pochiva si, vchera se vidqh s neqSweety написа:
...дано тя да е просто на почивка
no shte gledam da ne prekali s pochivkata ot kluba
pochiva si, vchera se vidqh s neqSweety написа:
...дано тя да е просто на почивка

Да, но битката не може да бъде самоцел- само заради опиянението от кръвта. Нали не сме първични кръволоци или гладиатори?!БоЕВ написа:Това не е мислене на боец!Megi_Koleva написа:
Аз не бих получила душевно равновесие от подобна мила постъпка.
А иначе "постъпката" си е ташак от всякъде
Боецът не прави нищо за собственото си душевно равновесие, а посвещава действията и дните си да уязви противника.
Не, не съм ловец. Освен на души. Животът е най-голямото тайнство за мене и когато преследвам дивеч и птици ги преследвам с фотоапарат.Megi_Koleva написа:...
Да не би да си ловец, ...
Ловец на души... Ех, че красиво звучи!БоЕВ написа:Не, не съм ловец. Освен на души. Животът е най-голямото тайнство за мене и когато преследвам дивеч и птици ги преследвам с фотоапарат.Megi_Koleva написа:...
Да не би да си ловец, ...
Смъртта тикога не е била красива, освен тази на цветята де.
Достатъчно, че да си вредя една индулгенция за греховете дето трупам в 3о4оMegi_Koleva написа: Много ли души си уловил?
И каква ти е рекапитулацията от улова? /равносметката имам предвид/БоЕВ написа:Достатъчно, че да си вредя една индулгенция за греховете дето трупам в 3о4оMegi_Koleva написа: Много ли души си уловил?
Megi_Koleva написа:
Ловец на души... Ех, че красиво звучи!
...
Цифри няма да сповменавам, но за сега тия дето съм "зарибил" за зочо са все още повече от тия дето съм прогонил.Megi_Koleva написа:
И каква ти е рекапитулацията от улова? /равносметката имам предвид/
Ти да не яде нещо смешно да са бре, та си се нахилило като тиква?!:lol:Sweety написа:Megi_Koleva написа:
...![]()
![]()
Не се смей па ти!:mad: Имаше една книга от португалски автор...нещо като..хм....Спомени за манастира...бе нещо такова. Та там, доколкото си спомням, главните герои през всичките няколкостотин страници събираха души. И с тях после пълниха един балон. И летяха..май се преби момъкът де..не помня. Ама това с ловенето на души съществува. В световната класика. Мда. Седнала наща да се хили!Sweety написа:Megi_Koleva написа:
...![]()
![]()
Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...windcolours написа:Не се смей па ти!:mad: Имаше една книга от португалски автор...нещо като..хм....Спомени за манастира...бе нещо такова. Та там, доколкото си спомням, главните герои през всичките няколкостотин страници събираха души. И с тях после пълниха един балон. И летяха..май се преби момъкът де..не помня. Ама това с ловенето на души съществува. В световната класика. Мда. Седнала наща да се хили!Sweety написа:Megi_Koleva написа:
...![]()
![]()
Глей ся как ме разхили и мен:lol::lol:
Опа-а-а-а-а, то било и прилепчиво!windcolours написа:... Глей ся как ме разхили и мен:lol::lol:
Тука съм бе, споко!Megi_Koleva написа:... Сега остана и духове да викаме...
А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
Па язе ке одам до СФ града голема и ще ми се изържи пипето като гредам прогнозата.windcolours написа:А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
имаш една книга да си взимаш от менБоЕВ написа:Па язе ке одам до СФ града голема и ще ми се изържи пипето като гредам прогнозата.windcolours написа:А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
Дано не бия некой по пъта.
Ама ти пешком ли ?:shocked::blink:БоЕВ написа:Па язе ке одам до СФ града голема и ще ми се изържи пипето като гредам прогнозата.windcolours написа:А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
Говори ми за щанги, тепихи, татамита, рингове, ама книги не споменавай - изприщвам се.windcolours написа:
имаш една книга да си взимаш от мен
Че кво - марш на скок 40км на ден кво са?!:shocked:Megi_Koleva написа:Ама ти пешком ли ?:shocked::blink:БоЕВ написа:Па язе ке одам до СФ града голема и ще ми се изържи пипето като гредам прогнозата.windcolours написа:А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
Нищо не са, ами зависи от къде тръгвашБоЕВ написа:Че кво - марш на скок 40км на ден кво са?!:shocked:Megi_Koleva написа:Ама ти пешком ли ?:shocked::blink:БоЕВ написа:Па язе ке одам до СФ града голема и ще ми се изържи пипето като гредам прогнозата.windcolours написа:А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
Всеки може да трагне, важно е кой ще пристигне.Megi_Koleva написа:
Нищо не са, ами зависи от къде тръгваш
Айде, лек ти път тогава, благополучно пристигане и успешно завръщане!Megi_Koleva написа:Нищо не са, ами зависи от къде тръгвашБоЕВ написа:Че кво - марш на скок 40км на ден кво са?!:shocked:Megi_Koleva написа:Ама ти пешком ли ?:shocked::blink:БоЕВ написа:Па язе ке одам до СФ града голема и ще ми се изържи пипето като гредам прогнозата.windcolours написа:А не! Аз лягам, защото мен утре ме "викат" баиритеMegi_Koleva написа: Малей, стана страшно. Сега остана и духове да викаме...
