Корделата ти отива, но не си искрена!Мнемозина написа:Слагам си сега специално за случая една кордела и обяснявам интелектуално:БоЕВ написа:
Не става въпрос за мненията, а за това дали е редно и трябва ли някой да се опитва да ти дава наклон на оная работа, какво и как да пишеш, та не дай си боже да не скандализираш нечие префинено съзнанани/създание.
Смешката е, че с тази анкета и с цялата си войнственост правиш точно това, срещу което войнстваш.
Опитваш се да даваш наклон. Вярно, различен, обаче пак наклон. Тя затова и не е много гласувателна. Искаш да ме накараш да скачам щастливо, когато се нахвърляш персонално върху някого просто защото ти смяташ, че е правилно? Ми не мога, съжалявам. Като постигнеш своя наклон аз какво да правя?
От друга страна, не че няма и агресивно лигавене, изобщо агресията е странно нещо.
Сандо, честит имен ден, да си жив и здрав!
А 3о4овското, като се замислиш, е най-вече в баланса между различните наклони.
И в още няколко други неща.
Искаме ли ...
- Глас в пустиня
Re: Искаме ли ...
Ъ.БоЕВ написа:
Корделата ти отива, но не си искрена!
А какво трябваше да кажа, за да приемеш, че съм искрена?
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Истината!:-)Мнемозина написа:Ъ.БоЕВ написа:
Корделата ти отива, но не си искрена!:lol::lol:
БоЕВ написа:Истината!:-)Мнемозина написа:Ъ.БоЕВ написа:
Корделата ти отива, но не си искрена!:lol::lol:
Мързи ме да влизам в тая спирала - за истините.
Във всички случаи това, което казвам, винаги е моя истина.
Така или иначе нищо не мога да променя.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Защо тогава искаш моята истина, че и тази на останалите да бъде като твоята?:-)Мнемозина написа:...
....
Разсмя ме.БоЕВ написа:Защо тогава искаш моята истина, че и тази на останалите да бъде като твоята?:-)Мнемозина написа:...
....
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Сега вече знаеш как реагирам на безпочвените ви упреци.Мнемозина написа:Разсмя ме.БоЕВ написа:Защо тогава искаш моята истина, че и тази на останалите да бъде като твоята?:-)Мнемозина написа:...
....
Дааа, бе, повярвах ти.БоЕВ написа:Сега вече знаеш как реагирам на безпочвените ви упреци.Мнемозина написа:
Разсмя ме.
Все ще успея да ти се ядосам някой път и тогава не мога да те мисля направо.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Ще се ядосаш и ще се покриеш като Сноу ли?:lol:Мнемозина написа:Дааа, бе, повярвах ти.БоЕВ написа:Сега вече знаеш как реагирам на безпочвените ви упреци.Мнемозина написа:
Разсмя ме.
Все ще успея да ти се ядосам някой път и тогава не мога да те мисля направо.
Да ти кажа под секрет - обаждането ти в тая тема беше бадьева. Нищо не каза и нищо не доказа.
- Глас в пустиня
Как ще да беше бадева!БоЕВ написа:
Ще се ядосаш и ще се покриеш като Сноу ли?:lol:
Да ти кажа под секрет - обаждането ти в тая тема беше бадьева. Нищо не каза и нищо не доказа.
Имаш кого да гризкаш - поне за това едно "благодаря" кажи!
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Бре!:blink:Мнемозина написа:Как ще да беше бадева!БоЕВ написа:
Ще се ядосаш и ще се покриеш като Сноу ли?:lol:
Имаш кого да гризкаш - поне за това едно "благодаря" кажи!
Не аз тръгнах да ти се обяснявам кой на кого ще дава наклон.
Само да намеря кой да те държи.БоЕВ написа: Бре!:blink:
Panta rhei...
- Глас в пустиня
И квооооо!:-)Мнемозина написа:Само да намеря кой да те държи.БоЕВ написа: Бре!:blink:
Вложи малко повече душа и сърце де, щото току виж безобидното не хванало дикиш че се бориш със световната агресия и простотия и те строило в реците на тия дето подкрепят и стимулират агресията.
- Глас в пустиня
Що?Мнемозина написа:Спри се.БоЕВ написа:...
- Глас в пустиня
- never mind
Боен, съвсем спорадично съм, кво имаш предвид, би ли ми обяснил, да знам дали да гласувам. Моля. Ако искаш. Знаеш, че много обичам Безобидната, както и теб, та.. давай направо.
Ако е само заради нея, не си прав, ако е по други причини.. разкажи, ти умееш!
П.П. Кво им е толкова на бгмамите, че навсякъде ги цитират
:rotfl24:
Ако е само заради нея, не си прав, ако е по други причини.. разкажи, ти умееш!
П.П. Кво им е толкова на бгмамите, че навсякъде ги цитират
- Глас в пустиня
- never mind
Глей ся, на никого не си под юргана да знаеш са или не са. Може пък да са прекалили с клатенето. Ти не знаеш. Тва 1.БоЕВ написа:
Ама аз ги споменавам не с добро.
Две три недоклатени булки нещо са ми се нервнали и понеже съм мъжкарче са решили да си го изкарват на мене като ме апострофират, обсъждат и казват какво, кога и как да праа.
2. Американците обичат да казват един лаф за топките, а аз да го цитирам.
