До админите
- Глас в пустиня
До админите
Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
Предварително благодаря!:-)
Re: До админите
по-лесно е отколкото извинението на място?БоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
не, че изтрива написаното...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Знаеш ли, и аз искам един бан, ама не може.
Не
сега
Не по тоя начин.
Няма да предаваш отбора! Не на приятелите. Ти ме разбра.

Разбирам срещу кое реагираш, но
Нито Лат е простакеса, нито Безобидната снобарее.
Айде да се стигне до дъното на тая история, че да може да се тръгне нагоре!
Още можем.
Стой заради другото.
Не
Не по тоя начин.
Няма да предаваш отбора! Не на приятелите. Ти ме разбра.
Разбирам срещу кое реагираш, но
Нито Лат е простакеса, нито Безобидната снобарее.
Айде да се стигне до дъното на тая история, че да може да се тръгне нагоре!
Стой заради другото.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
БоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
Абе, ей! Я си стой на дъто!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ку е дегустирал някоя джанкова ракияЪн написа:Абе, ей! Я си стой на дъто!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Megi_Koleva
Голям майтап сте всички. Боев само се перчи като едно непослушно вироглаво дете и прескача от тема на тема напук на всички, за да ви ядосва... А останалите му се връзват и го гонят по петите, нервират се и го увикват... Защо така гаменски и и по детски се държите някои тука, бре?!
Едно време баба ми казваше на подобни образи- дебелоглави хъшлаци... хулигани такива...!!
В това ни е чарът.Megi_Koleva написа:Голям майтап сте всички. Боев само се перчи като едно непослушно вироглаво дете и прескача от тема на тема напук на всички, за да ви ядосва... А останалите му се връзват и го гонят по петите, нервират се и го увикват... Защо така гаменски и и по детски се държите някои тука, бре?!Едно време баба ми казваше на подобни образи- дебелоглави хъшлаци... хулигани такива...!!
Panta rhei...
Щастливи дечица. Щом се занимават с подобни прастатии, значи нямат проблеми. Мога само да се радвам за тях.Megi_Koleva написа:Голям майтап сте всички. Боев само се перчи като едно непослушно вироглаво дете и прескача от тема на тема напук на всички, за да ви ядосва... А останалите му се връзват и го гонят по петите, нервират се и го увикват... Защо така гаменски и и по детски се държите някои тука, бре?!Едно време баба ми казваше на подобни образи- дебелоглави хъшлаци... хулигани такива...!!
Цял ден чесане на езици, пощене и чепкане на глупави теми с глупави обяснения. И аз съм част от това. Крайно време е да се замисля какво правя тук, че и без приятели отгоре на всичко.
Два бана за мен моля, един ми е малко.
Два бана, три бана...
Тия с приятелите да не говорят с тея без приятелите, а тия с групите да си ги прегледат и да си ги подредят.
автобановете - от другата седмица.
за тия с диагнозите.
б@хти стреса в тоя форум
и цялата работа - за какво?
Последно промяна от Semiramis на 09.08.10, 21:19, променено общо 2 пъти.
"Щастливото детенце" вчера и завчера сглоби един двукрилен гардероб с плъзгащи врати за истинските дечица и така спести 300 лв. минимум. Днес сглобих две ъглови легла с ракла. 5-6 души ми се обадиха що не съм на работа. А аз леко си боцнах ръчичката. И им казах, че и аз съм човек, тоест почивам си. А истината е, че съм гроги. И контузен. Ми лапешка работа- играх си с бормашината....vyara написа:Щастливи дечица. Щом се занимават с подобни прастатии, значи нямат проблеми. Мога само да се радвам за тях.Megi_Koleva написа:Голям майтап сте всички. Боев само се перчи като едно непослушно вироглаво дете и прескача от тема на тема напук на всички, за да ви ядосва... А останалите му се връзват и го гонят по петите, нервират се и го увикват... Защо така гаменски и и по детски се държите някои тука, бре?!Едно време баба ми казваше на подобни образи- дебелоглави хъшлаци... хулигани такива...!!
Цял ден чесане на езици, пощене и чепкане на глупави теми с глупави обяснения. И аз съм част от това. Крайно време е да се замисля какво правя тук, че и без приятели отгоре на всичко.
А ти, детенце мило, кво прави събота и неделя?

