Естествените животински храни
- Green Light
автор Милко Георгиев
Публикувано на 31-07-2010 в Здраве и дълголетие, Здравословно хранене
Все по-модерно става да се говори за пълноценни, нерафинирани храни, представката “био” вече стои и върху кутията с прах за пране. Докато всеки търси пълнозърнест хляб и нерафинирана захар, то същия този всеки маха жълтъка на яйцето, яде филета и пие обезмаслено мляко. Двойният стандарт е причина за повечето грешки на този свят.
В този материал ще покажа как недвусмислено съвпадат концепцията на Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене и естествените животински храни. ВМ-НВХ говори за ограничаване на въглехидратите до 15% и увеличаване на мазнините до поне 65% от калориите в храната.
вметка: В отделен материали ще обясня защо ВМ-НВХ е единственият естествен и полезен начин за хранене на човека. Дотогава, може да ровите из форумите на Spider Sport.
Яйце
Мазнини 64% от калориите
Протеини 34% от калориите
Въглехидрати 2% от калориите
Яйцето съдържа пълен комплект от материали, необходими за изграждането на един цял жив организъм – пиле, крокодилче, костенурче и прочие. Изяждайки го, ние хората, като част от хищниците на Земята, получаваме наготово всички тези вещества, които влизат в строежа и енергийната система на нашето тяло. Яйчният протеин е златния стандарт за ценността на протеините.
Защо в яйцето има Холестерол?
Защото холестеролът е необходим за изграждането на клетките, хормоните, мозъкът на животинчето, което ще се излюпи. Човекът също претендира да има същите органи и особено мозък.
вметка: В отделен материали ще обясня за Холестерола, добрия, лошия и заблудения.
Свински бут
Мазнини 71% от калориите
Протеини 29% от калориите
Въглехидрати 0% от калориите
Свинският бут, със съпътстващата го сланина, представлява пълноценна, нерафинирана извадка от съдържанието на едно цяло животно. По принципа за пълноценната храна, изяждането на цялото животно е най-пълноценното хранене – месо, сланина, вътрешности, бульон от кости, костен мозък, мозък, очи и прочие. Така нашето тяло получава всичкия му необходим материал за преизграждане и енергия.
Хората нямат против да им се присаждат свински сърдечни клапи, да им се влива инсулин получен от свински, но смятат свинското за неподходяща храна. Ясен пример за двоен стандарт и грешка.
Защо месото има Холестерол?
Защото холестеролът изгражда клетките на органите на животното. Човекът също има органи и има нужда от същия холестерол.
Сирене
Мазнини 73% от калориите
Протеини 27% от калориите
Узрялото сирене е най-съвършената форма на храна за човека, която представляват млечните. Критично важно е то да е напълно узряло, при което бактериите, които са ферментирали в него, да са изяли всички въглехидрати и да са го обогатили като аминокиселини.
Защо в млякото и млечните има Холестерол?
Защото холестеролът е важна съставка за всяко животно и кърмата го дава на малкия подрастващ организъм в концентриран вид, за да подпомогне растежа му. Човекът има нужда от изобилие на холестерол през целия си живот и особено в детството когато расте и в старостта когато му е по-трудно да усвоява необходимите му вещества.
http://lichentrenior.com/vm-nvh-i-estes ... ski-hrani/
автор Милко Георгиев
Все по-модерно става да се говори за пълноценни, нерафинирани храни, представката “био” вече стои и върху кутията с прах за пране. Докато всеки търси пълнозърнест хляб и нерафинирана захар, то същия този всеки маха жълтъка на яйцето, яде филета и пие обезмаслено мляко. Двойният стандарт е причина за повечето грешки на този свят.
В този материал ще покажа как недвусмислено съвпадат концепцията на Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене и естествените животински храни. ВМ-НВХ говори за ограничаване на въглехидратите до 15% и увеличаване на мазнините до поне 65% от калориите в храната.
вметка: В отделен материали ще обясня защо ВМ-НВХ е единственият естествен и полезен начин за хранене на човека. Дотогава, може да ровите из форумите на Spider Sport.
