И според мен!:lol:Мнемозина написа:...
Според мен излишно се ядоса, ...
До админите
- Глас в пустиня
БоЕВ написа:Погледнах ти линк-а, видях и датите в него, бях забравил пътя до там и ти благодаря че ми го припомни - всички сме част от това място, независимо далиго желаем(вече) или не.Ън написа:... Тук ти е мястото!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
БоЕВ написа: варнеското "голямо добро утро"
...... Между другото - голям симпатяга си, намерих твоИ снимки в нета, колкото и да ги криеш, но никога не ги използвах против теб, а можех нали?!
е, не, как да мълча сега кажете
това че си добър и готов да помогнеш на приятел си е едно
ама горната простотия пак си остава простотия
п.п. Грийн, крий снимките, че глей кво става... ще вземе да ги намери някой друг, като мен, и не се знае какво ще стане
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ми дърпай кабела, като си ядосан, бе, не след това!БоЕВ написа:И според мен!:lol:Мнемозина написа:...
Сега кво, като си ядосан, да си тук, пък като ти мине - да те няма. И все не идва ред до снимки.
Исках да ти пусна едно нещо в оная тема, пък после се отказах. Сега може да го направя.
П.П. И все пак да ти кажа, че и нагрубяването на Лат и Безобидна беше много излишно.
Това, което те ядосва... причината не е у тях, ами просто светът така е устроен. Различни хора, различни възгледи, съдби различни и т.н.
Panta rhei...
и просто така ще подминете пак всички горното му мнение към Грийн, пак му е простено, защото е ядосан?Мнемозина написа:
Ми дърпай кабела, като си ядосан, бе, не след това!
Сега кво, като си ядосан, да си тук, пък като ти мине - да те няма. И все не идва ред до снимки.
Исках да ти пусна едно нещо в оная тема, пък после се отказах. Сега може да го направя.
П.П. И все пак да ти кажа, че и нагрубяването на Лат и Безобидна беше много излишно.
Това, което те ядосва... причината не е у тях, ами просто светът така е устроен. Различни хора, различни възгледи, съдби различни и т.н.
не ви разбирам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Е Боев каза, че се е ядосал излишно.
Репликите след това според мен са излишни.
Всички са големи хора. Могат да се коригират.
Анализът пак ще прецака всичко.

Репликите след това според мен са излишни.
Всички са големи хора. Могат да се коригират.
Анализът пак ще прецака всичко.
лат, ако някой сбърка спрямо теб в реала, така ли постоянно му го навираш в лицетоlatrevw написа:е, не, как да мълча сега кажете
не е прав и според мен тук, но така и не мога да разбера теб
той е като едно дете - да си каже квото му хрумне импулсивно - видите ли, че мога да съм опасен!
но ти си по-опасна за себе си
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
тъкмо ми се вдигнаха акциите и ти сега ще ме принизяваш до най-обикновено момичеvyara написа:Бе не е дубрутро Латревото, бе, най-обикновено момиче си е. Аз съм я виждала наживо.БоЕВ написа:варнеското "голямо добро утро",
не мой така
латрево е голяма простакеса и кордела, не мога да се сравнявам с обикновените момичета.
искам да ви кажа на всички (Вяра, извинявай, че за теб се вързах) - тази вечер ме заболя много, ама много. знам, че ще ми мине, но май минавам и аз в дистанция. толкова народ в клуба и всичките на черното викате бяло.
ей сега вече, Боев, може да си щастлив, спечели я тази битка.
ми нали не му даваш да го дърпа кабела, че няма да има после кой да играе колоритен потентен чичка с интересно за дискутиране отрицателно поведение...Мнемозина написа:Ми дърпай кабела, като си ядосан, бе, не след това!БоЕВ написа:И според мен!:lol:Мнемозина написа:...
...и кой свят така е устроен? земния, българския, или този на небето-вселенския?:lol:
Блажени са бедните духом
ще го подмина, както Ън подмина "лузър"latrevw написа:и просто така ще подминете пак всички горното му мнение към Грийн, пак му е простено, защото е ядосан?