подфорум "Приятели" и подфорум "Неприятели"Semiramis написа:Тия с приятелите да не говорят с тея без приятелите, а тия с групите да си ги прегледат и да си ги подредят.
автобановете - от другата седмица.
за малко да напиша Приятните и Неприятните
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Megi_Koleva
Хей, ама тук не е кръчма. Нещо се объркахте всички. Всеки си идва и си поръчва- на мен един бан моля, на мен два, на мен пък десет.... После ще поискате и оберкелнерът да ви сервира лично.vyara написа:Щастливи дечица. Щом се занимават с подобни прастатии, значи нямат проблеми. Мога само да се радвам за тях.Megi_Koleva написа:Голям майтап сте всички. Боев само се перчи като едно непослушно вироглаво дете и прескача от тема на тема напук на всички, за да ви ядосва... А останалите му се връзват и го гонят по петите, нервират се и го увикват... Защо така гаменски и и по детски се държите някои тука, бре?!Едно време баба ми казваше на подобни образи- дебелоглави хъшлаци... хулигани такива...!!
Сглобяването на мебели житейски проблем ли е?!Ън написа: "Щастливото детенце" вчера и завчера сглоби един двукрилен гардероб с плъзгащи врати за истинските дечица и така спести 300 лв. минимум. Днес сглобих две ъглови легла с ракла. 5-6 души ми се обадиха що не съм на работа. А аз леко си боцнах ръчичката. И им казах, че и аз съм човек, тоест почивам си. А истината е, че съм гроги. И контузен. Ми лапешка работа- играх си с бормашината....
Аз правих консерви от домати. Бях си на село в неделя. В събота чистих.
Мда.vyara написа:Всеки си има различни отговори и различни въпроси си задава, че да му уйдисат на отговорите. Ти пък!Мнемозина написа:Не "за какво", това е ясно.Semiramis написа:
и цялата работа - да какво?
Въпросът е "от какво", ама не го задавам още.
Какво ще вечеряме, кога ще вечеряме и защо ще вечеряме.
Panta rhei...
А понякога дори и какво вечеряхме, кога вечеряхме и защо вечеряхме?Мнемозина написа:Мда.vyara написа:Всеки си има различни отговори и различни въпроси си задава, че да му уйдисат на отговорите. Ти пък!Мнемозина написа:Не "за какво", това е ясно.Semiramis написа:
и цялата работа - да какво?
Въпросът е "от какво", ама не го задавам още.
Какво ще вечеряме, кога ще вечеряме и защо ще вечеряме.
- snowprincess
спри се и не прави повече глупостиБоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!

vyara написа:Сглобяването на мебели житейски проблем ли е?!Ън написа: "Щастливото детенце" вчера и завчера сглоби един двукрилен гардероб с плъзгащи врати за истинските дечица и така спести 300 лв. минимум. Днес сглобих две ъглови легла с ракла. 5-6 души ми се обадиха що не съм на работа. А аз леко си боцнах ръчичката. И им казах, че и аз съм човек, тоест почивам си. А истината е, че съм гроги. И контузен. Ми лапешка работа- играх си с бормашината....
Аз правих консерви от домати. Бях си на село в неделя. В събота чистих.
Ми да- житейски е. Глобално погледнато....
Правя мебели, за да спестя пари. Пестя пари, защото недостатъчно изкарвам като зъболекар. Недостатъчно изкарвам, щото такава е ситуацията в татковината\тая дума я мразя\ Следствието е, че съм с пробита ръка...значи известно време няма да мога да ряботя... и ще изкарам още по- малко пари... Вместо да си поръчам гардероба при някой дърводелец, а аз да се занимавам с високоспециализираната си работа. Е, тва си е житейски проблем....
Ама досадно ми беше да обяснявам.... Загубих кръга по шах! Играя в турнир, баси!