Благодаря - ще измина над 500км повече от които на фарове.Megi_Koleva написа:...
Айде, лек ти път тогава, благополучно пристигане и успешно завръщане!
да ти пратя ли и снимка?БоЕВ написа: Последният пич който ми образува нерви мислех да го наглася като му кръцна снимката до размерите на аватар, да напиша отгоре "аз имам малка пишка" и да се разходя с нея из всичките ми познати и непознати форуми.
ВН е Видин.БоЕВ написа:По-скоро аз ще стигна ВН, отколкото ти СВ.snowprincess написа:nakraq shte palna kolata, shte doda da te namerq i ti dam edni kordeli, amaha, ne krotnaБоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
Ти па къде се натискаш?:lol:sandmaN написа: да ти пратя ли и снимка?
п.п. на мен примерно пишката си ми е малка
оУбаче гъза ми е голем
В моят пост ВН=Варна.Неф написа:
ВН е Видин.
просто информативно.
Боев, от кога четеш в мама-та?
Тъй като нямам наблюдения там, трудно мога да направя паралел. Но все смехотворни неща съм слушала.
Гласувам с "не".
Искам си Зо"о-то такъв, какъвто си е.
Кордели казваш, Боев
Тая кордела как ти се струва
Наздраве дружина
Това трябва да е за мене. О, какво, какво да правя сега?!БоЕВ написа:Дал съм 30 дена на анкетата, все ще се престрашат!:lol:jumbles написа:
кат гледам съотношението между гласуване и надничане в темата ... да ти кажа, започвам се замислям дъл не са се завъдили повечко от две-три корделки ... да не земе те узори толко съспевс си мисла, м
Не е лесно да се изправиш срещу БоЕВ - има рога и копита.
Последният пич който ми образува нерви мислех да го наглася като му кръцна снимката до размерите на аватар, да напиша отгоре "аз имам малка пишка" и да се разходя с нея из всичките ми познати и непознати форуми.
И това ако не е ташак здраве му кажи!:lol:
Не се ли надценяваш?!Green Light написа:...
Това трябва да е за мене...
за мене бе за мене:lol: верно че пишката ми е малка /може би:rotfl24:/, но не ме познават в нета чак толкова че да се учудят:rotfl24: Боев и със сандо/кан/ ли си се чепкал бе, аз мислех че си давате поддръжка:lol:БоЕВ написа:Не се ли надценяваш?!Green Light написа:...
Това трябва да е за мене...
Чепкал съм се с още трима най-малко, ама ти и Сандман големо натискане се натискате да сте най-отпред.
Ми какво да направа като съм големо чепкало - дарак направо.Kent написа:... Боев и със сандо/кан/ ли си се чепкал бе, аз мислех че си давате поддръжка:lol:
Боев ,не чета бг мама редовно, всъщност чел съм я няколко пъти само, ако стана по-редовен читател ше мога мисля да отговоря, може и да има конструктивни мнения там:-)БоЕВ написа:Ми какво да направа като съм големо чепкало - дарак направо.Kent написа:... Боев и със сандо/кан/ ли си се чепкал бе, аз мислех че си давате поддръжка:lol:
По въпроса на анкетата нищо не казваш обаче.
Не става въпрос за мненията, а за това дали е редно и трябва ли някой да се опитва да ти дава наклон на оная работа, какво и как да пишеш, та не дай си боже да не скандализираш нечие префинено съзнанани/създание.Kent написа:Боев ,не чета бг мама редовно, всъщност чел съм я няколко пъти само, ако стана по-редовен читател ше мога мисля да отговоря, може и да има конструктивни мнения там:-)БоЕВ написа:Ми какво да направа като съм големо чепкало - дарак направо.Kent написа:... Боев и със сандо/кан/ ли си се чепкал бе, аз мислех че си давате поддръжка:lol:
По въпроса на анкетата нищо не казваш обаче.
Часът на анкетите - колко демократично!:-)Kent написа:боев с тази анкета да не си навлечеш друга анкета
искаме ли зочо да прилича на форума на....
ти ше решиш на кой, примерно на небезизвесна парламентарно представена партия:lol:
не че ти давам акъл, ама на твое място бих наблягъл на истории
като тая за скендербек или други подобни
на ти с търсачките и после го дообработваш още по добре
посочваш и източници
което е чесно:-)
п.п. ако кажат повечето юзъри - искаме да, да прилича на мамабг и на татебг
ко ше направиш:-)
Слагам си сега специално за случая една кордела и обяснявам интелектуално:БоЕВ написа:
Не става въпрос за мненията, а за това дали е редно и трябва ли някой да се опитва да ти дава наклон на оная работа, какво и как да пишеш, та не дай си боже да не скандализираш нечие префинено съзнанани/създание.