не ви разбирам
на децата всичко се прощава
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Добре, аре ся и аз да кажа- Лат не е обикновенно момиче, тя е готино момиче!latrevw написа:тъкмо ми се вдигнаха акциите и ти сега ще ме принизяваш до най-обикновено момичеvyara написа:Бе не е дубрутро Латревото, бе, най-обикновено момиче си е. Аз съм я виждала наживо.БоЕВ написа:варнеското "голямо добро утро",
не мой така
латрево е голяма простакеса и кордела, не мога да се сравнявам с обикновените момичета.
искам да ви кажа на всички (Вяра, извинявай, че за теб се вързах) - тази вечер ме заболя много, ама много. знам, че ще ми мине, но май минавам и аз в дистанция. толкова народ в клуба и всичките на черното викате бяло.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

никога не му го навирамholi_day написа:лат, ако някой сбърка спрямо теб в реала, така ли постоянно му го навираш в лицетоlatrevw написа:е, не, как да мълча сега кажете
не е прав и според мен тук, но така и не мога да разбера теб
той е като едно дете - да си каже квото му хрумне импулсивно - видите ли, че мога да съм опасен!
но ти си по-опасна за себе сиотколкото той е за теб
сега обаче не исках и няма да млъкна, защото всички се правите на ударени и над нещата.
ок, кефи ви, мнооо сте мъдри и разумни.
казал бил, че е излишно... абе Семи...
п.п. аз също съм дете, Холи. Мен що не ме погалиш по главата.
моите що не подминаваш, бе женаholi_day написа:ще го подмина, както Ън подмина "лузър"latrevw написа:и просто така ще подминете пак всички горното му мнение към Грийн, пак му е простено, защото е ядосан?
не ви разбирам
на децата всичко се прощава
що ме коригираш постоянно?
Съжалявам.latrevw написа:
тъкмо ми се вдигнаха акциите и ти сега ще ме принизяваш до най-обикновено момиче
не мой така
На него се сещам какво да му кажа, а на теб - не. Освен това, че и ти излишно се ядосваш.
Толкова мога.
Panta rhei...
Лат, виждам.
Просто мисля, че всеки по различен начин казва, че не е бил прав. Или прекалил.
Някои и толкова не могат.
Дай шанс да се види как ще върви.

Просто мисля, че всеки по различен начин казва, че не е бил прав. Или прекалил.
Някои и толкова не могат.
Дай шанс да се види как ще върви.
Последно промяна от Semiramis на 10.08.10, 20:44, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
може за тебе наистина да няма значение (щото нали си от голямото добро утро:lol::winkw:)latrevw написа:тъкмо ми се вдигнаха акциите и ти сега ще ме принизяваш до най-обикновено момичеvyara написа:Бе не е дубрутро Латревото, бе, най-обикновено момиче си е. Аз съм я виждала наживо.БоЕВ написа:варнеското "голямо добро утро",
не мой така
но аз още вчера направо си му казах , че просташки се държи...
и каква битка е спечелил?!
...що все някой трябва да се бие или както там се нарича този виртуален спорт?
Блажени са бедните духом
Глей ся, как да ти кажа...latrevw написа:тъкмо ми се вдигнаха акциите и ти сега ще ме принизяваш до най-обикновено момичеvyara написа:Бе не е дубрутро Латревото, бе, най-обикновено момиче си е. Аз съм я виждала наживо.БоЕВ написа:варнеското "голямо добро утро",
не мой така
всеки вижда, и си прави съответните изводи, но има спорове, които просто няма смисъл да се водят,
защото неизбежно водят до момента "или аз, или ти", а там вече няма пътища за отстъпление.
Та - ако си склонна да приемаш съвети - не притискай докрай, и винаги оставяй вратичка за измъкване...
е, не винаги се получава, де, но го имай на ум.
