Нежния пол
Нежния пол
кърти мифки, брятя. ...и сестри..
приятно четене ама е на руски.
http://cripo.com.ua/?sect_id=6$&aid=68294
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Нежния пол
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
незнам батка... те сега ще ти се види форума тесен, щото ще доде вятърничавата и ще ти разправя, че за ... хм... нам колко си години не била чувала груби шеги от жени... пък ти направо дървен кол в сърцето й заби с таз статия...Kent написа:кърти мифки, брятя. ...и сестри..
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
тофа е научна статия:lol:сър Айвънхоу написа:незнам батка... те сега ще ти се види форума тесен, щото ще доде вятърничавата и ще ти разправя, че за ... хм... нам колко си години не била чувала груби шеги от жени... пък ти направо дървен кол в сърцето й заби с таз статия...Kent написа:кърти мифки, брятя. ...и сестри..
в сърцето казваш
забих
ох
сега трябва да вадим статии за психясалите мъже-убийци ли?:-)сър Айвънхоу написа:незнам батка... те сега ще ти се види форума тесен, щото ще доде вятърничавата и ще ти разправя, че за ... хм... нам колко си години не била чувала груби шеги от жени... пък ти направо дървен кол в сърцето й заби с таз статия...Kent написа:кърти мифки, брятя. ...и сестри..
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
за мъжете сме го чели вечиlatrevw написа:сега трябва да вадим статии за психясалите мъже-убийци ли?:-)сър Айвънхоу написа:незнам батка... те сега ще ти се види форума тесен, щото ще доде вятърничавата и ще ти разправя, че за ... хм... нам колко си години не била чувала груби шеги от жени... пък ти направо дървен кол в сърцето й заби с таз статия...Kent написа:кърти мифки, брятя. ...и сестри..
аз дори и тука бях пускал
и за палачите също:lol:
Да, и аз се чудя какво доказва това, и темата въобще...като се има предвид, че и в наши дни, не повече от 10% от престъпленията се извършват от жени,latrevw написа:сега трябва да вадим статии за психясалите мъже-убийци ли?:-)сър Айвънхоу написа:незнам батка... те сега ще ти се види форума тесен, щото ще доде вятърничавата и ще ти разправя, че за ... хм... нам колко си години не била чувала груби шеги от жени... пък ти направо дървен кол в сърцето й заби с таз статия...Kent написа:кърти мифки, брятя. ...и сестри..
а около 40% от жертвите на тежки престъпления са жени.
Много ясно, че полът не гарантира нищо, но това си го знаем и така, нали.
но в коя посока ще се съсредоточим е въпрос на личен избор.
нищо не доказваДа, и аз се чудя какво доказва това, и темата въобще...като се има предвид, че и в наши дни, не повече от 10% от престъпленията се извършват от жени,
темата е познавателна
да има тука и познавателни теми
Последно промяна от Kent на 10.08.10, 11:26, променено общо 1 път.
Ми аз гледах един сериал - "Тюдорите".Kent написа: за мъжете сме го чели вечи
аз дори и тука бях пускал
и за палачите също:lol:
Потърсих и инфо след това - и с изненада установих, че са се придържали към фактите.
Та Мери я проследиха как израстна - първородна принцеса, натирена после, изместена, придровна дама на "незаконната" Елизабет и разинете съпруги на баща й,
майка и низвергната с отнета кралска титла, чужда в двора, без пирятели.
Но дъщеря на крал и кралица - и двамата не посто владетели, а и силни характери.
Та бих се учудила, ако след сичко тва беше отпуснала юздите и беше станала една блага лелка добродушна.
"битето опредля съзнанието"
Немалка част от другите дами в статията също са владетели.
А психоотклоненията не подбират - мъж ли си, жена ли.
- сър Айвънхоу
хм... знаеш ли... някъде бях чел, че жените извършват по-малко тежки престъпления, но пък, са доста безмилостни и жестоки в тези си деяния.Амаранта написа: Да, и аз се чудя какво доказва това, и темата въобще...като се има предвид, че и в наши дни, не повече от 10% от престъпленията се извършват от жени,
Много ясно, че полът не гарантира нищо, но това си го знаем и така, нали.А и аз предпочитам да не задълбавам много във въпроса, до къде е способно да се срине едно човешко същество - и под и над нас съществува безкрайност,
но в коя посока ще се съсредоточим е въпрос на личен избор.
