? Няма да си сложа главата между тия решетки!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...