Подарък за камарад Рем, да си я закачи в новия офис!

ti si napravo nerealen, be, da znaesh, che mnogo ti se radvam

Их, блазе му!
Там има една полегнала русалка, ама над нея тва не е опашка, а Феникс с разперени нагоре крила и да- и опашка си има, верно- дълга, надолуМнемозина написа: Тая опашка долу вдясно на риба ли е или на русалка?

snowprincess написа: ti si napravo nerealen, be, da znaesh, che mnogo ti se radvam![]()

Не знам. Винаги ме е било страх, че ще дойде момент, в който няма да мога да работя. Или с кабинета ще стане нещо лошо или с мен...Бе, страх ме е.Баба Яга написа:Ън, какво ли ще се случи ако не трябва да ходиш на работа:bigsmile:, днес чух една мисъл която ме подсети за теб:"Не е важно какво си нарисувал, важно е удоволствието от самото рисуване." Както винаги прекрасно.

Наздраве, Неф!Неф написа:
Ън,![]()

Мерси, Холи!holi_day написа:свършиха ми думите вече
браво, Ън!

Уфф, нямах предвид това, представям си те ако не ходиш на работа как се затрупваш от нови и нови картини и постоянно ти хрумва нещо ново.Ън написа:Не знам. Винаги ме е било страх, че ще дойде момент, в който няма да мога да работя. Или с кабинета ще стане нещо лошо или с мен...Бе, страх ме е.Баба Яга написа:Ън, какво ли ще се случи ако не трябва да ходиш на работа:bigsmile:, днес чух една мисъл която ме подсети за теб:"Не е важно какво си нарисувал, важно е удоволствието от самото рисуване." Както винаги прекрасно.
Иначе да не ми се налага да работя- не си го пр едставям. Винаги съм работил, тва си е моя живот...
Да, да- знам, че това имаше предвид. Ми, шси рисувам, да.Баба Яга написа:
Уфф, нямах предвид това, представям си те ако не ходиш на работа как се затрупваш от нови и нови картини и постоянно ти хрумва нещо ново.

Баба Яга написа: представям си те ако не ходиш на работа как се затрупваш от нови и нови картини и постоянно ти хрумва нещо ново.
БоЕВ написа: Прости откровеността ми, но такова развинтено въображение може да имате само ти и Рем.

Знам, знам...Ън написа:БоЕВ написа: Прости откровеността ми, но такова развинтено въображение може да имате само ти и Рем.
Освен пегаса и еднорога, там има и орел, носорог, дядо, кон, феникс, муза, куче- демон, птици и т.н.
А, добре.Ън написа:Там има една полегнала русалка, ама над нея тва не е опашка, а Феникс с разперени нагоре крила и да- и опашка си има, верно- дълга, надолуМнемозина написа: Тая опашка долу вдясно на риба ли е или на русалка?
ей тоя рогатия, защо си го нарисувалЪн написа:Мерси, Холи!
Почвай с тоягата като са ти свършили думите

Ооооо, ти си му турнала очички

е, кво се чудите?!Ън написа:А, де! И аз тва се чудя!Gaspode написа:Не мога да разбера кво го четкате толку за некви мазаници...
При това сини. Синьото не е актуален цвят вече...
И въупште
ПП. На мен само подписа ми хареса
holi_day написа:е, кво се чудите?!Ън написа:А, де! И аз тва се чудя!Gaspode написа:Не мога да разбера кво го четкате толку за некви мазаници...
При това сини. Синьото не е актуален цвят вече...
И въупште
ПП. На мен само подписа ми хареса
човек като е напраил име, не гледат изобщо вече кво е намацал с четката
видят ли подписа и възхваляват
само всяка следваща картина става все по-скъпа

Мерсиbead_ написа:браво, ън

Това и на мен ми харесва много. В смисъл има неща, които правя и не оставам достатъчно доволен. Но това си ми харесва. Е, можеше и по- добре, но идеята беше да е импулсивно. Само някой неща "поправих" и после съжалих...frisky lioness написа:Това ми харесва
сигурно защото е синьо
Завидях на Рам.....