на етническа, верска, религиозна, политическа, икономическа, любовна /мое и от ревност
тема
предлагам Кастро!

и той кат другите соц лидери си висят едни 50 и повече години по върховете
и у същите тея държави има беднотия до шия
и естествено нещо кат "лагер"
за разлика от "свят"
дет навремето уволниха един главен редактор за разтълкуването на тия 2 термина
на въпрос на читател у виден БГ вестник
та.. мойта теза е, че колкото и комуняги да са
икономическата изолация води рефлекторно до положението там у тия места
/иначе нямаше да има китай кат обратен пример
Кубинският лидер Фидел Кастро обяви, че е "удивен" от нивото на "невежество" на младите американци, което според него се доказва от неотдавнашно проучване и заяви, че това е доказателство за неговите "предупреждения" за близка ядрена война, които не са "преувеличени". Проучването, за което БГНЕС съобщи, е осъществено от двама преподаватели в американски университет върху новоприетите студенти. Данните показват, че за приетите тази година във ВУЗ-а "Чехословакия никога не е съществувала", а "Бетовен е куче, герой в един филм". Кубинският лидер е бил "удивен да види до каква степен образованието може да се деформира" в страната, притежаваща над 8000 ядрени оръжия и най-могъщите оръжейни системи в света. 84-годишният президент на Куба е обявен от половин век за враг на американската "империя". - цитат
/п.п. не съм мноу уверен точно де ще почне.. иран, кореите ма се някъде ще е
и е затова чета и такива изявления- Гриин така ми каза, мое а не мое а спася света, но требе да се интересувам!
а всички знаем кои са местата сблъскали се с "американската демокрация" и кво представляват у момента
ако изключим сомалия например дето е тотална анархия придружена с управлението на стотици кланове и няма държава
/нещо кат наще циганьори у бг-то
у перник днес чета се намерил 1 честен. от проверяващия екип на ЕРП-то дет 3 блока крали ток с кабели скрити из храстите
с години, искал да му върнат кабела, щото си го е бил купил!
прайлно! ебаси лицемерите са тия от разпределителните дружества
имат стотици тонове мед и алумин по трасетата, а на човечеца дет даже си го е купил не му го връщат- нахали!
а става въпрос за има няма 10-20 кила мед сигурно
та
май на повечето места проблема е именно икономиката, а не политиката
и то щото е затворена вътре у себе си поради външни фактори
ма това аз си го мисля де..
и у куба не съм бил
ама съм гледал снимки на приятели били там
/добре де...кат малък имах 1 гадже от смесен брак с баща кубинец, ма тя не знаеше..
и понееее нямам лична представа примерно ни от кастро, ни от ахмаджединедат, ни от чавес.../ко им изписвам грешно имената и четат у 3о4о, аре моля а се не сърдат ча па толку
може само да се огледам леееекинко за икономическият модел около тяхните територии
и нещо ми се натрапва една мисла
щот мноу прилики стават
а па китай процъфтява
от източният начин на мислене ли е или от ...некви други съображения ли?!
седя си е така и си се чудя
и понеже икономиката не ми е в кръвта, си правя лаишки некви изводи
................................
а скандал нема нещо туканка
Рем е на море, Боев си трие снимките, Безобидната зачезна някъде, Уинди май вече не ми се съди за разлика от Семи
Айвън не потегля на това, че съм го изоставил зарад жена
Ън даже не ми е посегнал, че му ухажвам съгражданките с 10-те минути
Сноу на плаж, Неф- тя па с кого ли се е сдърпала..
Мнемото влиза в тон /щот жегите намалеха
тия мародераторите..
Питкин, Магот..само си глеат релаксиращо у аквариума и само кат ги тресне нещо у обедната почивка кат са се нашльовали с шкембе чорба у безистена- тва щот от чесъна се придобива смелост
там разни други дребни конфликти...
примерно ко ме спипа мъжо на зВяра, че си я обичам
или мойто македонче да земе а мъ прибие щот се редкаме тука с некви девойки
скука! скука ви казвам!
Buena Vista Social Club 'Chan Chan' at Carnegie Hall