Ooooo, thunderl
Ooooo, thunderl
а добре заварил/а! 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
- windcolours
- windcolours
- Глас в пустиня
- windcolours
- Глас в пустиня
- snowprincess
- Piqndurnik
- snowprincess
- Piqndurnik
Ако правилно съм разбрал въпроса... В ляво над всеки пост има "Виж единично мнение". Отварям го и копирам URL-то.snowprincess написа: кажи ми как става (виждала съм само ти да го правиш), да бодваш точно постинга, който ти трябва и да не излиза цялата тема
какво точно копираш от адреса
забравих - наздраве![]()
Наздраве 
Не става, беPiqndurnik написа:Ако правилно съм разбрал въпроса... В ляво над всеки пост има "Виж единично мнение". Отварям го и копирам URL-то.snowprincess написа: кажи ми как става (виждала съм само ти да го правиш), да бодваш точно постинга, който ти трябва и да не излиза цялата тема
забравих - наздраве![]()
виж
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
правилно си разбралPiqndurnik написа:Ако правилно съм разбрал въпроса... В ляво над всеки пост има "Виж единично мнение". Отварям го и копирам URL-то.snowprincess написа: кажи ми как става (виждала съм само ти да го правиш), да бодваш точно постинга, който ти трябва и да не излиза цялата тема
забравих - наздраве![]()
проба
те го и "превода"
yes

- snowprincess
за мен и толкова става, досега можех само да пускам цялата тема и да казвам за кой постинг говоряЪн написа:Не става, беPiqndurnik написа:Ако правилно съм разбрал въпроса... В ляво над всеки пост има "Виж единично мнение". Отварям го и копирам URL-то.snowprincess написа: кажи ми как става (виждала съм само ти да го правиш), да бодваш точно постинга, който ти трябва и да не излиза цялата тема
забравих - наздраве![]()
виж
на тази точка горе в ляво (май е +, но без вторите очи не виждам добре) досега не и знаех функциите
но съм виждала и другото, за което го питах, тогава само едно мнение излезе, останалите ги нямаше