Искаме ли ...
- Глас в пустиня
Искаме ли ...
... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
Re: Искаме ли ...
БоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
Аз викам всеки да си пише квот си иска:lol:
Ама без обиди, нали?:lol:
П.П. Трябваше да питам жената кво значи "кордели"
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Какво са "обиди"?!Ън написа:...
Ама без обиди, нали?:lol:
...
Да търся ли притчата - дарът на обидите?
- Глас в пустиня
-
Megi_Koleva
"Кордели" могат ли да гласуват?БоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
/апропо, корделите прилягат за дълги коси. аз съм с къса
- Глас в пустиня
Апропо, "кордела" е нарицателно за плиткоумие, а не за дължина на косата!:lol:Megi_Koleva написа:"Кордели" могат ли да гласуват?БоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
/апропо, корделите прилягат за дълги коси. аз съм с къса/
Мен лично ме кефиш.
Докато не настъпаш котето - знае ли човек в чие лице/ник ще открие враг.
Ън написа: ...
П.П. Трябваше да питам жената кво значи "кордели"
сериозно ли не знаеше и я пита?
Блажени са бедните духом
БоЕВ написа:... две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
П.П. прощавайте корделки в случай, че бъдете споменати пониково
бе Боев, ти откакто плава с онзи кораб, много се палишБоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
как изобщо може някой да си помисли, че 2-3 кордели могат да диктуват някакви правила, особено в 3о4о?!?
...то това да не ти е Германия, а?...
ама всъщност знае ли някой какво ще стане ако са 4?
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Що да не!:lol:jumbles написа:БоЕВ написа:... две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
ми са аз, като не вдевам ощи кои са тез корделkи ... ше ли имаш смелост да ми ги изпишеш
П.П. прощавайте корделки в случай, че бъдете споменати пониково
Ама нека да има малко съспевс.
Малък поздрав от моя земляк - Гацо Бацо>>> - зо корделите, де.
- Глас в пустиня
Ми, ко да праа, като съм един такъв възпалителен!:bigsmile:Sweety написа: бе Боев, ти откакто плава с онзи кораб, много се палиш![]()
как изобщо може някой да си помисли, че 2-3 кордели могат да диктуват някакви правила, особено в 3о4о?!?![]()
...то това да не ти е Германия, а?...![]()
Кво, кво, като са четири най-много да стане както казват мойте авери ромите - лаки миндж.
- snowprincess
БоЕВ написа:Ми, ко да праа, като съм един такъв възпалителен!:bigsmile:Sweety написа: бе Боев, ти откакто плава с онзи кораб, много се палиш![]()
как изобщо може някой да си помисли, че 2-3 кордели могат да диктуват някакви правила, особено в 3о4о?!?![]()
Кво, кво, като са четири най-много да стане както казват мойте авери ромите - лаки миндж.
Моля, моля!
без чужди езици..
дай превод...и много внимавай какви думички ще използваш! първо провери в речника ако ги има, ако нямаш речник питай жената дали може да ги използваш...
Блажени са бедните духом
-
Megi_Koleva
Апропо, имах си собствен контекст, затова попитах за уточнение. За мен "кордела" е иронично обобщение на представителите на женското съсловие. Все пак, това си е моя трактовкаБоЕВ написа:Апропо, "кордела" е нарицателно за плиткоумие, а не за дължина на косата!:lol:Megi_Koleva написа:"Кордели" могат ли да гласуват?БоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
/апропо, корделите прилягат за дълги коси. аз съм с къса/
Мен лично ме кефиш.
Докато не настъпаш котето - знае ли човек в чие лице/ник ще открие враг.
Благодаря за оценката. Но защо, така се презастраховаш, виртуални приятелю? Не сме във време на война.
А кое е "котето"?:bigsmile:
- snowprincess
nakraq shte palna kolata, shte doda da te namerq i ti dam edni kordeli, amaha, ne krotnaБоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?

БоЕВ написа:Що да не!:lol:
- Глас в пустиня
Е, кво па толко не разбра на миндж - Минджа/пичка>>>Sweety написа:БоЕВ написа:Ми, ко да праа, като съм един такъв възпалителен!:bigsmile:Sweety написа: бе Боев, ти откакто плава с онзи кораб, много се палиш![]()
Моля, моля!
без чужди езици..![]()
дай превод...и много внимавай какви думички ще използваш! първо провери в речника ако ги има, ако нямаш речник питай жената дали може да ги използваш...![]()
А, корабът беше измислица - Айвън се беше надървил прекомерно и предпочетох да не влизам в спор защото сега щеше да липсва от клуба. И да ти кажа честно устисках да не пиша в продължение на два месе което е личен мой успех като се има предвид, че съм пристрастен и един от най-старите 3о4овци.
Думите не ги избирам аз, те ме избират мене, а в реала раздавам директно шамари без да се обяснявам много-много.
-
Megi_Koleva
Боев, някой път като те чета, и направо ставам кривогледа, та чак се изпотявамБоЕВ написа:Думите не ги избирам аз, те ме избират мене, а в реала раздавам директно шамари без да се обяснявам много-много.Sweety написа:БоЕВ написа:Ми, ко да праа, като съм един такъв възпалителен!:bigsmile:Sweety написа: бе Боев, ти откакто плава с онзи кораб, много се палиш![]()
Моля, моля!
без чужди езици..![]()
дай превод...и много внимавай какви думички ще използваш! първо провери в речника ако ги има, ако нямаш речник питай жената дали може да ги използваш...![]()
- Глас в пустиня
Що, бе?!:lol:Megi_Koleva написа:...
Боев, някой път като те чета, и направо ставам кривогледа, та чак се изпотявам![]()
...ми...кордела...БоЕВ написа:Е, кво па толко не разбра на миндж -
А, корабът беше измислица - Айвън се беше надървил прекомерно и предпочетох да не влизам в спор защото сега щеше да липсва от клуба. И да ти кажа честно устисках да не пиша в продължение на два месе което е личен мой успех като се има предвид, че съм пристрастен и един от най-старите 3о4овци.
Думите не ги избирам аз, те ме избират мене, а в реала раздавам директно шамари без да се обяснявам много-много.
Не ви знам спора с Айвъна и кой колко се дърви...но това с оня кораба...имам чувството, че доста хора се вързаха...не знам..при всички случаи беше тъпо според мене...ама ти не ми обръщай внимание, хем съм нова в 3о4о, хем не съм пристрастена
Блажени са бедните духом
-
Megi_Koleva
Добре, че го няма Man- А, че пак ще вложи сексуален контекст в изречението. Ама контекстът е другБоЕВ написа:Що, бе?!:lol:Megi_Koleva написа:...
Боев, някой път като те чета, и направо ставам кривогледа, та чак се изпотявам![]()
- Глас в пустиня
Дал съм 30 дена на анкетата, все ще се престрашат!:lol:jumbles написа:
кат гледам съотношението между гласуване и надничане в темата ... да ти кажа, започвам се замислям дъл не са се завъдили повечко от две-три корделки ... да не земе те узори толко съспевс си мисла, м
Не е лесно да се изправиш срещу БоЕВ - има рога и копита.
Последният пич който ми образува нерви мислех да го наглася като му кръцна снимката до размерите на аватар, да напиша отгоре "аз имам малка пишка" и да се разходя с нея из всичките ми познати и непознати форуми.
И това ако не е ташак здраве му кажи!:lol:
- Глас в пустиня
По-скоро аз ще стигна ВН, отколкото ти СВ.snowprincess написа:nakraq shte palna kolata, shte doda da te namerq i ti dam edni kordeli, amaha, ne krotnaБоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
- Глас в пустиня
Никой не може да се надърви повече от мен - над 20см съм.Sweety написа:
Не ви знам спора с Айвъна и кой колко се дърви...но това с оня кораба...имам чувството, че доста хора се вързаха...не знам..при всички случаи беше тъпо според мене...ама ти не ми обръщай внимание, хем съм нова в 3о4о, хем не съм пристрастена
Тъпа уловка ама се хвана нали!:lol:
- windcolours
1/Убу де, не помисли ли, че Безобидна също ще липсва?БоЕВ написа:
.... предпочетох да не влизам в спор защото сега щеше да липсва от клуба....
2/Има една приказка: господари сме на думите, които премълчаваме и роби на тези, които изричаме.
Няма да гласувам в анкетата. Знаеш ми мнението. Писах го в другата тема. Не искам никой да ръководи 3о4о, освен добрия тон и желанието за обмяна на мнения.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
-
Megi_Koleva
Аз не бих получила душевно равновесие от подобна мила постъпка.БоЕВ написа:Дал съм 30 дена на анкетата, все ще се престрашат!:lol:jumbles написа:
кат гледам съотношението между гласуване и надничане в темата ... да ти кажа, започвам се замислям дъл не са се завъдили повечко от две-три корделки ... да не земе те узори толко съспевс си мисла, м
Не е лесно да се изправиш срещу БоЕВ - има рога и копита.
