Исках да нарисувам нещо, което носи настроение. И за да се презастраховам

Бабо Яго, дано ти харесват и най- вече дано ти носят добро настроение!
А, ако не ти харесват, което е много вероятно, по причини разбираеми- таланта ми, по- точно липсата му

абе я се презастраховай!Ън написа:то тогава ти позволявам да ги подариш след
Ън написа:
И за да се презастраховами нарисувах и един слънчоглед. Лично на мен слънчогледите винаги ми носят позитивно настроение!
Утре щи покажа вангогскитеSemiramis написа: а този огнен слънчоглед! като изгрев е!
много жив и ..леко разрошен. ма нали съм пристрастна - още повече го харесвам

Аааа, неща да минавам аз стотака, че да дебна ко шъ стане с картинитеsandmaN написа:абе я се презастраховай!Ън написа:то тогава ти позволявам да ги подариш след
след 100 на пра-пра внуците!![]()
верно, че тогава няма и да си спомня кои сме билЕ ние...ма си е друго се пак

ееееЪн написа: Аааа, неща да минавам аз стотака, че да дебна ко шъ стане с картините
Пак се сетих за Договор между равниsandmaN написа:ееееЪн написа: Аааа, неща да минавам аз стотака, че да дебна ко шъ стане с картините
и ти си за списъка на отдела за защита на животните!
имай милост!
знаеш ли колко ще и е мъчно на костенурката ти, ако я изпревариш?!
е тъй и аз се разбрах с моя скален орел...ма от дружеството казаха, че договора помежду ни бил нищожен
и ся брато орела само пристъпя от крак на крак и си е пуснал ебаси брадата
не ще а се бръсне
немало кой да го шегобийства след 200 години

оу! не го бях чел.Ън написа: Само фантастика е обаче.
ти пъ напрао се издаде, че си краднал оригинала от музеяЪн написа:Утре щи покажа вангогскитеSemiramis написа: а този огнен слънчоглед! като изгрев е!
много жив и ..леко разрошен. ма нали съм пристрастна - още повече го харесвам
Браво, Ън, то наистина се получи соларно подсилване посред нощ, да не вярваш направо...Ън написа:...
Мнемозина написа:Браво, Ън, то наистина се получи соларно подсилване посред нощ, да не вярваш направо...Ън написа:...

Внимавай с тва море, говори, но не слушай!Баба Яга написа:... В последно време морето ...
Морето е според всеки. Има не едно, а милиарди морета - по едно за всеки. И когато му говориш, то слуша специално теб. И когато играеш с него, то винаги специално теб закача, гали или шибва с някоя вълна.Green Light написа:Внимавай с тва море, говори, но не слушай!Баба Яга написа:... В последно време морето ...![]()
Евтим Евтимов вика, че морето е жена. "Вълните на морето са жени, избягали от къщите окови. Вика те в дълбокото, където са и тъмните стихии.
Вълната е вълна насред море, отиде ли на плиткото умира."
Нещо такова беше.
http://www.shellia.com/poems/144
Верче, всичко си разбрала от две думи.vyara написа:Морето е според всеки. Има не едно, а милиарди морета - по едно за всеки. И когато му говориш, то слуша специално теб. И когато играеш с него, то винаги специално теб закача, гали или шибва с някоя вълна.Green Light написа:Внимавай с тва море, говори, но не слушай!Баба Яга написа:... В последно време морето ...![]()
Евтим Евтимов вика, че морето е жена. "Вълните на морето са жени, избягали от къщите окови. Вика те в дълбокото, където са и тъмните стихии.
Вълната е вълна насред море, отиде ли на плиткото умира."
Нещо такова беше.
http://www.shellia.com/poems/144
Когато има луна пък, морето прави от нея милиарди лунни пътеки, по една за всеки, който го гледа. Там, където никой не гледа, морето не прави пътека към луната. И така. Не ги разбираш явно ти тези работи.
личната ми поща прелива от линкове къмто тук. начи... глей следващия път да не пускаш такива манифести, щот ми писнА да трия!!!Green Light написа:
пу никой да и дава линк към тва мнение, щото идея си нямам закво говоря)
Ън, нямам думи.Ън написа:обичащо да снима морски залези:
Исках да нарисувам нещо, което носи настроение. И за да се презастраховами нарисувах и един слънчоглед. Лично на мен слънчогледите винаги ми носят позитивно настроение!
Бабо Яго, дано ти харесват и най- вече дано ти носят добро настроение!
А, ако не ти харесват, което е много вероятно, по причини разбираеми- таланта ми, по- точно липсата му, то тогава ти позволявам да ги подариш след петдесетина години на внуците си!
:-)

мъжете нищо не разбират, за разлика от женитеБаба Яга написа: Верче, всичко си разбрала от две думи.:-)

Ти па шъ кайш!:lol:snowprincess написа:...
мъжете нищо не разбират, за разлика от жените
...
И да съберем двете в едно.БоЕВ написа:Ти па шъ кайш!:lol:snowprincess написа:...
мъжете нищо не разбират, за разлика от жените
...
Ние(мъжовете) сме едни такива деликатни, нежни и фини натури.
Страхотно е това. И другото също.Баба Яга написа: И да съберем двете в едно.
Солено стихотворение
Благодаря!Баба Яга написа:
ЗАВЕТ-Валентин Йорданов
Завият ли очите ми с дантела,
посипят ли ковчега ми със пръст,
загледай се в крилете на орела,
разперени като надгробен кръст,
и запомни, че мъж не се жалее
с пресипнал глас и сълзи във очи.
Мъжът обича вино да се лее.
Мъжът обича песен да звучи.
Мъжът обича с вятър да се бори.
Мъжът обича мирис на тютюн.
Той никога на колене не моли.
Заклева се във хляб и във куршум.
На колене мъжът е като знаме,
пречупено сред бойното поле.
Мъжът е мъж, когато се изправи
и тръгне пред препускащи коне.
И ако ти в орела ме познаеш,
снагата си - топола - изправи,
запей ми песента, която знаеш,
единственно от нея не боли.
Разлей ми вино, за да се опия.
Цигара запали - да ми дими.
Повикаш ли ме - няма да се скрия.
Поискаш ли ме - хляба целуни.
Имах предвид двете мнения:-), за химиото още не се знае. Първо преглед при светилото и ще видим какво ще каже, по скоро ми се очертава брахитерапия, но...каквото трябва.snowprincess написа:ох, заболя ме сърцетоБаба Яга написа: И да съберем двете в едно.
и химио ли ще правиш
Направо възбуди благородната ми завист.Баба Яга написа:картините са вече у дома, на мен устата ми виси отворена, обикалям и поприхълцвам, сядам, ставам, гледам стените. Гледай сега каква работа ми отвори (на мъж ми де), нищо вече не е там където си беше, но успях да ги закача. Благодаря ти Ън, прекрасни са за очите, а за душата още повече, защото аз ги виждам с нея и някъде там на хоризонта съзирам и брадата ти, а това ме кара да се усмихвам.![]()
Наздраве от мен.
В кабинета са ми.Megi_Koleva написа:Направо възбуди благородната ми завист.Баба Яга написа:картините са вече у дома, на мен устата ми виси отворена, обикалям и поприхълцвам, сядам, ставам, гледам стените. Гледай сега каква работа ми отвори (на мъж ми де), нищо вече не е там където си беше, но успях да ги закача. Благодаря ти Ън, прекрасни са за очите, а за душата още повече, защото аз ги виждам с нея и някъде там на хоризонта съзирам и брадата ти, а това ме кара да се усмихвам.![]()
Наздраве от мен.
![]()
Ън, моите пролетни цветя дали отдавна увяхнаха, или кичат нечия друга стена?

Баба Яга написа:..... и някъде там на хоризонта съзирам и брадата ти, а това ме кара да се усмихвам...
Авторът винаги е критичен към рожбите си. Аз смятам, че цветята са чудесни, не само защото си много талантлив, но и защото бяха посветени и сътворени от сърце. Наистина, не мисля, че заслужавам подобен подарък. Вероятно и затова не се осмелих досега да получа картината. Все пак, благодаря ти за отзивчивостта!:bigsmile:Ън написа:В кабинета са ми.Megi_Koleva написа:Направо възбуди благородната ми завист.Баба Яга написа:картините са вече у дома, на мен устата ми виси отворена, обикалям и поприхълцвам, сядам, ставам, гледам стените. Гледай сега каква работа ми отвори (на мъж ми де), нищо вече не е там където си беше, но успях да ги закача. Благодаря ти Ън, прекрасни са за очите, а за душата още повече, защото аз ги виждам с нея и някъде там на хоризонта съзирам и брадата ти, а това ме кара да се усмихвам.![]()
Наздраве от мен.
![]()
Ън, моите пролетни цветя дали отдавна увяхнаха, или кичат нечия друга стена?Но не ми харесват:roll: Затова не ми се иска да ти ги дам. Искам да ти нарисувам нещо по- хубаво. Твоите са единствените, които останаха в мен и колкото повече ги гледам, толкова повече не ми харесват...
Ще ти ги дам и тях, но ми се ще да ти нарисувам нещо по- хубаво.
Щом наистина ти харесват, ще ти ги донеса утре, само кажи къде. Пиши ми на личниMegi_Koleva написа: Авторът винаги е критичен към рожбите си. Аз смятам, че цветята са чудесни, не само защото си много талантлив, но и защото бяха посветени и сътворени от сърце. Наистина, не мисля, че заслужавам подобен подарък. Вероятно и затова не се осмелих досега да получа картината. Все пак, благодаря ти за отзивчивостта!:bigsmile:

Баба Яга написа:картините са вече у дома, на мен устата ми виси отворена, обикалям и поприхълцвам, сядам, ставам, гледам стените. Гледай сега каква работа ми отвори (на мъж ми де), нищо вече не е там където си беше, но успях да ги закача. Благодаря ти Ън, прекрасни са за очите, а за душата още повече, защото аз ги виждам с нея и някъде там на хоризонта съзирам и брадата ти, а това ме кара да се усмихвам.![]()
Наздраве от мен.
Аз и на теб и на него се радвам и накраяБоЕВ написа:Баба Яга написа:картините са вече у дома, на мен устата ми виси отворена, обикалям и поприхълцвам, сядам, ставам, гледам стените. Гледай сега каква работа ми отвори (на мъж ми де), нищо вече не е там където си беше, но успях да ги закача. Благодаря ти Ън, прекрасни са за очите, а за душата още повече, защото аз ги виждам с нея и някъде там на хоризонта съзирам и брадата ти, а това ме кара да се усмихвам.![]()
Наздраве от мен.
![]()
Радвам се много в тоя момент, за теб и за Ън.