Абсолютно вярно!vyara написа:Само казвам, че ако я познаваше, никога нямаше да я наречеш "голямо добро утро".БоЕВ написа:Да не намекваш, че е леканощ - заспали чувства нещо?!:rotfl24:vyara написа:Бе не е дубрутро Латревото, бе, ...БоЕВ написа:варнеското "голямо добро утро",
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

да, извинявай, прочетох днес, наистина само ти, освен безобидна, казваш нещата в прав текст. отдавна ме кефишSweety написа: може за тебе наистина да няма значение (щото нали си от голямото добро утро:lol::winkw:)
да, усещам. благодаря ти, всъщност това е най-милото обръщане към мен.Амаранта написа: Всичко това ти го казвам с най-добри чувства, усещаш, надявам се.
благодаря и на другите, които сега се включихте. мило е наистина, но не това ми беше целта. не искам да рева и да ме галите.
Холи, не искам да не ме репликираш, а да го правиш винаги когато е необходимо и към когото е необходимо.
като съм се осрала - казвай ми. като се осере Боев - остави го сам да се избърше.
моите роли сама си ги пишаlatrevw написа:Холи, не искам да не ме репликираш, а да го правиш винаги когато е необходимо и към когото е необходимо.
като съм се осрала - казвай ми. като се осере Боев - остави го сам да се избърше.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Съжалявам, че не съм я опознал по-рано - за умрелите или добро или нищо!:lol:vyara написа:Само казвам, че ако я познаваше, никога нямаше да я наречеш "голямо добро утро".БоЕВ написа:Да не намекваш, че е леканощ - заспали чувства нещо?!:rotfl24:vyara написа:Бе не е дубрутро Латревото, бе, ...БоЕВ написа:варнеското "голямо добро утро",
не ти казвам какво да правиш, беholi_day написа:моите роли сама си ги пишаlatrevw написа:Холи, не искам да не ме репликираш, а да го правиш винаги когато е необходимо и към когото е необходимо.
казвам какво мисля, образно изразяване в отговор на твоето "ще го имам предвид"
- Глас в пустиня
Аз съм си простак и нищо ново не ми казваш!Sweety написа: може за тебе наистина да няма значение (щото нали си от голямото добро утро:lol::winkw:)
Обаче току виж си си спечелила "кръвно братство" с най-нежните души на 3о4о.
ето го отново шегобиецаБоЕВ написа: Съжалявам, че не съм я опознал по-рано - за умрелите или добро или нищо!:lol:
колко е забавен
смейте се, рагаци, толкова задушевна и приятна обстановка се получава
Боев, и свещичка ли ще ми запалиш?
е поне не говори в трето лице тогава.БоЕВ написа:Съжалявам, че не съм я опознал по-рано - за умрелите или добро или нищо!:lol:
с което синята каска отива да яде пуканки.
опита.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
вече го спомена тази вечер, мъжаго. ама не може така, един мъж трябва да държи на думата си. къде отидоха принципите?БоЕВ написа:Не мога, от вчера, тя за мен не съществува, не бих споменал ника й за нищо на светаSemiramis написа:
е поне не говори в трето лице тогава.
- Глас в пустиня
Господи!:shocked:latrevw написа:вече го спомена тази вечер, мъжаго. ама не може така, един мъж трябва да държи на думата си. къде отидоха принципите?БоЕВ написа:Не мога, от вчера, тя за мен не съществува, не бих споменал ника й за нищо на светаSemiramis написа:
е поне не говори в трето лице тогава.
Трябва да си лягам, вече чувам гласове от отвъдното!:crying:
- Глас в пустиня
И аз не го харесвам, обаче, метаморфоза предизвикана от външни фактори какво да направиш. Безсилен съм просто, отивам натам накъдето ме понесе течението.Мнемозина написа:Лягай си, да.БоЕВ написа: Господи!:shocked:
Трябва да си лягам, вече чувам гласове от отвъдното!:crying:
Не ми харесва това, в което се превръщаш.