Обичате ли да спите на музика?
Обичате ли да спите на музика?
има доста музика писана точно за релакс и даже така озаглавена
въпросът ми е - слуха кога си почива?
тишината изморява ли също
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- windcolours
Много ясно си спомням една нощ последното лято на Арапя преди да додат багеритеwindcolours написа:абсолютно невъзможно ми е да заспя на какъвто и да било звуков фон, различен от тишината.
Лежах си, приятно подпийнала в иглуто, а някъде в далечината се чуваха китари и пеене - явно течеше някакъв купон. В палтките наколо от тумбата никой не мърдаше и докато си мислех дали си струва да се измъквам от чувала и да отида да видя кой свири и пее на скалите съм заспала...
Не знам дали някога ще ми мине за това, което направиха с Южното Черноморие
- windcolours
не смея да припаря там. вече 12 години. толкова ми е мъка за къмпинг Оазис, че дори да минавам покрай мястото бих извръщала глава настрана. Наскоро получих писмо на хартия от един поляк, с когото се бях запознала там преди 18 години!!! Оттогава не бяхме комуникирали, щото аз не говорих полски, а той пък не говореше никакъв друг език. Но по цял ден катерихме скалите, гъбясвахме в морето...И хоп-писмо на хартия от негоpocti_bezobidna написа:windcolours написа:абсолютно невъзможно ми е да заспя на какъвто и да било звуков фон, различен от тишината.
Не знам дали някога ще ми мине за това, което направиха с Южното Черноморие
Но пък сега се сетих-шумът на прибоя унася....
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
pocti_bezobidna написа:Ми аз затова обичам (обичах) да се опъвам на плажа - да чувам вълинте на два метра от главата си...windcolours написа:
Но пък сега се сетих-шумът на прибоя унася....
Уф. Що не оставиха поне 1-2 местенца запазени... А Синеморец кво беше - кво стана...
ама и ние сме едни спамаджийки..темата за музика, ние за разрушени къмпинги ревем на висок глас:roll:
ПП Пак спам- има в турция един курорт,който се славеше като хипарски преди години- с дървени къщички върху самите дървета, големи огньове вечер, а на плажа имало костенруки. Една позната беше там и го похвали.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Piqndurnik
- Green Light
Piqndurnik написа:На мен - не. Поне докато не минат булдозерите.pocti_bezobidna написа: Не знам дали някога ще ми мине за това, което направиха с Южното Черноморие
Не знам защо така стана. Казвал съм тук - на север се направиха чудно красиви неща - примерноп голф игрищата. Няма бетон, няма сгради кой знае какви, само трева, езерца, горички и беседки. Каква и защо беше тая идиотщина в Слънчев брях не знам. За останалото според мене има шанс. И къмпингите могат да светнат пак. Е Смокиня си седи. И малките курортни градчета могат да се оправят. Но Съни е унищожен. Изобщо няма за какво да стъпиме там вече.
Re: Обичате ли да спите на музика?
holi_day написа:има доста музика писана точно за релакс и даже така озаглавена
Условен рефлекс бях развила.
Но явно го изтърках и сега не мога да си намеря нещо, към което да се привържа.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
и аз имам един от дисковете имSemiramis написа:като ви кажа, че 3 години заспивах на диска на индианците, които свиреха на Главната в пловдив ще ме обявите за луда.
ама го купих от созопол
не съм го слушала повече от 2 пъти
голямо разминаване с живото изпълнение, което беше много въздействащо*
* - да се разбира разсънващо, а не приспиващо
Ф.Песоа
Ф.Песоа
към уличните музиканти изпитвам много смесени чувства
и наживо ми става криво за тях ...........
обаче като ги видя
ще им благодаря специално
и наживо ми става криво за тях ...........
обаче като ги видя
ще им благодаря специално
кой е подходящия начин за товаSemiramis написа:ще им благодаря специално
Ф.Песоа
Ф.Песоа
мислила съм, но не знам още
може пък нещо на момента да ми дойде отвътре
не знам..
може пък нещо на момента да ми дойде отвътре
не знам..
-
Megi_Koleva
- Stranniche
- Обратна връзка:
Може да сме били там по едно и също време!windcolours написа: за къмпинг Оазис..., преди 18 години!!!
Хубаво беше.
Не знам дали къмпинг "Юг" още съществува. Последния път там спях ден и нощ.
Наистина хубаво се спи при шума на вълните.
И е чудно да се будиш с птичките, чайките, слънцето и отново вълните.