Благодаря, Меги.Megi_Koleva написа:Добре дошла, Неф!Неф написа:Честит да е!Ън написа:Честит имен ден, Сноу!
Наздраве!
Почина ли добре?
Пътувах мнооого,
видях доста,
чудно беше!
Хиляди снимки направих, оххх
искам пак!
Благодаря, Меги.Megi_Koleva написа:Добре дошла, Неф!Неф написа:Честит да е!Ън написа:Честит имен ден, Сноу!
Наздраве!
Почина ли добре?
snowprincess написа:ima hilqdi gluposti izpisani, no BG ne vijdamholi_day написа:клик върху прозорчето на кредора и го сменяш от ЕN на BG или BР(фонетик)

Едно си знай баба, едно си бай...Мнемозина написа:sandmaN написа:ти ся не задълбавай у 2-я закон на нютонМнемозина написа: Бе кой ти говори за едене на мекици?
За правене ставаше дума само.
"течност, потопена в тяло...
тръгва на училище след 7 години"
:lol::lol:
Безсрамник и извратеняк!
Видя ли как те разкрих, видя ли?
Ела вълчо изяжмеМнемозина написа:
Кой е горският? Боев ли?
подарихме на принцесата лаптоп и досега си играйках с него на терасата, но там това EN не се виждаше

аз откога съм легнала и спяяя....sandmaN написа:бе ти нема ли а легаш бре?!Megi_Koleva написа: абе кви горски, кви дървета, бе Man.
женен съм вече
здр.Неф написа:
Пътувах мнооого,
видях доста,
чудно беше!
Хиляди снимки направих, оххх
искам пак!
А твойто място къде е в редицата?БоЕВ написа:От тия сичките нищо не става, а ти си тръгнала пример да земаш - драскачи и пианици, тва е.Megi_Koleva написа:взимам примерБоЕВ написа:Щото си вече зомбирана 3о4о манячка:lol:Megi_Koleva написа:...
а кво мое и кво не мое- абе туй що го питаш?:shocked::lol:
а! ся разбра ли що "всичко е едно"Megi_Koleva написа: не мое. щот Куку и Пипи са двама, а аз все още съм една.
и пипи не мое- щот не ми отиват плитки и щот нямам вила вилекула
ъъ. нищо не разбрах. давай пак отначалоsandmaN написа:а! ся разбра ли що "всичко е едно"Megi_Koleva написа: не мое. щот Куку и Пипи са двама, а аз все още съм една.
и пипи не мое- щот не ми отиват плитки и щот нямам вила вилекула
е затва понеже съм куку, си имам и "пипи"
или и двамаа се имаме
После трябва да ти прилошава, не сега.snowprincess написа:като шъ е интрига - говори ми за любов, звезди и небе, за бебета не споменавай, че лошо ми ставаsandmaN написа:стара риба виждала ли си?snowprincess написа: алоууу, мекици ли ще правим или бебета, за туй пък ептен съм стара вече
/чеки бре, интрига а става/
Съдбата обича смелите! Винаги съм смятала, че съм хазартен тип с нужда от повече адреналин:lol:БоЕВ написа:Съдба братче - неведоми са друмите Господни.Megi_Koleva написа:Брей, как съм улучила само! Без да се лутам и двоумя!БоЕВ написа:Ми аз съм най-свестния тука и така като гледам няма да сгрЕшиш:lol:Megi_Koleva написа:
А твойто място къде е в редицата?/Щото може и от теб да се уча
/.