Ей тука един метод за отказване от тютюнопушене
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ей тука един метод за отказване от тютюнопушене
Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
Re: Ей тука един метод за отказване от тютюнопушене
Шъ си ги изпафкам тия 200 кутии цигари с кефFairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нужно ли е? Нали намалиха цената на цигаритеFairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
Не разбрах след този двуседмичен период на изолация какво следва? Нови 500 лв ли?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Мръсница4avdar4e написа:Шъ си ги изпафкам тия 200 кутии цигари с кефFairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
сори
Последно промяна от Fairy of the Flowers на 30.01.07, 10:55, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да бе....Fairy of the Flowers написа:МръсницаАре де, кажете, не ставаше въпрос за парите. Просто всяко нащо се съпоставя с някава стойност в парично и друго изражение, затова написах цената, за да ви е пълна информацията

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Да бе, знам ама ... толкоз хубаво..frisky lioness написа:Да бе....Fairy of the Flowers написа:МръсницаАре де, кажете, не ставаше въпрос за парите. Просто всяко нащо се съпоставя с някава стойност в парично и друго изражение, затова написах цената, за да ви е пълна информацията
Знай, че каквото и да ти говорят, става дума за ....пари
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кое?Fairy of the Flowers написа: ама ... толкоз хубаво..

Нашият кум (Бог да го прости, умря на 38 от масиран инфаркт на работното си място) преди години ходи на такава иглотерапия. Да не е пушил два месеца (примерно). И после - пак. Смятай ... Не парите, деFairy of the Flowers написа:МръсницаАре де, кажете, не ставаше въпрос за парите. Просто всяко нащо се съпоставя с някава стойност в парично и друго изражение, затова написах цената, за да ви е пълна информацията
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ей така да ти подърпат ушите и хоп - ставаш непушачfrisky lioness написа:Кое?Fairy of the Flowers написа: ама ... толкоз хубаво..
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ок, прави сте. То като я докараш до мотивацията и ако правиш всички тези неща със спортуването и пр., не ти трябва да ти бодат ушите, пък и ако пиеш по три литра вода, ще си зает с пиене или с ходене до едното място - нема време за пушене.4avdar4e написа:Нашият кум (Бог да го прости, умря на 38 от масиран инфаркт на работното си място) преди години ходи на такава иглотерапия. Да не е пушил два месеца (примерно). И после - пак. Смятай ... Не парите, деFairy of the Flowers написа:МръсницаАре де, кажете, не ставаше въпрос за парите. Просто всяко нащо се съпоставя с някава стойност в парично и друго изражение, затова написах цената, за да ви е пълна информацията
- frisky lioness
- Обратна връзка:
щеше да е толкуз хубаво, ако ей така ти подърпват ушите за без париFairy of the Flowers написа:Ей така да ти подърпат ушите и хоп - ставаш непушачfrisky lioness написа:Кое?Fairy of the Flowers написа: ама ... толкоз хубаво..

ми само едно прочетох...Fairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
и ми е ясно оттам нататък...
"Той обясни, че хората, които са най-мотивирани да откажат цигарите, са на възраст между 30 и 35 години. “Тогава човек започва да усеща това негативно влияние върху здравето си. Предполага се, че вече е създал и семейство и започва да мисли за партньора си, за децата си”, посочи Хики."
ми Хики....
това е статистика ,която не съответсва на България...
взета отнякъде наготово и ни зарибяват
ПАК..отново
Сега имало отстъпка от 100 лева...Fairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
Аз съм тоя, дето се бореШЕ с цигаритеFairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Що бе, пропуши ли пак. Кво ще рече, че вече не се бориш?Kent написа:Аз съм тоя, дето се бореШЕ с цигаритеFairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама.....ма вече не се боря
...за отказването най-важна е мотивацията и разумна стратегия
Табекса дето го пих, пък и дори целия да са облепиш с ония лепенки....без мотивация е като..... платноходка без платна
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Мотивацията ясно, ама стратегията??? И що се отказа да се бориш, знайш ли колко демотивиращо е за такива като мене, дето се канят да се сборят?Kent написа:Аз съм тоя, дето се бореШЕ с цигаритеFairy of the Flowers написа:Новичък, как ви се вижда? Май имаше тука хора, които се борят с този вреден навик. Или престанахте да се борите? Сериозно, какво мислите? Цената - 500 лв.http://www.focus-news.net/?id=n637244&chain=1Много хубаво ми се вижда бе... Ама.....ма вече не се боря
...за отказването най-важна е мотивацията и разумна стратегия
Табекса дето го пих, пък и дори целия да са облепиш с ония лепенки....без мотивация е като..... платноходка без платна
Що бе, пропуши ли пак. Кво ще рече, че вече не се бориш?[/quote]
..а, да ве..... ще пропуша
...как ли пък не
егати секретите дето още ги храча, не че съм гнуслив де...ма на черни като асфалт плюнки
се нагледах, мерси
...освен тва почнах да си усещам устата отвътре преди около половин месец...съответно и вкуса на бирата, водата и други разни течности и храни...а не просто нещо като бълбукащ/стържещ трафик на "нещо" през гърлото ми като пия или се храня 
..а, да ве..... ще пропуша
По колко пушеше преди това? Явно и цигарите ти са били силни.Kent написа: ..а, да ве..... ще пропуша...как ли пък не
егати секретите дето още ги храча, не че съм гнуслив де...ма на черни като асфалт плюнки
се нагледах, мерси
...освен тва почнах да си усещам устата отвътре преди около половин месец...съответно и вкуса на бирата, водата и други разни течности и храни...а не просто нещо като бълбукащ/стържещ трафик на "нещо" през гърлото ми като пия или се храня
По колко пушеше преди това? Явно и цигарите ти са били силни.[/quote]
Пропуших, преди 18 години...по-много обаче, от преди около 15...като студенти, ходихме на упражнения в Детска Хематология, аз явно тогава бях по чувствителен*...та пропуших яко. Думках по кутия и половина в къщи и по около две като почнах работа....не много тежки, предимно бели викторита и престижи...но съм пушил и житанища месеци наред и разни други яки фасове...като студент и не само от тУтун направени
* - ся пак съм чувствителен, ма вече си давам сметка
, че мойто пушене/непушене не влияе в никаква степен на пацетата от детските Хематологии и въобще на мойте пациенти като цяло. Може да звучи грубо, ма е верно
..демек като пуша, няма да съм по спокоен, мъдър и работоспособен 
Пропуших, преди 18 години...по-много обаче, от преди около 15...като студенти, ходихме на упражнения в Детска Хематология, аз явно тогава бях по чувствителен*...та пропуших яко. Думках по кутия и половина в къщи и по около две като почнах работа....не много тежки, предимно бели викторита и престижи...но съм пушил и житанища месеци наред и разни други яки фасове...като студент и не само от тУтун направени
* - ся пак съм чувствителен, ма вече си давам сметка