Добре дошъл/а на capra!
Добре дошъл/а на capra!
И наздраве! 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- windcolours
То може и да ражда, знае ли се. Ама ако вербалния изблик е от сорта на "Абе я що не си е.... ....... лелина, тъпи графомани, за 5 минути две страници напълнихте, ваш'та кожа 3о4овска, свят ми се завива докато ви чета драсканиците", по-скоро са решили да не го пишат. 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
odonata /hope/
Страхотни сте. Много се забавлявам. Нямам напъни за писане още, нооо ако някой ме предизвика, ще се напъна да отговоря подобаващо.windcolours написа:Няма ли някой от новорегистриращите се най-сетне да пропише ... С какво ги плашим, защо не ни обикват от пръв поглед, защо краткото съприкосновение с нашите графомански изяви не ражда безкраен вербален изблик в тях?
Единственото нещо, което ме учудва, е че все още се срещат хора без чувство за хумор и това ме натъжава.....
- сър Айвънхоу
odonata /hope/ написа:Страхотни сте. Много се забавлявам. Нямам напъни за писане още, нооо ако някой ме предизвика, ще се напъна да отговоря подобаващо.windcolours написа:Няма ли някой от новорегистриращите се най-сетне да пропише ... С какво ги плашим, защо не ни обикват от пръв поглед, защо краткото съприкосновение с нашите графомански изяви не ражда безкраен вербален изблик в тях?
Единственото нещо, което ме учудва, е че все още се срещат хора без чувство за хумор и това ме натъжава.....( малко.
предизвиквам те
не, не..шегувам се
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Добре дошъл/а на capra!
добре дошълmaggot написа:И наздраве!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- сър Айвънхоу
теб нъл та зеха веке... че и кактуси ти набодоха... к сакаш сига, м?sandmaN написа: и що не ме зе?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao