що да не ставам за кухнята бре... аз си готвя много добре при това, ама що требе тебе да рана... кат гледам не разбираш много от ядене... достатъчно ти е неква наденица на скара или дробове на фурна...sandmaN написа:тъй, тъй... начи ни аз, ни ти ставаме за куФнятасър Айвънхоу написа:явно некви други спомени имаш... или с други хора, щото гат идвах едохме разни наденици на скара...
ТерЕ, зимайпалачинките и идвай
аре да си заформиме скандал :cool:
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
абе, пич, само да та светна, че другата седмица наш Гаспод е ергенин... тъй че гледай да отделим некоя вечер време да го отпразнуваме подобаващо...sandmaN написа:добре де..сър Айвънхоу написа: ей, нема го македончето и у всичко само секс виждаш...утре ше ви говора за международното положение и сомалийските набези
п.п. е, не мисля, че ще е необходимо точно ти да изкачаш от тортата, ама... помисли все пак по въпроса...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
отчет
начи..
на вид...стават

на вкус...
мммм..
малко сол им трябваше външно /заради моя вкус де- яко солено обичам/, щото половинката гъбен бульон дето мислех да сложа...се оказа, че съм забравил да го купя
но пък то така и требе да се готвят без сол за да не стават твърди тия дреболийки
а солта се прибавя някъде накрая
/това от малък го зная
ъъъ младоженец де.
един месар у младост обясни на бившата как се готвят такива работи, а аз нъл си записвам
- бехме 20 годишни деца тогава/
няма излишни странични ефекти ни от майонезата, ни от горчицата
даже напротив- вкуса е станал плътен и приятен и е именно НА ДРОБЧЕТА. бре!
само си мисля, че повече и гъбен вкус би му дошло добре за да стане неустоимо преживяване /или преяждане
/
следващия път първо гъбки ще купувам и после дробчета
месцето е крехко но и опознаваемо на твърдост и форма
попило е квото му трябва и дори да не изглежда като яхния, си го хапнах и без помощни овлажняващи средства във вид на бира
/е чак ся допивам бирата дет си бех оставил за преглъщане заедно с цигарата след убавото апване- за всеки случай ко се провали нещо/
с 2 думи, експериментирането си заслужаваше

на вид...стават

на вкус...
мммм..
малко сол им трябваше външно /заради моя вкус де- яко солено обичам/, щото половинката гъбен бульон дето мислех да сложа...се оказа, че съм забравил да го купя
но пък то така и требе да се готвят без сол за да не стават твърди тия дреболийки
а солта се прибавя някъде накрая
/това от малък го зная
няма излишни странични ефекти ни от майонезата, ни от горчицата
даже напротив- вкуса е станал плътен и приятен и е именно НА ДРОБЧЕТА. бре!
само си мисля, че повече и гъбен вкус би му дошло добре за да стане неустоимо преживяване /или преяждане
следващия път първо гъбки ще купувам и после дробчета
месцето е крехко но и опознаваемо на твърдост и форма
попило е квото му трябва и дори да не изглежда като яхния, си го хапнах и без помощни овлажняващи средства във вид на бира
/е чак ся допивам бирата дет си бех оставил за преглъщане заедно с цигарата след убавото апване- за всеки случай ко се провали нещо/
с 2 думи, експериментирането си заслужаваше
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...