и още един интересен факт. палестинците се молят, ако ще се бият с редовна армия, то тя да бъде от мъже, защото след т.нар. "наказателни отряди", съставени САМО от жени, не остава жив никой...
определено доста диктатори предпочитат "личната им гвардия" да е от жени... и то предимно девойки до 22 годишна възраст. дори някои държат да са девойки... казват, че били абсолютно безмилостни в работата си...
Bella Ciao
Bella Ciao
На фона на всичкото вселенско познание, защо баш в тази посока искаш да поведеш мислите на хората?Kent написа: нищо не доказва
темата е познавателна
да има тука и познавателни теми
- windcolours
убийци има и сред жените, и сред мъжете. Някъде да съм рекла обратното?сър Айвънхоу написа:незнам батка... те сега ще ти се види форума тесен, щото ще доде вятърничавата и ще ти разправя, че за ... хм... нам колко си години не била чувала груби шеги от жени... пък ти направо дървен кол в сърцето й заби с таз статия...Kent написа:кърти мифки, брятя. ...и сестри..
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
очарователен си в силната любов, която таиш дълбоко и себе си.сър Айвънхоу написа: хм... знаеш ли... някъде бях чел, че жените извършват по-малко тежки престъпления, но пък, са доста безмилостни и жестоки в тези си деяния.
и още един интересен факт. палестинците се молят, ако ще се бият с редовна армия, то тя да бъде от мъже, защото след т.нар. "наказателни отряди", съставени САМО от жени, не остава жив никой...
определено доста диктатори предпочитат "личната им гвардия" да е от жени... и то предимно девойки до 22 годишна възраст. дори някои държат да са девойки... казват, че били абсолютно безмилостни в работата си...
мога да кажа само, че никой не ни е виновен за нищо, което ни се случва.
тези "статистики" ти носят някакво удовлетворение ли?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Както вече казах по горе, точно тази посока не ме интересува,сър Айвънхоу написа: ...
има проведени научни експерименти, които показват, че при определени обстоятелства,
около 85% от хората могат да се превърнат в садистични злодеи,
и това е нещо, почти биологически предопределено,
бихме могли само да се стремим да познаваме себе си по-добре, и да избягваме подобни обстоятелства.
станаха ми интересни биографиите и исках да ги споделя простоНа фона на всичкото вселенско познание, защо баш в тази посока искаш да поведеш мислите на хората?Вчера слушах едно интервю на едно 13-годишно "просветлено" момче. И то на руски, че не разбрах много. Но то твърдеше, че мислите били капани, ей така си плували около главите ни и нашият ум позволявал те да влязат в него (демек той бил вратата) и да пречат на съзнанието да блаженства. Мисли разни. Странно нещо са те, странно нещо е мозъкът. Па като си решил да сипеш познание, можеш да издириш някоя статия, примерно, за разликите между мозъците на серийните убийци и психопати и нормалния човешки мозък. Имаше там някакви връзки между двете полукълба, които били нарушени или нещо подобно. Иначе човек може да си помисли (ей така му влиза мисъл в мозъка), че ти нещо си се разсърдил на жените като цяло и искаш нещо да подскажеш. Ама тогава защо не го кажеш със свои мисли? Абе объркана работа са това темите и мислите.
колкото до всебенското познание, не мисля че е концетнрирано във форума
през подследните няколко дни:lol:
пардонъ - вселенското исках да кажа:-)
Ами не е. Това още повече те задължава като помислиш какво да добавиш към него.Kent написа: колкото до всебенското познание, не мисля че е концетнрирано във форума
- сър Айвънхоу
latrevw написа: тези "статистики" ти носят някакво удовлетворение ли?
ок... чакай да изясним някои неща:
1. чела ли си подписа ми скоро? ако не си, прочети го и ще разбереш в какво вярвам.