3. Още един любим лаф: премести си го в другия крачол.
Казвала съм ти неведнъж, съвсем лично и директно, понякога си твърде рязък и палиш от малко... Пиши си, бе, ама не се ври между женски шамари. Примерно!!
- Глас в пустиня
Мерси за съветите!never mind написа:Глей ся, на никого не си под юргана да знаеш са или не са. Може пък да са прекалили с клатенето. Ти не знаеш. Тва 1.БоЕВ написа:
Ама аз ги споменавам не с добро.
Две три недоклатени булки нещо са ми се нервнали и понеже съм мъжкарче са решили да си го изкарват на мене като ме апострофират, обсъждат и казват какво, кога и как да праа.
2. Американците обичат да казват един лаф за топките, а аз да го цитирам.
3. Още един любим лаф: премести си го в другия крачол.
Казвала съм ти неведнъж, съвсем лично и директно, понякога си твърде рязък и палиш от малко... Пиши си, бе, ама не се ври между женски шамари. Примерно!!Или между мерене на мъжки достойнства. Гледай сеир, що ти трябва да се буташ, шансът да попаднеш между шамарите или между достойнствата е голям в калабалъка
- never mind
Аз пък си представям истинските мъжкари някак непоклатими и ако някоя буля им заподскача насреща, те само се подсмихват и си карат нататък.БоЕВ написа: Две три недоклатени булки нещо са ми се нервнали и понеже съм мъжкарче са решили да си го изкарват на мене като ме апострофират, обсъждат и казват какво, кога и как да праа.
- Глас в пустиня
Няма начин! Не и след толкова много години през който безобидната ме ръфа по петите, сега си заформи и агитка - клакьорки. Едва ли някой друг ще търпи толкова дълго и ще се усмихва преди да и плесне един през устата.vyara написа:Аз пък си представям истинските мъжкари някак непоклатими и ако някоя буля им заподскача насреща, те само се подсмихват и си карат нататък.БоЕВ написа: Две три недоклатени булки нещо са ми се нервнали и понеже съм мъжкарче са решили да си го изкарват на мене като ме апострофират, обсъждат и казват какво, кога и как да праа.
То да кажеш, че си търпял досега и сега изведнъж ти е кипнало, не е така, щото и досега никога не си траял. Има обаче едно нещо, което не е в твоя полза и в полза на мъжкарството - прекалено много привличаш вниманието върху себе си (вместо върху нея) и занимаваш твърде много другите със себе си. Остави хората сами да си преценяват.БоЕВ написа: Няма начин! Не и след толкова много години през който безобидната ме ръфа по петите, сега си заформи и агитка - клакьорки. Едва ли някой друг ще търпи толкова дълго и ще се усмихва преди да и плесне един през устата.
- Глас в пустиня
Ми моята вина ква е, като много искат да ме коментират, па кво съм бил казал, ама как съм го казал, па какъв бил подтекстта...vyara написа:То да кажеш, че си търпял досега и сега изведнъж ти е кипнало, не е така, щото и досега никога не си траял. Има обаче едно нещо, което не е в твоя полза и в полза на мъжкарството - прекалено много привличаш вниманието върху себе си (вместо върху нея) и занимаваш твърде много другите със себе си. Остави хората сами да си преценяват.БоЕВ написа: Няма начин! Не и след толкова много години през който безобидната ме ръфа по петите, сега си заформи и агитка - клакьорки. Едва ли някой друг ще търпи толкова дълго и ще се усмихва преди да и плесне един през устата.
Да кажем така - има проблем и в момента съм привлякъл вниманието на скромната ни аудитория върху него. В разумните и мислещи общества проблемите се идентифицират, а след това се търсят причините довели до проблема, за да бъдат отстранине и проблема решен, а по наташното му появяване невъзможно.
Имаме два пътя - да търсим и церим причините или да действаме по сталински(има човек - има проблем...) :)
"Ние" нямаме проблем. Всеки сам решава понякога, че има проблем с някого. Аз лично не виждам пречка ти да си говориш и дамите да си говорят - всеки на каквато тема желае да изказва мнения, но да не се коментирате едни други. Така ще е най-добре за абсолютно всички.БоЕВ написа: Ми моята вина ква е, като много искат да ме коментират, па кво съм бил казал, ама как съм го казал, па какъв бил подтекстта...
Да кажем така - има проблем и в момента съм привлякъл вниманието на скромната ни аудитория върху него. В разумните и мислещи общества проблемите се идентифицират, а след това се търсят причините довели до проблема, за да бъдат отстранине и проблема решен, а по наташното му появяване невъзможно.
Имаме два пътя - да търсим и церим причините или да действаме по сталински(има човек - има проблем...) :)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Молих за това няколко пъти.vyara написа: но да не се коментирате едни други.
Ама проклетите женици не могат да си държат затворени големи уста.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
ако не е бгмама кво ше е? бгтате?БоЕВ написа:... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?
just perfect
-
odonata /hope/
te="БоЕВ"]... от 3о4о да направим бгмама и две-три кордели да диктуват правилата кой с кого и как да разговаря?[/quote]
-)а корделите от какъв пол ще са:evil::roll: и защо да няма и бгтате?питам само:roll::roll:
може и бг-унисекс.bead_ написа:
ако не е бгмама кво ше е? бгтате?
- Глас в пустиня