иначе глобите са високи
здрасти
как се обърка насам
и добре дошло
дано не се налага да ти казвам - добро си отишло
забелязвам, че най-често успяваш да отговориш до втората минутаwindcolours написа:добре дошъл/а...
дано ти е добре тук
а най-бързите какво пИчелят?holi_day написа:забелязвам, че най-често успяваш да отговориш до втората минутаwindcolours написа:добре дошъл/а...
дано ти е добре тук
да видим itcome с каква скорост чете и пише
включвам хронометъра
ку се наложи, тогава вадя кочана с глобите
Логото щяхме да го сменяме уж, че и анкета имаше и желание, ама пак сме с тва...itcome написа:Що ме дърпате от тъмното?
Не съм се зачел още, май и скоростта на текучество е голяма. Ще :)
Инак за първо впеатление се дивя на логото... 3о - то изправено а 4о полегнало, като Тодорка. И вино на фон ка правоъгълници, стилизирани кебапчета, навярно :)
С най добри чувства...
Добре заварили.

дОбро си дОшъл!itcome написа:Що ме дърпате от тъмното?
Не съм се зачел още, май и скоростта на текучество е голяма. Ще :)
Инак за първо впеатление се дивя на логото... 3о - то изправено а 4о полегнало, като Тодорка. И вино на фон ка правоъгълници, стилизирани кебапчета, навярно :)
С най добри чувства...
Добре заварили.
Не съм, аз съм си само аз, моя милост и въображеемите. Бъркаш ме с някого от Седморката на Блайк. Или и аз не знам :)Green Light написа:Добре дошъл! Ама само ако не си Чората. Павел Рачев начи Кариев! Ако си той не те познавам да знаеш, риш! И изобщо не искам и НЯМА да си говоря с тебе. Тва дето на сватбата на Павката, каза на Ирко че е щайга.... И само защото се беше напонапил мъничко и ние го въргаляхме по стълбите и се хилехме че му думкаше главата. Ти що се намесваш, бе!? Никога нема да ти го простя. Но, обаче ако си друг- ставаш.
А. Ако си чичо Марио, също никви такива. Ма едва ли. Щото той недовижда, не ами си е сляп човека. Пък и май умря.