Яйце
Мазнини 64% от калориите
Протеини 34% от калориите
Въглехидрати 2% от калориите
Яйцето съдържа пълен комплект от материали, необходими за изграждането на един цял жив организъм – пиле, крокодилче, костенурче и прочие. Изяждайки го, ние хората, като част от хищниците на Земята, получаваме наготово всички тези вещества, които влизат в строежа и енергийната система на нашето тяло. Яйчният протеин е златния стандарт за ценността на протеините.
Защо в яйцето има Холестерол?
Защото холестеролът е необходим за изграждането на клетките, хормоните, мозъкът на животинчето, което ще се излюпи. Човекът също претендира да има същите органи и особено мозък.
вметка: В отделен материали ще обясня за Холестерола, добрия, лошия и заблудения.
Свински бут
Мазнини 71% от калориите
Протеини 29% от калориите
Свинският бут, със съпътстващата го сланина, представлява пълноценна, нерафинирана извадка от съдържанието на едно цяло животно. По принципа за пълноценната храна, изяждането на цялото животно е най-пълноценното хранене – месо, сланина, вътрешности, бульон от кости, костен мозък, мозък, очи и прочие. Така нашето тяло получава всичкия му необходим материал за преизграждане и енергия.
Хората нямат против да им се присаждат свински сърдечни клапи, да им се влива инсулин получен от свински, но смятат свинското за неподходяща храна. Ясен пример за двоен стандарт и грешка.
Защо месото има Холестерол?
Защото холестеролът изгражда клетките на органите на животното. Човекът също има органи и има нужда от същия холестерол.
Сирене
Мазнини 73% от калориите
Протеини 27% от калориите
Узрялото сирене е най-съвършената форма на храна за човека, която представляват млечните. Критично важно е то да е напълно узряло, при което бактериите, които са ферментирали в него, да са изяли всички въглехидрати и да са го обогатили като аминокиселини.
Защо в млякото и млечните има Холестерол?
Защото холестеролът е важна съставка за всяко животно и кърмата го дава на малкия подрастващ организъм в концентриран вид, за да подпомогне растежа му. Човекът има нужда от изобилие на холестерол през целия си живот и особено в детството когато расте и в старостта когато му е по-трудно да усвоява необходимите му вещества.
нищо не каза за бирата, която овлажнява "естествените животински храни", добавя им балансиран набор от витамини изчиства остатъците натрупани в отделителната система и т.н 
нищо не каза и за троянската сливова, дето стерилизира от ненужни микроби /и мисли
/ и балансира кръвното и Ph на средата

нищо не каза и за троянската сливова, дето стерилизира от ненужни микроби /и мисли
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- windcolours
- Green Light
настоящия задълбочен труд казае само ъ мезето. На троянската сливова ще отделим друга ста... презентация. Там има диаграми и схеми и ще трябва да се проведе в специално помещение. Има си изискванияsandmaN написа:нищо не каза за бирата, която овлажнява "естествените животински храни", добавя им балансиран набор от витамини изчиства остатъците натрупани в отделителната система и т.н
нищо не каза и за троянската сливова, дето стерилизира от ненужни микроби /и мисли/ и балансира кръвното и Ph на средата
не мога обосновано да ти се противопоставя, но мисля, че грешиш
със същия успех може да се извади подобна статия с проценти, казваща точно обратното
и тъй като едва ли може да има категорично доказателство за едното или другото, за мен истината е в баланса. и въпреки това съм по-склонна да възприема вегетарианството пред яденето на свинско.
със същия успех може да се извади подобна статия с проценти, казваща точно обратното
и тъй като едва ли може да има категорично доказателство за едното или другото, за мен истината е в баланса. и въпреки това съм по-склонна да възприема вегетарианството пред яденето на свинско.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Мисля, че най- важното от всичко е да се интересуваме от храните, кое е здравословно за нас, кое не, да направим някаква лична програма и през повечето време да я следваме. Като всяко нещо планирането е всичко.latrevw написа:не мога обосновано да ти се противопоставя, но мисля, че грешиш
Относно холестерола аз имам един въпрос. Как си обясняваш това, че аз ям от години по 4 яйца на закуска, а холестерола ми е в норма? Защо хората с висок холестерол трябва да налагат ограничения в храненето си? Ако има връзка холестерол- хранене то аз би трябвало да имам висок. Защо нямам?