2. НИКОГА не съм казвал сериозно, че жените са по-лоши от мъжете, или нещо от тоя сорт.
3. ако някога съм твърдял, че има различия между половете, то те са само и единствено заради физически различия, или заради определените "задачи", които различните полове са призвани да изпълняват.
запомни много внимателно, че НИКОГА не съм и НИКОГА няма да кажа в сериозен разговор, че някоя жена е лош професионалист само, защото е жена... това е пълен абсурд. понзавам много жени, които са превъзходни професионалисти в своята област и много мъже, които за нищо не стават, но, защото са мъже управляват жените, които могат.. това ме дразни... много ме дразни.
надявам се много внимателно да прочетеш поне това, защото явно слънцето във Варна те е халосало здраво и в последните дни не си напълно адекватна.
Bella Ciao
Bella Ciao
добавям кот могаvyara написа:Ами не е. Това още повече те задължава като помислиш какво да добавиш към него.Kent написа: колкото до всебенското познание, не мисля че е концетнрирано във форума
менталната физкултура
не ми е силна страна
понеже:lol:
- сър Айвънхоу
определено съм напълно съгласен с тези ти думи! абсолютно!Амаранта написа:Както вече казах по горе, точно тази посока не ме интересува,сър Айвънхоу написа: ...
има проведени научни експерименти, които показват, че при определени обстоятелства,
около 85% от хората могат да се превърнат в садистични злодеи,
и това е нещо, почти биологически предопределено,
бихме могли само да се стремим да познаваме себе си по-добре, и да избягваме подобни обстоятелства.
знаеш много добре, че биохимията при различните полове е различна... най-малкото има различни жлези с вътрешна секрерция, а те определят доста неща за индивида.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
гледай сега... никак, ама никак не е хубаво да се лъже!Kent написа: менталната физкултура
не ми е силна страна
понеже:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
вярвам ви безрезервно, на теб и на Боев - отивам след малко на лекар, ку може ядреномагнитен резонанс да ми направят, че да е сигура мозъчното уврежданесър Айвънхоу написа: надявам се много внимателно да прочетеш поне това, защото явно слънцето във Варна те е халосало здраво и в последните дни не си напълно адекватна.
вчера си мислех да се видиме на по бира на брегаlatrevw написа:вярвам ви безрезервно, на теб и на Боев - отивам след малко на лекар, ку може ядреномагнитен резонанс да ми направят, че да е сигура мозъчното уврежданесър Айвънхоу написа: надявам се много внимателно да прочетеш поне това, защото явно слънцето във Варна те е халосало здраво и в последните дни не си напълно адекватна.
и аз те обичам
че лятото ше свърши скоро
може и уишъса да земеш:lol:
п.п. се ено си на лекар:rotfl24:
хаха, ей, верно, уредих сеKent написа: вчера си мислех да се видиме на по бира на брега
ми ха де
само да е към края на седмицата, че ни предстои рожден ден и разни ангажименти преди това
петък, събота и неделя вечер сме тук, вие ако не забиете нанякъде
можи събота вечер:-)latrevw написа:хаха, ей, верно, уредих сеKent написа: вчера си мислех да се видиме на по бира на брега
ми ха де
само да е към края на седмицата, че ни предстои рожден ден и разни ангажименти преди това
петък, събота и неделя вечер сме тук, вие ако не забиете нанякъде
събота късен следобед
малко вали
но приятно е
ко пееше там стефан димитров:lol:
шъ съ чуемKent написа: събота късен следобед
малко вали
но приятно е
Ти май лоботомия си просиш.latrevw написа:шъ съ чуемKent написа: събота късен следобед
малко вали
но приятно е
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
не, трапанацияmaggot написа:Ти май лоботомия си просиш.latrevw написа:шъ съ чуемKent написа: събота късен следобед
малко вали
но приятно е
Последно промяна от сър Айвънхоу на 10.08.10, 12:41, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
Мен пък ми се иска да се запозная с тая графиня Батори. Понякога ми се ще да правя същото. С нЕкои коуеги особено. Може да обменим опит 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
току що открих че тея жени нищо на са ибаси дилетантките...
