ша прочетем мъжете за секса и останалото ще е само некъф "розоф шум"...vyara написа:аз не го казвам заради това.![]()
Естествените животински храни
Тъй, тъй...sandmaN написа:ми то затва требе с постоянен партньорvyara написа: Ооо-оо... маймуна! Оставаше за себе си да кажеш със.
тогава "манджата" е най-вкусна
и знаеш къде, кога и по колко от подправките да туриш
Ъъъъъ...
Хъм!
Абе, това не беше ли една и съща манджа всеки ден, таковата...
ти на къф си попаднала бре?!vyara написа: Абе, това не беше ли една и съща манджа всеки ден, таковата...:blum:
ние с бившата чак на 15-та година почнахме да ...повтаряме ...манджите..
глей начи как жените оспамват сека тема
ко е за манджа- секс
ку е за картини- секс
ку е за снимки- секс
...
е а стига повтаряли сценария бре
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Ооооо, моля ти се! Одоната/Хоуп е виновна. Аз дотогава само за мазнини и витамини си мислех. Даже и сега от едната любезност ти отговарям.sandmaN написа:те на къф си попаднала бре?!vyara написа: Абе, това не беше ли една и съща манджа всеки ден, таковата...:blum:
ние с бившата чак на 15-та година почнахме да ...повтаряме ...манджите..
глей начи как жените оспамват сека тема
ко е за манджа- секс
ку е за картини- секс
ку е за снимки- секс
...
е аз стига повтаряли сценария бре
:blum:
Предполагам, че е уточнила,vyara написа:Аз пък се чудя какъв е смисълът на уточняването - "с презерватив и без", след като е и с двете, искам да кажа с едното, така де... Сериозно значи се чудя.sandmaN написа:безvyara написа: За секса с презерватив и без защо нищо не казваш.
Как мислиш, Хоуп успя ли да ме намрази вече?
щото вече има една мацка, дето я съдят, че правила секс без презерватив.life.dir.bg/news.php?id=6922600 е - то било и със и без, мъ...като е богата...
Пък на теб тия дни вече ти личи, че мъжо ти го няма.
- windcolours
първо овнешки прАжоли, сега бъбреци....Ън написа:Е, ще трябва да ми дойдеш на гости, да ти приготвя свински бъбреци, други мнение ще имаш след това за тях...odonata /hope/ написа: Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци:-)
Абе, Ън, на свинската рибица и пилешките бутчета какво им се случва у вас???
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ми кво- ядем гиwindcolours написа:първо овнешки прАжоли, сега бъбреци....Ън написа:Е, ще трябва да ми дойдеш на гости, да ти приготвя свински бъбреци, други мнение ще имаш след това за тях...odonata /hope/ написа: Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци:-)
Абе, Ън, на свинската рибица и пилешките бутчета какво им се случва у вас???
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ейч, я малко по- уважително към наштъ скромна пловдивска агитка!vyara написа:Аз пък се чудя какъв е смисълът на уточняването - "с презерватив и без", след като е и с двете, искам да кажа с едното, така де... Сериозно значи се чудя.sandmaN написа:безvyara написа: За секса с презерватив и без защо нищо не казваш.
И щи издам една малка тайна- нали сме си говорили за десетте минути Ф2Ф контакт. Тези 10 минути, които казват толкова много...
Е, аз съм имал тези 10 минути с Хоуп лице в лице контакт и съм я приел като човек от моята порода. Както и да се разбира това...

10 минути?!?Ън написа: Е, аз съм имал тези 10 минути с Хоуп лице в лице контакт
знаех си, че мъжете у тая жега там сте се размекнали...
Хоуп, мани ги тия твойте съграждани. мини към по-железарките...
п.п. хора без чуФство за хумор да се не обаждат на коментарите
п.п.2, на следващата среща на ПА да я доведете
искам да я нацелувам и намачкам от радост кат я видя
- windcolours
Щял да я нацелува и намачка...глей го ти него- нахал!!!sandmaN написа:10 минути?!?Ън написа: Е, аз съм имал тези 10 минути с Хоуп лице в лице контакт

Яжте,
пийвайте
и....
кой каквото му душа сака,

пък нека им мирише на завистниците

п.п. И хормонити, и храната са от значение по темата.
пийвайте
и....
кой каквото му душа сака,
пък нека им мирише на завистниците
п.п. И хормонити, и храната са от значение по темата.
Последно промяна от Неф на 18.08.10, 22:22, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Пилешките бутчета са храна за ония дръпнатите, шото друго не могат да приготвят свястно!windcolours написа:тъй де.. а на нас пробутваш овнешко и бъбреци:blum:Ън написа: Ми кво- ядем ги
Овнешката пържола е деликатес, уви- недооценен от лаиците.
А свински бъбреци така мога да ти ги приготвя, че да ги сънуваш после...

- windcolours
- Green Light
Неска целата фирма нищо друго не прави. Всекакви проекти съм спрял и обърнахме тая рецепция с главата нагоре.odonata /hope/ написа:Много мислих, върху вашите философски спорове и реших, да ви предложа себе си, т.е. да се отдам под наем, заради необходимостта от един толкова важен за човечеството експеримент. Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци и кокоши трътки. Но ако трябва ще се жертвам. Нося на пиене, секс - с презерватив и без и се къпя по два пъти на ден. не съм яла рози, ама щом трябва - всичко,което ще ме направи здрава и щастлива - шъ гу пробвам , пък..... да видим на какво ще мириша след това:shy::shy::crying:
На разположение съм от 08.00 часа до 22,00часа всеки ден - телефона си го оставих на рецепцията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страхотни емотикони
Има три телефона без да се знае на кой са. Единия не отговаря. Начи 8 до 22? Тва сигурА ли е?
Искаш да имам предразсъдъци към човека?Ън написа: Ейч, я малко по- уважително към наштъ скромна пловдивска агитка!И без тва фрискилота се шътна самодоброволно, я виж колко рехаво ни е присъствието!:lol:
И щи издам една малка тайна- нали сме си говорили за десетте минути Ф2Ф контакт. Тези 10 минути, които казват толкова много...
Е, аз съм имал тези 10 минути с Хоуп лице в лице контакт и съм я приел като човек от моята порода. Както и да се разбира това...
Твоите 10 мин. са си твои.
кво ще и сготвите?Green Light написа: Неска целата фирма нищо друго не прави. Всекакви проекти съм спрял и обърнахме тая рецепция с главата нагоре.
Има три телефона без да се знае на кой са. Единия не отговаря. Начи 8 до 22? Тва сигурА ли е?
-
odonata /hope/
-
odonata /hope/
-
odonata /hope/
Амаранта написа:Предполагам, че е уточнила,vyara написа:Аз пък се чудя какъв е смисълът на уточняването - "с презерватив и без", след като е и с двете, искам да кажа с едното, така де... Сериозно значи се чудя.sandmaN написа:безvyara написа: За секса с презерватив и без защо нищо не казваш.
щото вече има една мацка, дето я съдят, че правила секс без презерватив.life.dir.bg/news.php?id=6922600 е - то било и със и без, мъ...като е богата...
Пък на теб тия дни вече ти личи, че мъжо ти го няма.За Хоуп не знам.
-
odonata /hope/
от това, което прочетох във форума - останах с впечатление, че си голям кулинар.Ън написа:Е, ще трябва да ми дойдеш на гости, да ти приготвя свински бъбреци, други мнение ще имаш след това за тях...odonata /hope/ написа: Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци:-)
ще ти идвам на гости - да обменя опит с теб.
-
odonata /hope/
Ън написа:Ейч, я малко по- уважително към наштъ скромна пловдивска агитка!vyara написа:Аз пък се чудя какъв е смисълът на уточняването - "с презерватив и без", след като е и с двете, искам да кажа с едното, така де... Сериозно значи се чудя.sandmaN написа:безvyara написа: За секса с презерватив и без защо нищо не казваш.
Как мислиш, Хоуп успя ли да ме намрази вече?И без тва фрискилота се шътна самодоброволно, я виж колко рехаво ни е присъствието!:lol:
-
odonata /hope/
-
odonata /hope/
от къде толкова енергия в тая жега?:blum:sandmaN написа:10 минути?!?Ън написа: Е, аз съм имал тези 10 минути с Хоуп лице в лице контакт
-
odonata /hope/
Грийн, най-после някай да ме разбере в тоя форум начииииииииииии.Къде ходиш? Виж как ме анатемосаха, а ти се размотаваш насам, натам:lol:Green Light написа:Неска целата фирма нищо друго не прави. Всекакви проекти съм спрял и обърнахме тая рецепция с главата нагоре.odonata /hope/ написа:Много мислих, върху вашите философски спорове и реших, да ви предложа себе си, т.е. да се отдам под наем, заради необходимостта от един толкова важен за човечеството експеримент. Ям всичко, без червено цвекло, свински бъбреци и кокоши трътки. Но ако трябва ще се жертвам. Нося на пиене, секс - с презерватив и без и се къпя по два пъти на ден. не съм яла рози, ама щом трябва - всичко,което ще ме направи здрава и щастлива - шъ гу пробвам , пък..... да видим на какво ще мириша след това:shy::shy::crying:
На разположение съм от 08.00 часа до 22,00часа всеки ден - телефона си го оставих на рецепцията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страхотни емотикони