- Green Light
само като повод да се замислишlatrevw написа:вегетарианството
отново от Милко Георгиев:
Погрешно морковите се смятат за много полезна храна и източник на Витамин А.
Витамин А :: Колко моркови са нужни?
В морковите няма активната форма на Витамин А – Retinol. В растенията има бета-каротин, от който човешкото тяло може да превърне максимум 7% в Retinol. За да се набави адекватна доза от 10′000 IU Retinol са необходими 1.2 килограма моркови. При това изядени с масло или мас, за да има мазнина и Холестерол – необходими за абсорбирането на всички мастно-разтворими витамини, какъвто е и Витамин А. Става ясно, че масовият човек няма шанс да си набави Витамин А по този начин – кой яде моркови с масло …
През 80-те години в САЩ и Финландия са изследвани 47 хиляди души за ефекта от бета-каротина. Резултатите показват, че той повишава случаите на рак на белия дроб с около 20%.
Изследване от края на 90-те години, проведено сред повече от 28 хиляди мъже показва, че повишената консумация на каротини повишава случаите на рак на простатата.
Захарта храни раковите клетки
През 1931 година е връчена Нобелова награда за Физиология на немския учен Ото Варбург, който доказва, че раковите клетки са анаеробни и се хранят с ферментиране на захари. В споменатите 1.2 кг моркови има 82 гр захар като тази в захарницата.
Извод
Яжте моркови, ако са ви вкусни, но не прекалявайте и не мислете, че са полезни.
http://lichentrenior.com/morkovite-hraniat-raka/
съгласна съм с първата част на 100%Green Light написа: Мисля, че най- важното от всичко е да се интересуваме от храните, кое е здравословно за нас, кое не, да направим някаква лична програма и през повечето време да я следваме. Като всяко нещо планирането е всичко.
Относно холестерола аз имам един въпрос. Как си обясняваш това, че аз ям от години по 4 яйца на закуска, а холестерола ми е в норма? Защо хората с висок холестерол трябва да налагат ограничения в храненето си? Ако има връзка холестерол- хранене то аз би трябвало да имам висок. Защо нямам?
мисля, че ако продължаваш с тези яйца, в един момент ще имаш проблем. но пък и всеки организъм си е специфичен. не съм компететна иначе да ти отговоря. защо винаги когато човек има проблем, му пускат изследване за холестерол?
и аз да питам, защо е това целенасочено ядене на яйца всяка сутрин? не може ли да се редува с нещо?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: Естествените животински храни
Откога тва пишлеме взе да разбира от здравословно хранене, че и акъл да ръси.Green Light написа:Естествените животински храни
автор Милко Георгиев
...
Да си муа гъшата мас и да си гледа миските, които кара да клякат с щанги.
А наздраве!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Green Light написа:
какво са четири яйца?! и защо ТРЯБВА да имаш висок холестерол?!:?
Навярно имаш висок разход на енергия и тези четири яйца излитат през ушите ти.
И мноу се дразня, когато някой се появи и започне да казва на другите какво трябва и какво не.
Слушай си собственото тяло, то ще ти каже дали му е вкусно, полезно, приятно и т.н.
- Green Light
Така е, да. Тази диета е религия там, но аз мисля че не се поддавам на религиозна почит. Просто разсъждавам. Има много догми в храненето. Ние задължително смятаме че плодовете са полезни и дават витамини. Дали е така? Смятаме че трябва да не ядем тлъсто. Защо? Троянската сливова води до главобол. Оп лош пример, сори....vyara написа:След като си убеден, че това е твоята диета, защо изобщо поставяш въпроса за разискване?
И този мастит учЕн Милко Георгиев, автор на тези "материали", не е ли просто модератор в спайдърския форум, където тази диета е почти религия?
- Green Light
Ами защото така излиза. Ако ям холестерол, трябва в къвта ми той да е восок. Питам защо не е. И естесвения въпрос тогава е когато има хора с висок холестерол защо при тях е висок. Ако не е храната, кое предизвиква отделянето на холестерол и защо?majemela4ka написа:Green Light написа:
какво са четири яйца?! и защо ТРЯБВА да имаш висок холестерол?!:?
Навярно имаш висок разход на енергия и тези четири яйца излитат през ушите ти.
И мноу се дразня, когато някой се появи и започне да казва на другите какво трябва и какво не.
Слушай си собственото тяло, то ще ти каже дали му е вкусно, полезно, приятно и т.н.
Не, не, плодовете са вредни - имат захар!Green Light написа:Така е, да. Тази диета е религия там, но аз мисля че не се поддавам на религиозна почит. Просто разсъждавам. Има много догми в храненето. Ние задължително смятаме че плодовете са полезни и дават витамини. Дали е така? Смятаме че трябва да не ядем тлъсто. Защо? Троянската сливова води до главобол. Оп лош пример, сори....vyara написа:След като си убеден, че това е твоята диета, защо изобщо поставяш въпроса за разискване?
И този мастит учЕн Милко Георгиев, автор на тези "материали", не е ли просто модератор в спайдърския форум, където тази диета е почти религия?
Само месото, яйцата и млечните са полезни. Колкото по-мазно, толкова по-добре.
Споко бе, карай си така, нали не си решил нещо да променяш? Сакън!
- Piqndurnik
Те това ми се струва вярно. Чрез това какво ти е се яде, организмът сигнализира от какво има нужда.majemela4ka написа:...
Имаше някакъв експеримент преди време, в който пускаха деца между една и две години в стая, в която има разнообразна храна и забавления. После, като сумирали изяденото, стигнали до извода, че децата са се хранили идеално, макар и в странни комбинации.
Пие ми се бира.
Наздраве 
- Piqndurnik
Не бива да се обобщава. Твърдението, че всички плодове са полезни за всичко, не е вярно. А и наистина много вярвания се ширят.vyara написа: Не, не, плодовете са вредни - имат захар!
Само месото, яйцата и млечните са полезни. Колкото по-мазно, толкова по-добре.
Споко бе, карай си така, нали не си решил нещо да променяш? Сакън!
Примерно, убеждението, че в копривата има особено много желязо, се дължи на правописна грешка. Някой объркал мястото на десетичната запетайка. По-късно се изяснило, че съдържанието на желязо в копривата е горе-долу колкото и в останалите треволяци от тоя род, но заблудата останала.
А по някое време в САЩ било на мода да се пие леко радиоактивна вода.
Наздраве 
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Щото биохимията, метаболитните процеси, животът въобще не е точна наука като инДжИнерството например. Да беше тука Рем, щеше да ти дръпне една медицинска лекция.Green Light написа:
Ами защото така излиза. Ако ям холестерол, трябва в къвта ми той да е восок. Питам защо не е. И естесвения въпрос тогава е когато има хора с висок холестерол защо при тях е висок. Ако не е храната, кое предизвиква отделянето на холестерол и защо?
Няма лошо да се яде мазно, ако успяваш да си го наместиш от единия крачол в другия, упс да го впрегнеш да ти върши работа. Хората на тежкия физически труд се нуждаят от висококалорийно гориво. Зависи дали ти трябва бърза или бавна енергия, дали си футболяга или академик.
Франсетата ядат масло, ние у БГ нагъваме маргарин. Свинското си е ок, ако е без антибиотици и други химии, демек от село. Комбинира се с кисело зеле и си е суперполезно!
Моя близка, която е... кльощава беше вдигнала холестерола преди година, барабар с висок пулс и пр. Яде като врабче, обаче се нерви. Изпи един кош лЮкарства и май се оправи. Оттогава не пуши де.
Ако по-добрата ти половинка смята, че миришеш вкусно, продължавай с "диетата"... и си вкусвай потта.
що си нямал висок хорестерол?Green Light написа:Мисля, че най- важното от всичко е да се интересуваме от храните, кое е здравословно за нас, кое не, да направим някаква лична програма и през повечето време да я следваме. Като всяко нещо планирането е всичко.latrevw написа:не мога обосновано да ти се противопоставя, но мисля, че грешиш
ти като моя малкия дето пита: що нямам косми под мишниците?
ми Гриин, сигурно като пораснеш и ще имаш
...
бъркани ли ги ядеш яйцата?
Блажени са бедните духом
.....никога, ама никога не купувам маргарин...и в Бг не купувах, макар да ми идеше малко скапичко немското масло...majemela4ka написа:Франсетата ядат масло, ние у БГ нагъваме маргарин. Свинското си е ок, ако е без антибиотици и други химии, демек от село. ...