ей, тва е човека:shocked:
оубаче линка е предназначен само са садръстени флегматици
другите моля да не го отварят, че ше има писъци пак
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%B0%D0%BD
ае чау другарчета, отиваме да се плицикаме и да лофим падащи звезди
ей, тва е човека:shocked:
оубаче линка е предназначен само са садръстени флегматици
другите моля да не го отварят, че ше има писъци пак
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%B0%D0%BD
ае чау другарчета, отиваме да се плицикаме и да лофим падащи звезди
Последно промяна от Kent на 10.08.10, 12:49, променено общо 1 път.
- windcolours
- windcolours
Исках да проверя дали ще изпищя....Kent написа:ти що гу отвори, не си нито задръстена нито флегматична:mad:windcolours написа:бля!
Преди 2 седмици кибича в една книжарница и ми попадна пред погледа книга със заглавие "Не пипай тази книга" или нещо такова. Бре, каква вътрешна борба настана....
- windcolours
Заинатих се. Казах си, че някой изглежда иска твърде много да я пипна. Ми да ме беше поканил любезно! От друга страна си давам сметка, че дори заглавието да беше "Пипни ме" пак щях да се запъна като магаре на мост и да не я докосна. Така че устоях на инат! Ако някой я прочете-нека сподели изпуснала ли съм нещоpocti_bezobidna написа:И накрая я пипна, нали?windcolours написа: Преди 2 седмици кибича в една книжарница и ми попадна пред погледа книга със заглавие "Не пипай тази книга" или нещо такова. Бре, каква вътрешна борба настана....
Като видя някъде "не пипай!" - 95% че няма да устоя на изкушението...
сър Айвънхоу написа:latrevw написа: тези "статистики" ти носят някакво удовлетворение ли?нъл знайш, че много та обичам, ама май ще се съглася с БоЕВ, че НЕ ЧЕТЕШ, както трябва...
ок... чакай да изясним някои неща:
1. чела ли си подписа ми скоро? ако не си, прочети го и ще разбереш в какво вярвам.
2. НИКОГА не съм казвал сериозно, че жените са по-лоши от мъжете, или нещо от тоя сорт.
3. ако някога съм твърдял, че има различия между половете, то те са само и единствено заради физически различия, или заради определените "задачи", които различните полове са призвани да изпълняват.
запомни много внимателно, че НИКОГА не съм и НИКОГА няма да кажа в сериозен разговор, че някоя жена е лош професионалист само, защото е жена... това е пълен абсурд. понзавам много жени, които са превъзходни професионалисти в своята област и много мъже, които за нищо не стават, но, защото са мъже управляват жените, които могат.. това ме дразни... много ме дразни.
надявам се много внимателно да прочетеш поне това, защото явно слънцето във Варна те е халосало здраво и в последните дни не си напълно адекватна.
...малко off топик...
като си казвал тука, че са ти отнели сина ти някъде далече зад океана, винаги си мсиля, че визираш жена...майка му...нея ли обвиняваш?...щото не ми казвай, че не звучи обвинително...
...извинявай, просто сам любопитна...бидейки от другата страна...
и наистина се държиш неуважително към Уйнди (някой вчера го беше отбелязал)..това пак защо?!
виртуалния и образ е почти безупречен в сравнение с повечето тук..
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
кое звучи обвинително? не разбирам...Sweety написа:
...малко off топик...
като си казвал тука, че са ти отнели сина ти някъде далече зад океана, винаги си мсиля, че визираш жена...майка му...нея ли обвиняваш?...щото не ми казвай, че не звучи обвинително...
...извинявай, просто сам любопитна...бидейки от другата страна...
и наистина се държиш неуважително към Уйнди (някой вчера го беше отбелязал)..това пак защо?!
виртуалния и образ е почти безупречен в сравнение с повечето тук..
а за вятърничавата... ами... явно ще трябва да спра, щом ви притеснявам...
доколкото си спомням така си се заяждах с нея и преди... но, ще се поправя, обещавам
Bella Ciao
Bella Ciao