Последният пич който ми образува нерви мислех да го наглася като му кръцна снимката до размерите на аватар, да напиша отгоре "аз имам малка пишка" и да се разходя с нея из всичките ми познати и непознати форуми.
И това ако не е ташак здраве му кажи!:lol:
А иначе "постъпката" си е ташак от всякъде
- Глас в пустиня
Безобидното е залипсало най-напред на себе си. Моята вина ква е? Единственото което искам от нея е да не ми пише в темите и да не ме апострофира - много ли е?!windcolours написа:...
1/Убу де, не помисли ли, че Безобидна също ще липсва?
...
- Глас в пустиня
Това не е мислене на боец!Megi_Koleva написа:
Аз не бих получила душевно равновесие от подобна мила постъпка.
А иначе "постъпката" си е ташак от всякъде
Боецът не прави нищо за собственото си душевно равновесие, а посвещава действията и дните си да уязви противника.
БоЕВ написа:Никой не може да се надърви повече от мен - над 20см съм.Sweety написа:
Тъпа уловка ама се хвана нали!:lol:
...
не съм се хванала за кораба...доста бързо ми светна...и като имаш предвид, че дори не ви знам закачките с този и оня...
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Налягането в апарат за кръвно бре, ти кво си помисли?!:rotfl24:Sweety написа:...кое ти е над 20см?......
- windcolours
Виж сега,БоЕВ написа:Безобидното е залипсало най-напред на себе си. Моята вина ква е? Единственото което искам от нея е да не ми пише в темите и да не ме апострофира - много ли е?!windcolours написа:...
...
когато напишеш нещо в публичен форум, трябва да си готов да понесеш абсолютно всички мнения, които някога някому са хрумнали. Това е идеята на форума. А в 3040 обикновено отговарят добронамерено. Лични наблюдения.
Ако все пак държиш някой да не пише в твоите теми - можеш лично да го споделиш с този човек, с нормален тон, а не провокативно. Защото в обратния случай почва едно ежене, надцакване, кой е по-по-най и работата утече. Убедена съм,че можете да измислите нещо.
...не пиши глупости и тя няма да те апострофира!!!БоЕВ написа:Безобидното е залипсало най-напред на себе си. Моята вина ква е? Единственото което искам от нея е да не ми пише в темите и да не ме апострофира - много ли е?!windcolours написа:...
...
що само ти да можеш да искаш?! тя не може ли да иска нещо?!
...или щото имаш нещо дето било 20и кусур см?...объркал си времето, пич...'приземил' си се и си пристигнал малко по-късно отколкото е трябвало, кпогато са те 'програмирали'...хахахах
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Благодаря за съвета! Беше не поискан ама няма да издребняваме сега я.windcolours написа:... а не провокативно. Защото в обратния случай почва едно ежене, надцакване, кой е по-по-най и работата утече. Убедена съм,че можете да измислите нещо.
Лично аз няма да отстъпя, няма да правя гъдел на ничии комплекси - пише ли в мой теми ще я хапя, закача ли са за мой мнения ще търпи, обсъжда ли ме с трети лица във форума ще бъде обсъждана - толкоз, всичко е много просто.
- Глас в пустиня
Sweety написа:...
тя не може ли да иска нещо?!...
Не!:-)
- windcolours
а ти защо не търпиш, а искаш само тя да търпи, м?:winkw:БоЕВ написа:... закача ли са за мой мнения ще търпи....
Знам, че не щеш да ме чуеш, хем с добро ти говоря .Някои ти го казват с ирония, други с яд... Поне един от всичките чуй.
Последно промяна от windcolours на 27.08.10, 22:34, променено общо 1 път.
БоЕВ написа:случайно да забелязваш, че Мнемо също не пише вече?!Sweety написа:...
тя не може ли да иска нещо?!...
Не!:-)
...дано тя да е просто на почивка
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Че кво ме интересува Мнемозина, аз проблем с нея намам!Sweety написа: случайно да забелязваш, че Мнемо също не пише вече?!
...(
- windcolours
и аз забелязах и аха да питам, но разчитам да е в отпуск...Sweety написа: случайно да забелязваш, че Мнемо също не пише вече?!
...дано тя да е просто на почивка
- Глас в пустиня
Тъарпял съм достатъчно!windcolours написа:а ти защо не търпиш, а искаш само тя да търпи, м?:winkw:БоЕВ написа:... закача ли са за мой мнения ще търпи....
Знам, че не щеш да ме чуеш, хем с добро ти говоря .Някои ти го кават с ирония, други с яд... Поне един от всичките чуй.
Когато се държиш джентълменски и учтиво това се приема като слабост и ти се качват на главата. Феминистки, кво да ги правиш.