много ме е яд, че вече няма истинско българско масло, сирене и кашкавал...И то се случи в Бг преди да дойде истинската финансова криза
Блажени са бедните духом
- Green Light
- Green Light
Когато ям синьо сирене на другия ден целия квартал ме заобикаля. Да не ти казвам кво става с чорапите ми. Две три хапки СС и Бейби ги изгаря. Купихме си анихилатор специално за целта.sandmaN написа:vyara написа: "... и си вкусвай потта.
Ъъеее, перке?
ми кожата е най-големия по размер отделител на токсини
и потта /също като например спермата/ има харектерния за типа на храненето мирис и вкус
Един ден и викам, бе Бейби утре трябва да мириша хубаво, понеже имам важни срещи тва онова. Пък от кожата знаеш кво става.
И вечеряхме рози.
Да бех гризнал и малко лавандула и щех и договора да пидпиша. Ма на
- Green Light
Ами то мириса идва от вкуса. Понеже нали като ям месо и то в корема ми какво прави, гние. От гниенето нали излиза една такава миризлива вода. Е, ми откъде ще излезе?vyara написа:И като си я вкуси, ще разбере химическия й състав? Нали за вкус говорим, не за мирис?sandmaN написа:vyara написа: "... и си вкусвай потта.
Ъъеее, перке?
ми кожата е най-големия по размер отделител на токсини
и потта /също като например спермата/ има харектерния за типа на храненето мирис и вкус
Аз винаги съм смятала, че разните телесни миризми (освен ако не се дължат на нечистоплътност) се дължат де да знам - на обмяната на веществата? Някои хора, например, си миришат кофти каквото и да ядат.Green Light написа: Ами то мириса идва от вкуса. Понеже нали като ям месо и то в корема ми какво прави, гние. От гниенето нали излиза една такава миризлива вода. Е, ми откъде ще излезе?
- windcolours
- Green Light
Тва въобще не е вярно! Ако ядат само малини и ягоди, миришат на малини и на ягоди. Повече на ягоди, защото имат по- силна миризма. Доказано е че каквото ядеш на такова се превръщаш, аз като ям свинско и кво да правя ставам на прасе, първа фаза е вкуса на потта ми и миризмата. Ако примерно ядях жабешко, щях да ставам на жаба. Може да има истина в приказките. Но искам тука да заявя нещо съвсем ясно за да няма инсинуации по въпроса. Еленско не съм кусвал!vyara написа:Аз винаги съм смятала, че разните телесни миризми (освен ако не се дължат на нечистоплътност) се дължат де да знам - на обмяната на веществата? Някои хора, например, си миришат кофти каквото и да ядат.Green Light написа: Ами то мириса идва от вкуса. Понеже нали като ям месо и то в корема ми какво прави, гние. От гниенето нали излиза една такава миризлива вода. Е, ми откъде ще излезе?
да, така е, аз пък гледах филмче по въпроса -:lol:windcolours написа:някъде съм чела, че самата пот не мирише, а само бактериите в нея, които започват да се разлагат при съприкосновение с въздуха..нещо такова беше
миризмата идва от фауната, която се развъжда в последствие. Затова смрадта се усилва с течение на времето.
- Green Light
Са вие още малко и ще изкарате, че човек трябва да се къпе. Със сапунАмаранта написа:да, така е, аз пък гледах филмче по въпроса -:lol:windcolours написа:някъде съм чела, че самата пот не мирише, а само бактериите в нея, които започват да се разлагат при съприкосновение с въздуха..нещо такова беше
миризмата идва от фауната, която се развъжда в последствие. Затова смрадта се усилва с течение на времето.
- windcolours
ти пък...къпане..буржоазна отживелица!Green Light написа:Са вие още малко и ще изкарате, че човек трябва да се къпе. Със сапунАмаранта написа:да, така е, аз пък гледах филмче по въпроса -:lol:windcolours написа:някъде съм чела, че самата пот не мирише, а само бактериите в нея, които започват да се разлагат при съприкосновение с въздуха..нещо такова беше
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Нормалното състояние е да нямаш проблеми с холестерола,Green Light написа:
Ами защото така излиза. Ако ям холестерол, трябва в къвта ми той да е восок. Питам защо не е. И естесвения въпрос тогава е когато има хора с висок холестерол защо при тях е висок. Ако не е храната, кое предизвиква отделянето на холестерол и защо?
независимо с какво се храниш. На това му се казва здраве.
И все пак, според мен е по-добре човек да се вслушва в организма си, а не в разни предписания. Всеки си е различен, и дори и в два последователни дни, нуждите се променят.
-
odonata /hope/
Много мислих, върху вашите философски спорове и реших, да ви предложа себе си, т.е. да се отдам под наем, заради необходимостта от един толкова важен за човечеството експеримент. Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци и кокоши трътки. Но ако трябва ще се жертвам. Нося на пиене, секс - с презерватив и без и се къпя по два пъти на ден. не съм яла рози, ама щом трябва - всичко,което ще ме направи здрава и щастлива - шъ гу пробвам , пък..... да видим на какво ще мириша след това:shy::shy:
:crying:
На разположение съм от 08.00 часа до 22,00часа всеки ден - телефона си го оставих на рецепцията
страхотни емотикони
На разположение съм от 08.00 часа до 22,00часа всеки ден - телефона си го оставих на рецепцията
страхотни емотикони
Начи лъжеш! Ядеш уебедско и тва е!Green Light написа:...Доказано е че каквото ядеш на такова се превръщаш, аз като ям свинско и кво да правя ставам на прасе, първа фаза е вкуса на потта ми и миризмата. Ако примерно ядях жабешко, щях да ставам на жаба. Може да има истина в приказките. Но искам тука да заявя нещо съвсем ясно за да няма инсинуации по въпроса. Еленско не съм кусвал!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъъъъ... дано мъжете да не те разберат, както аз те разбрах. Или по-добре да...odonata /hope/ написа:Много мислих, върху вашите философски спорове и реших, да ви предложа себе си, т.е. да се отдам под наем, заради необходимостта от един толкова важен за човечеството експеримент. Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци и кокоши трътки. Но ако трябва ще се жертвам. Нося на пиене, секс - с презерватив и без и се къпя по два пъти на ден. не съм яла рози, ама щом трябва - всичко,което ще ме направи здрава и щастлива - шъ гу пробвам , пък..... да видим на какво ще мириша след това:shy::shy::crying:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страхотни емотикони
-
odonata /hope/
значи не си ме разбрала:lol:чети между редовете.vyara написа:Ъъъъ... дано мъжете да не те разберат, както аз те разбрах. Или по-добре да...odonata /hope/ написа:Много мислих, върху вашите философски спорове и реших, да ви предложа себе си, т.е. да се отдам под наем, заради необходимостта от един толкова важен за човечеството експеримент. Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци и кокоши трътки. Но ако трябва ще се жертвам. Нося на пиене, секс - с презерватив и без и се къпя по два пъти на ден. не съм яла рози, ама щом трябва - всичко,което ще ме направи здрава и щастлива - шъ гу пробвам , пък..... да видим на какво ще мириша след това:shy::shy::crying:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страхотни емотикони:lol:
-
odonata /hope/
А може би те е домързяло да прочетеш цялата тема....vyara написа:Аз да ти кажа предпочитам редовете. И, да ти кажа, мъжете също, по мои наблюдения.odonata /hope/ написа: значи не си ме разбрала:lol:чети между редовете.:winkw::blum:
Надявам се наблюденията ти да се окажат верни, иначе как ще докажеш правотата си....
Мисля, че всеки е свободен да изкаже собственото си мнение.
Приятно ми беше, че размених мисли с теб. Забавлявай се:-):-):winkw:
Изчела съм я цялата.odonata /hope/ написа: А може би те е домързяло да прочетеш цялата тема....
Надявам се наблюденията ти да се окажат верни, иначе как ще докажеш правотата си....
Мисля, че всеки е свободен да изкаже собственото си мнение.
Приятно ми беше, че размених мисли с теб. Забавлявай се:-):-):winkw:
Дреме ми дали и другите ще разберат същото и дали съм "права", аз не го казвам заради това.
"Забавлявай се" е моя реплика в случая. Тъкмо ти току що се оплака от хора без чувство за хумор в този форум.