От утре ви чакам- кой, когато може- барбекюто е от мен. Само няма къде да се спи.
Всъщност, двора е голям- носете си спални чували...

holi_day написа:купи място и ще строиш ли

Ми тва е кефа сам да си си шефholi_day написа:добър ти е началникът, пуснал те е в отпуск
да не си си зел болнични за ръката
мина ли

Септември е студ там. Пък и на Оля до двайсти август и е отпуската. После- нъцки...Gaspode написа:ЕееееЪн написа:До четвъртък другата седмицаGaspode написа:До кога ще си при овнешките пържоли... Щото не се знае знае ли се
Айде септемврищебъдемай да се уговорим за някой викенд. Ама по-отрано... м?

Много си гостоприемен, наистина, но сама с децата на дълъг път няма да тръгна (мъжа ми замина тези дни).Ън написа:Тъкмо ще пробвате новата кола как ще се държи през Балканаvyara написа:Стана ли време?
Ех, ама далече си, бе! Аз сега като съм отпуска бих отскочила така до нечие парти, ама по-близичко ако беше.
windcolours написа:Ън, а овенът какво мисли по въпроса?...Или вече сте се постарали да не мисли:lol:

Ми, трябва някой път да ти приготвя- ще разбереш.БоЕВ написа:Ън не се допитва до овни!:blum:windcolours написа:Ън, а овенът какво мисли по въпроса?...
Не я разбирам тая негова кулинарна страст - като чуя овнешко и вече почва да ми се гади, виж с агнешкото не е така.

нито агнешко ям, нито овнешко...ама Ън веднъж се постара да ми напълни устата със слюнки, докато разказваше как приготвя пържолите:lol:БоЕВ написа:Ън не се допитва до овни!:blum:windcolours написа:Ън, а овенът какво мисли по въпроса?...
Не я разбирам тая негова кулинарна страст - като чуя овнешко и вече почва да ми се гади, виж с агнешкото не е така.
допада ми твърдението,че от мъжкото нищо не ставаЪн написа:windcolours написа:Ън, а овенът какво мисли по въпроса?...Или вече сте се постарали да не мисли:lol:
Ама колко пъти да кажа, бееее. Овенът няма нищо общо с овнешките пържоли! От овца стават пържолите, а от овен нищо не става- с такива пържоли от пръч хранят само затворниците и преди време войниците.
Да, бе- така и не можах да те убедя....windcolours написа:нито агнешко ям, нито овнешко...ама Ън веднъж се постара да ми напълни устата със слюнки, докато разказваше как приготвя пържолите:lol:БоЕВ написа:Ън не се допитва до овни!:blum:windcolours написа:Ън, а овенът какво мисли по въпроса?...

Gaspode написа:Само не мога да разбера тоя Ън що още виси пред компотера ми не пълни багажника с овнешки (или овчи, както се оказва май май май) пържоли и да пали гумите? Кви хора има, ей... мен трябва да ме вържат за да не отпраша на някъде...
ПП. Ся ш`са оправдае с жената, вЕрвайте ми.

От сланината нищо не остава- всичко изгаря на барбекютоwindcolours написа:Ън написа: Да, бе- така и не можах да те убедя....
Ей така трябва да изглеждат преди да се пекат
абе явно си успял да ме убедиш, щом слюноотделянето се засили:lol:
за снимката-махаш сланината и се прежалвам!:lol:

Че то от агнешкото по- хубаво няма.БоЕВ написа:Специално за агнешкото щи кажа че мнооо губиш!:lol:windcolours написа:...
нито агнешко ям,...
Научих тъщата да яде и вече аман, разбра, че 50 лета е лапала мухите докато другите са се отдавали на чревоугоднически страсти.

Жена ти знае ли? Да не се оплакваш после от нещо далеч по-сериозно то ръката...Ън написа:Gaspode написа:Само не мога да разбера тоя Ън що още виси пред компотера ми не пълни багажника с овнешки (или овчи, както се оказва май май май) пържоли и да пали гумите? Кви хора има, ей... мен трябва да ме вържат за да не отпраша на някъде...
ПП. Ся ш`са оправдае с жената, вЕрвайте ми.
В 15ч. имам една пациентка. Трябва да я изчакам и тръгвам...
Буквата е объркал човека... не изчака, а изч*каБоЕВ написа:Тя с вас ли ще идва, че само трябва да я изчакаш?:blum:Ън написа:
В 15ч. имам една пациентка. Трябва да я изчакам и тръгвам...