Дилема

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
holi_day

Re: Дилема

Мнение от holi_day »

latrevw написа:
holi_day написа:се шъ ми обясниш, че наистина отношенията им са много добри
щото аз не го вярвам това
толкова са им добри, че не ще да я види и иска да стои настрана
еее, чакай сега, аз не мога да знам, че ти всъщност това си искала да кажа
през цялото време говоря само за детето и ситуацията
въобще не съм коментирала техните отношения, нямам идея какви са
написах го още на първа страница
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=288990#288990
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа: ... че с лат нарочно не разбирате кво казвам като пиша...
Е не, в това вече няма никаква логика...
С Лат просто сме на противоположно мнение от твоето и (струва им се) това на Мнемо.
Не го правим нарочно, честно.
И ако съм те ядосала - извинявай, не исках. :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: написах го още на първа страница
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=288990#288990
пфууу, разбрах най-накрая
логиката била, че те просто не са в добри отношения

ми така каже, бе, егати писането дето изписахме :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

pocti_bezobidna написа:
С Лат просто сме на противоположно мнение от твоето и (струва им се) това на Мнемо.
напротив
разсмивате ме
с това избирателно и дребнаво четене :lol:
но има си и положителна страна това старание за комуникация между нас
с месеци не сме си говорили толкова, колкото последните дни
вярно, че всеки за другия - на патагонски... :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа: напротив
разсмивате ме

:shocked: млъквам, съжалявам много, че мислиш горното

и съжалявам, че с писането си създавам такова впечатление

ай отивам за тортата, стига толкоз емоции за днес :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

holi_day написа:
pocti_bezobidna написа:
напротив
разсмивате ме
но има си и положителна страна това старание за комуникация между нас
с месеци не сме си говорили толкова, колкото последните дни
вярно, че всеки за другия - на патагонски... :lol:
Ми убаво де - нека е дребнаво.

бе то е важно и какво си говорим обикновено...
щото такива разговори като този мен ме натоварват... :winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Не толкова на противоположни мнения сме, колкото за различни неща говорим - ти и аз, Холи е в друга посока.

Аз (след Грийн, Странниче и може би още някого) отговарям според своето виждане на въпроса на Уинди "какво (е най-добре) да направя в конкретната ситуация?" - а ти искаш от мен морално осъждане на бащата на детето, което е съвсем друго и не бих могла да го направя дори и ако имах всички подробности и предистории.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Не толкова на противоположни мнения сме, колкото за различни неща говорим - ти и аз, Холи е в друга посока.

Аз (след Грийн, Странниче и може би още някого) отговарям според своето виждане на въпроса на Уинди "какво (е най-добре) да направя в конкретната ситуация?" - а ти искаш от мен морално осъждане на бащата на детето, което е съвсем друго и не бих могла да го направя дори и ако имах всички подробности и предистории.
Добре права си, съгласна съм, на едно мнение сме, мислим еднакво, ура.
Айде и аз като Лат се оттеглям, да не разваляме песньовката с фалшиви тонове :-)

Публиката, днешният езипод свърши, реклами, моля!
:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Добре права си, съгласна съм, на едно мнение сме, мислим еднакво, ура.
Айде и аз като Лат се оттеглям, да не разваляме песньовката с фалшиви тонове :-)

Публиката, днешният езипод свърши, реклами, моля!
Не, не сме на едно мнение, успокой се. :blum:

Спирай рекламите.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: Ако ревеш нощем в леглото, всякак ревеш нощем в леглото. И съответно обратното.
И няма никакво значение дали си натрил някому носа или си си премълчал.

Номерът е да си изнамериш начина да не ревеш. А това е различно от натриването на носа.
Мне, не си разбрала. Въпроса не е в натриването на носа на който и да било. Въпроса е в отстояване и защита на собственото достойнство, както и желанието онези на които най-много държим да се чувстват добре около нас а не непрекъснато да се питат те ли са сгрешили нещо, че ние така сме смазани.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа: Ако ревеш нощем в леглото, всякак ревеш нощем в леглото. И съответно обратното.

Номерът е да си изнамериш начина да не ревеш. А това е различно от натриването на носа.
Мне, не си разбрала. Въпроса не е в натриването на носа на който и да било. Въпроса е в отстояване и защита на собственото достойнство, както и желанието онези на които най-много държим да се чувстват добре около нас а не непрекъснато да се питат те ли са сгрешили нещо, че ние така сме смазани.
Зачитането на собственото ти достойнство... това е много сложно нещо и най-важното е ти самият да не го уронваш със собствените си постъпки и мисли.
Само че тук без да давам примери няма как да ме разбереш, а аз не искам да давам примери.
Нещата винаги са сложни.
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

maggot написа:

Точно така е - ако бяхме сами, да го преглътнем, с хапче, ако трябва,
но не сме, и от това произтичат съответните отговорности.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

ако има нещо по което бих написала нещо с най-голяма убеденост е по темата живот и страдания на самотната майка...за съжаление...
снощи започнах нещо да пиша по тази тема обаче така и не написах...залисах се
прочетох с интерес всичките ви мисли и от всички страни се огледали въпроса...
идеята на Холи, че не им били добри отношенията...хмм...как да кажа...странна ми е и най не на място
за мене, щом двамата разделени родители поне си говорят и обсъждат неща свързани с детето, и родителят, който не отглежда детето плаща някава издръжка, това са много добри отношения...
иначе погледнато няма как да са в добри отношения един спрямо друг и да си пазаят достойнството...те точно за това и са разделени...
ситуацията в която беше windy е типична, повечето самотни маййки са изпитвали тези чувста, които изпита тя вчера...
една ситуация, в която са преплетени толкова първични усещания като майчината/бащината обич, егоизъм, суета, обида, (страх, безнадежност)...
тия послдните може само аз да съм ги изпитвала в подобна ситуация не знам за другите...
Най-верният отговор какво да се реши в такава ситуация е: Кое е най-добро за детето..или кое е най-малко лошо за детето...
ако двамата родители не могат да го решат, трябва да потърсят проф. помощ...не че аз съм го правила, де...но ако не се почувставм добре пак заради това, в ситуацията самотна маййка...този път ще го направя...
Инерерсът на детето на първо място, означава, че в същата тази ситуация, ако детето би се чувствало по-зле ако отиде, отколкото ако не отиде на това събитие...тогава бих посъветвала windy точно обратното, когато безсловно се съгласих с Green (първа бях!)
в същото време аз нямам ни най-малко колебание да осъдя постъпката на бащата!
Какъв мъж е това?!
Ако той не му харесва майката/бившата да е там, да е мислил, когато си е лягал
Ако не той, а мащехата или някой друг го е накарал, той е за мене е пу...(windy, сори, ако тая последната дума дето не съм я написала не ти хареса, малко преекспонирам нещата от моята си камбанария)
и имам такава интересна случка за разказване по този повод
:-)
Блажени са бедните духом
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Абе ей :bigsmile: Големи сте сладурани!:lol:

За всичките тези години, в които сме разделени с В., не сме имали конфликт нито веднъж. Обичаме си детето, аз съм ужасно благодарна на В. за подкрепата-финансова най-вече, освен това го води на море, планина и в чужбина няколко пъти годишно. Никога не е казал лоша дума пред малкия или общи познати за мен. Нито пък аз. От моя страна има пълен достъп до детето абсолютно по всяко време-дори се виждат няколко пъти седмично.Пускам го с него навсякъде, осигурявам му нужните документи, когато извежда хлапето в чужбина. Винаги заедно взимаме решения-относно училище, втори западен/източен език. Обсъждаме както физическото, така и емоционалното здраве на детето заедно. С жена му също се разбираме отлично. Когато родих второто си дете ми прати играчки, подаръци... Желая на всички самотни майки да имат подобен "бивш" край себе си. Разбирате ли защо толкова се шокирах от създадената ситуация?

Наистина се надявам тоа да не се повтаря друг път. И го вярвам.
Магот, никому не искам да вгорчавам живота. Нито съм спосбна да го направя НАРОЧНО. :-) Просто трябва да се науча да се ценя повече и да не обръщам другата буза винаги, когато получа шамар.

Благодаря на всички за споделените мнения и гледни точки!:kiss:
Последно промяна от windcolours на 12.08.10, 16:34, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

maggot написа:
windcolours написа: Надявам се повече да не поставят мен и хлапето в подобна ситуация!
Мисля, че ще е добре да дадеш на отсрещната страна напълно ясно да разбере, че този път си направила компромис най-вече заради детето. Но при следващия подобен опит (повярвай - ще има) да те отделят насила от собствения ти син за такива значими за него самия събития, ще им почерниш живота. А съм някак си сигурна, че ще можеш :kiss:
Ми хубуу, следващият път гат гу кръщава шъ я покани офицЯлну.:blum:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:Абе ей :bigsmile: Големи сте сладурани!:lol:

За всичките тези години, в които сме разделени с В., не сме имали конфликт нито веднъж. Обичаме си детето, аз съм ужасно благодарна на В. за подкрепата-финансова най-вече, освен това го води на море, планина и в чужбина няколко пъти годишно. Никога не е казал лоша дума пред малкия или общи познати за мен. Нито пък аз. От моя страна има пълен достъп до детето абсолютно по всяко време-дори се виждат няколко пъти седмично.Пускам го с него навсякъде, осигурявам му нужните документи, когато извежда хлапето в чужбина. Винаги заедно взимаме решения-относно училище, втори западен/източен език. Обсъждаме както физическото, така и емоционалното здраве на детето заедно. С жена му също се разбираме отлично. Когато родих второто си дете ми прати играчки, подаръци... Желая на всички самотни майки да имат подобен "бивш" край себе си. Разбирате ли защо толкова се шокирах от създадената ситуация?

Магот, никому не искам да вгорчавам живота. Нито съм спосбна. :-) Просто трябва да се науча да се ценя повече и да не обръщам другата буза винаги, когато получа шамар.

След това пояснение което напрваи съм на 100% убеден, че претенцията ти е озадачила/ошашавила В напълно.
Не (те) разбирам? Можеш да му го "преотстъпваш" за седмици, да го води по морета и екскурзии, па не можеш да преживееш факта, че е решил да направи нещо(кръщавка) на което ти не държиш и, както твърдиш, не би го направила, па много държиш да присъстваш? Е?:roll:
Сложно нещо е женската логика и душевност!:lol:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа: След това пояснение което напрваи съм на 100% убеден, че претенцията ти е озадачила/ошашавила В напълно.
Не (те) разбирам? Можеш да му го "преотстъпваш" за седмици, да го води по морета и екскурзии, па не можеш да преживееш факта, че е решил да направи нещо(кръщавка) на което ти не държиш и, както твърдиш, не би го направила, па много държиш да присъстваш? Е?:roll:
Правя всичко изборено, защото много уважавам и държа на връзката между хлапето и баща му. И факта,че не съм канена ме дразни най-вече с това, че поставя детето в ситуация, в която трябва да се лиши от желаното кръщене с братята си в манастира за сметка на присъствието на майка си.
И преди писах, дразни ме най-вече,че малкият е поставен в такава ситуация.

Сега по-ясна ли съм :-)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа: ...
:twisted::evil::twisted::evil::twisted::evil::twisted::evil::twisted::evil:
о, боже! точно в тази тема така да се изкажеш!
аз твойта логика тука я разбирам...много добре
не знам ти дали разбираш, че си търсиш 'боя':lol:
ако продължиш да си развиваш тезата в тази посока
Блажени са бедните духом
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Sweety написа:

:lol: а на льотчика тезите са по-добри относно жените.
ех, Суити.
:-) сега си пристрастна.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа: Не (те) разбирам? Можеш да му го "преотстъпваш" за седмици, да го води по морета и екскурзии, па не можеш да преживееш факта, че е решил да направи нещо(кръщавка) на което ти не държиш и, както твърдиш, не би го направила, па много държиш да присъстваш? Е?:roll:
...
значи, ако го води по почивки и харчи пари за него, майка му да си трае, така ли?
ще си трае, ама не заради това, а заради детето!
...но мъжките души не го разбират това:?
...щото нали на мъжете като им отърва, все се извиняват, че те били от Марс, пък жените от...някъде си там...
:blink:и от сутринта ме мъчи съмението, че и Гриин може да е имал нещо подобно впредвид
Блажени са бедните духом
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:
windcolours написа:Абе ей :bigsmile: Големи сте сладурани!:lol:

Магот, никому не искам да вгорчавам живота. Нито съм спосбна. :-) Просто трябва да се науча да се ценя повече и да не обръщам другата буза винаги, когато получа шамар.

След това пояснение което напрваи съм на 100% убеден, че претенцията ти е озадачила/ошашавила В напълно.

и двамата не ви разбирам :grin:
поне не съм изключение.

Към Уинди:

Ами ... не са добри отношенията и според мен.
Защото като ти кажат, че ако ти ще присъстваш ще се ходи в "проста" църква...Мен би ме засегнало. Защото явно отсрещната страна е обмислила варианта, че може да поискаш...

Към Боев...
ъъъ... ей това горното, което написах.

и към мен си:
Аз..сигурно съвсем различно нещо щях да направя. Но аз съм си аз и бившият ми си е моят.
:-) аз пък ясно бих информирала, че ще отида в онзи манастир. Това не е правене на циркове. Усмихнато и приветливо ще отида. Просто искам да присъствам.

И няма да им ходя на гощавките после, защото ще се извиня с нещо си..бе де да знам.
Това поне с няколко разговора с бившия бих го пробвала. Ако иска пак да се консултира с жена си и да ми се обади пак и т.н..
и докато стане на моето. :-)
В крайна сметка някой е против. да си каже защо и да се види.
Все ще избие нещо отнякъде и ще се изясни..тогава може да се чисти. И да се изисква.

И що трябвало веднага да му се отговори? За да заяви с колко деца ще отиде? Ами с три. Да, но и с две майки. Това не интересува попа така или иначе...

Но аз съм късметлийка за сега - бившият казва на детето "слушай майка си, тя знае".
Последно промяна от Semiramis на 12.08.10, 14:14, променено общо 1 път.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Semiramis написа:
Sweety написа:

ех, Суити.
:lol:кой е това?
сандман ли? и предишния там man

ако е така
оооо, там той си получава 'боя' лично!...щото е по ефективно и по една случайност се познаваме:-)
сериозно!
Блажени са бедните духом
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Sweety написа:
Semiramis написа:
Sweety написа:

ех, Суити.
:lol:кой е това?
сандман ли? и предишния там man

ако е така
оооо, там той си получава 'боя' лично!...щото е по ефективно и по една случайност се познаваме:-)
сериозно!
ааа... :lol:..хубаво.

Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:... дразни най-вече с това, че поставя детето в ситуация, в която трябва да се лиши от желаното кръщене с братята си в манастира за сметка на присъствието на майка си...
Нямах представа, че В е казал на Б: Ще те кръстим с братята ти в най-хубавия манастир, но при условие, че майкати не присъства.:shy:
Или може би ти си поставила подобно изискване - кръщене само с мое присъствие.:roll:

А, не ти ли е хрумвало, че човека не те е сложил в групата по простата причини, че ти си над тия неща и не държиш на подобна ритуалност? В същото време оргонизацията на събитието изисква и планиране - транспорт и разни други - задължително ли трябва да му висиш като ДДС на вратъ и да те има постоянно в предвид за всяко едно. Не мислиш ли, че предлага едно изживяване на Б което ти никога няма да му осигуриш и това го прави наедно с другите си деца и в дадената ситуация с нищо не ти е длъжен и претенцията ти е неоснователна, дори доста егоистична даже. Ще се чувстваш ли комфортно сред роднините му и роднините на новата му жена? Това че В и новата му жена те приемат и подкрепят не означава че и останалите от семейството са на това мнение. :bigsmile:
Такива са ми мислите в момента - сори!:bigsmile:
Виждам Б манипулиран от теб, защото чрез него се опитваш да си осигуриш "уважение" което не ти се полага по право.:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:... че си търсиш 'боя':lol:
...
Да смъквам ли шорите? :smackbum:

:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:...
:blink:и от сутринта ме мъчи съмението, че и Гриин може да е имал нещо подобно впредвид
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:
Sweety написа:...
:twak: :twak:
Блажени са бедните духом
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
много бих се разпростряла в отговора си, но ще го сведа до това. Б. и/или В. биха били манипулиран от мен, ако бях казала- няма да го пусна на кръщенето, ако не присъствам и аз там. Или пък- никакво кръшене-детето е малко, за да избере дали да бъде религиозно и коя религия иска да изповядва.

Май не си ме чел внимателно. Иначе щеше да се сетиш, че съм написала и че инициативата от страна на таткото е добре дошла.Но условията са неприемливи. За детето главно.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:
Sweety написа:... че си търсиш 'боя':lol:
...
Да смъквам ли шорите? :smackbum:

:lol:
не, не ги смъквай...щото знам, че си S&M
по канчето, по канчето...
:kiss:
Блажени са бедните духом
Аватар
Глас в пустиня

Semiramis написа:

Към Уинди:

Защото като ти кажат, че ако ти ще присъстваш ще се ходи в "проста" църква...Мен би ме засегнало. Защото явно отсрещната страна е обмислила варианта, че може да поискаш...

Към Боев...
...
Много е просто всъщност!:bigsmile:
В не е длъжен да прави кръщене на Б. Прави го защото не прави разлика между Б и останалите си деца. Това не означава, обаче, че не трабва да прави разлика и между бивша-настояща жена.:winkw:
Ако А настоява толкова много да е "важна фигура" в цялата тая история, то В ще организира отделна кръщавака само за А и Б, но при съвсем различни условия и място.
Или децата са заедно и равнопоставени, а родителите правят компромис със собственото си ЕГО, или родителите са ЕГО(истично) удовлетворени, а децата разделени- това е толкова просто и логично.:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа: по канчето, по канчето...
:kiss:
Нямаш никакъв шанс - още акушерката ме е изтървала на глава, та от тогава нямам проблеми точно с тая част от тялото.:grin:

:blum:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
Май не си ме чел внимателно. Иначе щеше да се сетиш, че съм написала и че инициативата от страна на таткото е добре дошла.Но условията са неприемливи. За детето главно.
Що, бе, джанъм?!:roll:
Нали детето е при братята си и с баща си - какъв е проблема, какви са тия неприемливи у-я? За кого са неприемливи?:shocked:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:
Semiramis написа:

Към Уинди:

Към Боев...
...
В не е длъжен да прави кръщене на Б. Прави го защото не прави разлика между Б и останалите си деца. Това не означава, обаче, че не трабва да прави разлика и между бивша-настояща жена.:winkw:
Ако А настоява толкова много да е "важна фигура" в цялата тая история, то В ще организира отделна кръщавака само за А и Б, но при съвсем различни условия и място.
Или децата са заедно и равнопоставени, а родителите правят компромис със собственото си ЕГО, или родителите са ЕГО(истично) удовлетворени, а децата разделени- това е толкова просто и логично.:bigsmile:
о, аз съм съгласна, че трябва да прави разлика между жените. :lol: бих го наплюла веднага ако не прави.
Обаче не може ли, така както е бял и добър, да направи компромис с егото си и с това на сегашната жена за кръщенето.
:lol: не за другото, за самото кръщаване. Това е среден вариант и не се изисква кой знае какъв компромис от някого.
Най-малкото пък от детето. Откъде на къде ще поставя условия на детето МИ :grin:

да измисли безболезнен вариант. нали много държим на детето НИ.
така "минава" и от двете страни.
но аз съдя по себе си - това си е моето дете и не им досаждам да ходя на почивките с тях, нито пък на море искам да ходя с детето си и с тях. Обаче тоя път случаят е друг и е различно. и искам.
После да си празнуват или там каквото..и детето ако иска у тях да спи после с братята си и т.н..

:-) твърдо.
Последно промяна от Semiramis на 12.08.10, 14:44, променено общо 1 път.

Аватар
Глас в пустиня

Semiramis написа:...
но аз съдя по себе си - това си е моето дете и не им досаждам да ходя на почивките с тях, нито пък на море искам да ходя с детето си. Обаче тоя път е различно и искам.
"Искаш" и прецакваш всичко, а най-вече детето!:lol:
Няма не наказано добро!:lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:
но аз съдя по себе си - това си е моето дете и не им досаждам да ходя на почивките с тях, нито пък на море искам да ходя с детето си. Обаче тоя път е различно и искам.
"Искаш" и прецакваш всичко, а най-вече детето!:lol:
Няма не наказано добро!:lol:
дрън-дрън.
:lol: бе няма да стигне въобще до детето това.
Накрая ще му сервираме, че планът се промени и ще отида само за малко. и толкова.
просто бащата ще се поизнерви през това време.
вярвам няма да отиде да реве на детето.

ПП
ако наистина смятам, че ще се прецакат чак до там нещата, ще клекна.
но не и преди това.

Аватар
Глас в пустиня

ПП
ако наистина смятам, че ще се прецакат чак до там нещата, ще клекна.
но не и преди това.
:bigsmile:

Това е!
Компромис.
В името и интереса на детето(не казвам, че не боли).
Останалото е бля-бля-бля и ЕГО(изъм).
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Semiramis написа:
БоЕВ написа:
Semiramis написа:

Към Уинди:

Към Боев...
...
о, аз съм съгласна, че трябва да прави разлика между жените. :lol: бих го наплюла веднага ако не прави.
Обаче не може ли, така както е бял и добър, да направи компромис с егото си и с това на сегашната жена за кръщенето.
:lol: не за другото, за самото кръщаване. Това е среден вариант и не се изисква кой знае какъв компромис от някого.
Най-малкото пък от детето. Откъде на къде ще поставя условия на детето МИ :grin:

да измисли безболезнен вариант. нали много държим на детето НИ.
така "минава" и от двете страни.
но аз съдя по себе си - това си е моето дете и не им досаждам да ходя на почивките с тях, нито пък на море искам да ходя с детето си и с тях. Обаче тоя път случаят е друг и е различно. и искам.
После да си празнуват или там каквото..и детето ако иска у тях да спи после с братята си и т.н..

:good: :good:
обаче! откъде толкова смелост па и акъл да направи компромис с ЕГОТО си?!
ма и аз им се чудя на такива...
като не могат да се оправят с една бивша и една настояща жена, къде са тръгнали?!!!!
Горките!
Никога любовница няма да могат да имат:lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Sweety написа: Никога любовница няма да могат да имат:lol:
да, бе. леж си ти на тая успивка :rotfl24:
just perfect
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Sweety написа: :good: :good:
обаче! откъде толкова смелост па и акъл да направи компромис с ЕГОТО си?!
ма и аз им се чудя на такива...
като не могат да се оправят с една бивша и една настояща жена, къде са тръгнали?!!!!
Горките!
Никога любовница няма да могат да имат:lol:

не са подходящо....стимулирани да мислят в тази посока.
:lol: то не е до акъл толкова, колкото до подход

смелостта също се отглежда :grin: и тренира

Теоретично говоря, разбира се. Участниците сами си знаят.

ПП
Имат си любовници, щото обикновено нямат нерви за втори развод.
Или за трети брак :lol:
Логично погледнато. Или само така си мисля.

Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

bead_ написа:
Sweety написа: Никога любовница няма да могат да имат:lol:
да, бе. леж си ти на тая успивка :rotfl24:
:lol:ама така е бе!
щото любовница не дето е one, two, three... or many night stand,
ами нещо за през деня...
и то не кой да е ден, ами поне един дълъг weekend...
аз само как ги мисля значи тия въпросните създания...висша форма на алтруизъм и превъзмогване на собственото си его, че ги съжалявам...пък ти ми опонираш:shy:
Блажени са бедните духом
Публикувай отговор