Мдааа, много по-удобно е,БоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
когато някой друг е отговорен за постъпките ни.
Амаранта написа:Мдааа, много по-удобно е,БоЕВ написа:Молба - ако е останал читав админ със или без ташаци, да вземе да ми шибне един бан, ама ако е възможно за вечни времена, та да не се измъчваме взаймно!
когато някой друг е отговорен за постъпките ни.
За бана ли?
Да. Затова е хубаво всички да са админи /особено някои/, нали, Амаранта.
Въпрос на гледна точка. Може и да се очароваш. И е много приятно тогава.vyara написа:Виждам имаш стратегия.Мнемозина написа: Да, така е по-точно.
Още малко изчаквам и почвам да питам.
Абе кофти е понякога, стратегираш, стратегираш, па като не стане както си го намислил и вземеш та се разочароваш. Не е приятно.
Panta rhei...
Ех какъв удобен случай да кажа и аз - пестя, като правя консерви от собственоотгледани доматки! Ама ще излъжа, правя го за кеф.Ън написа:
Правя мебели, за да спестя пари. Пестя пари, защото недостатъчно изкарвам като зъболекар. Недостатъчно изкарвам, щото такава е ситуацията в татковината\тая дума я мразя\ Следствието е, че съм с пробита ръка...значи известно време няма да мога да ряботя... и ще изкарам още по- малко пари... Вместо да си поръчам гардероба при някой дърводелец, а аз да се занимавам с високоспециализираната си работа. Е, тва си е житейски проблем....
Ама досадно ми беше да обяснявам.... Загубих кръга по шах! Играя в турнир, баси!
Турнир? Нали не залагаш кинти?
Ама не си си пробила ръката, нали?:(vyara написа:Ех какъв удобен случай да кажа и аз - пестя, като правя консерви от собственоотгледани доматки! Ама ще излъжа, правя го за кеф.Ън написа:
Не, но залагам реноме!

Ами да, разбира се.vyara написа:Ама хайде на бас, че приятните изненади са повече, когато просто нищо не очакваш. Даже сигурно може и математически да се сметне.Мнемозина написа: Въпрос на гледна точка. Може и да се очароваш. И е много приятно тогава.
Но защо реши, че очаквам каквото и да било?
Panta rhei...
Изчакваш някакъв отговор разбрах. Иначе не съм сигурна. Но си чеша и аз езика, иначе как ще говоря с вас празни работи.Мнемозина написа:Ами да, разбира се.vyara написа:Ама хайде на бас, че приятните изненади са повече, когато просто нищо не очакваш. Даже сигурно може и математически да се сметне.Мнемозина написа: Въпрос на гледна точка. Може и да се очароваш. И е много приятно тогава.
Но защо реши, че очаквам каквото и да било?
Начи там за вечерите, да не забравите въпроса КАК

Ън, съжалявам за ръката ти...дано бързо се оправи и да започнеш скоро да рисуваш и работиш...Ън написа:Ама не си си пробила ръката, нали?:(vyara написа:Ех какъв удобен случай да кажа и аз - пестя, като правя консерви от собственоотгледани доматки! Ама ще излъжа, правя го за кеф.Ън написа:
Не, но залагам реноме!
Не се оплаквай, радвай се , че сте живи и здрави и имате какво да споделите в семейството си, най-вече обич...
Предполагам, че си някак си 'сърдит'..на много хора...на милиони хора:-)...българи най-вече
и да ти кажа, че навсякъде по света има хора, които изкарват досттъчно за да платят на някой друг, но ако могат сами си сглобяват гардероба:-)
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня