Нищо де, утре пак съм тука и в другиден и в по другиден, аз съм търпелив и упорит - да не сте ме предизвиквали.
От тоя шибан казус само със жертва ще излезем - обещавам.
А, то и ние сме търпеливи.БоЕВ написа:е тая вечер. Много закани много чуда, па нема с кои една пЦувня да си теглиш.
Нищо де, утре пак съм тука и в другиден и в по другиден, аз съм търпелив и упорит - да не сте ме предизвиквали.
От тоя шибан казус само със жертва ще излезем - обещавам.
цъМнемозина написа:...
Все ще ти мине.
кой каза, че иска да се кара? я го давай тукаwindcolours написа:Боев, пусни снимки поне. Белким да има какво да ти пиша. Че по онези въпроси съм си казала мнението. И виж сега в какъв казус ме вкарваш- и на мене ми е скучно, и на тебе ти е скучно, ама висим кат прилепи по нощите и си мълчим сърдито, защото ти искаш да се скараш с някой, пък аз не щЪ.
Пускай снимка за лека нощ, аре, няма да те чакам до утре /то утре дошло вече/
Ти стискай палци, щото тия дни ще излязат резултатите... А снимките ги биваБоЕВ написа: с тебе няма мегдан да деля
Всеки трябвя да си плати сметкатаwindcolours написа:Боев, пусни снимки поне. Белким да има какво да ти пиша. Че по онези въпроси съм си казала мнението. И виж сега в какъв казус ме вкарваш- и на мене ми е скучно, и на тебе ти е скучно, ама висим кат прилепи по нощите и си мълчим сърдито, защото ти искаш да се скараш с някой, пък аз не щЪ.
Пускай снимка за лека нощ, аре, няма да те чакам до утре /то утре дошло вече/

ми аз сметките си ги плащам, та не виждам причина сатъра да е за мене...следователно защо да не се смеяБоЕВ написа:Баси - никакъв респект!windcolours написа:
:lol::lol:
благодаря. лягам си развеселена!
А, ако се сбием сигурно ще умреш от смях.
Лека!
Хихиххии, златни ти уста, ЙоанеБоЕВ написа:вътре еnever mind написа: Ти стискай палци,....
като му идеш на гости, така шъ ти поднесе сметката след престояGaspode написа:БоЕВ, тва сатърче ти ли си го правил такова? А пънчето (или там както се вика по научному тва, дето в него е забито сатърчето). Зе ми очите, да знайш
Пусни повечко сминки на сатърчето, плс... И да ти кажа от сега - случи ли се да ти дойда на гости гледай да го скриеш добре
Не. Идеята не е моя. Шефът на едно капанче в което седнахме да се разхладим с по питие се оказа зевзек почти колкото мене и след порядъчна доза лафове и майтапи ми поднесе сметката по тоя начин, а след това седна при нас и се оприказвахме на дълго и на широко. Капанчето се намира тук:Gaspode написа:
БоЕВ, тва сатърче ти ли си го правил такова? А пънчето (или там както се вика по научному тва, дето в него е забито сатърчето). Зе ми очите, да знайш
Пусни повечко сминки на сатърчето, плс... И да ти кажа от сега - случи ли се да ти дойда на гости гледай да го скриеш добре

БоЕВ написа:
Не. Идеята не е моя. Шефът на едно капанче в което седнахме да се разхладим с по питие се оказа зевзек почти колкото мене и след порядъчна доза лафове и майтапи ми поднесе сметката по тоя начин, а след това седна при нас и се оприказвахме на дълго и на широко. Капанчето се намира тук:
Интересна симбиоза се е получила - пича срещу задължението да поддържа паметника, комплекса и прилежащите му територии окосени, подредени и опръскани против хапещи и жилещи насекоми има правото да развива търговска дейност. Капанчето му служи и като опорна точка на планински спасители, а и на турсти тръгнали да изкачват близките върхове.
пп А, относно сметката - цените са народни и за простолюдието тръгнало на "поклоннически туризъм" Не са като да речем на гръчките острови или па у египеД.
А ако основа форум "Българска майка юнашка", шъ ли се укротиш?БоЕВ написа:цъМнемозина написа:...
Все ще ти мине.
Мнемозина написа:А ако основа форум "Българска майка юнашка", шъ ли се укротиш?БоЕВ написа:цъМнемозина написа:...
Все ще ти мине.
Ъъъ, благодаря.Sweety написа:![]()
аз вчера щях да ти се предложа дето ти трябаваше някой да го държи в една тема...коя ли беше?щото те повечето в момента са все старинг ядосан Боев
![]()
и за това специално си сложих и доспехите
обаче не можах да се обадя навреме поради Интернетни съображения...
обаче като гледам ти специално добре си се справила, както и МНОГО други...
Че то кога не е имао обидени...Мнемозина написа:
П.П. Щяхме да сме се справили, ако нямаше обидени. Пък то май има.

Ами не знам. Зависи кого какво го кара да влиза тук. Какво търси, какво намира или не намира... Странно място е.Ън написа:Че то кога не е имао обидени...Мнемозина написа:
Шсъ разпаднев като СДС- отлюспаване, отлюспване...
П.П. Абе, вие- жените, затва ли живеете по- дълго? Създанате си имунитет...
Няма бе - не съм Ви Убиден!:-)Мнемозина написа:
Ще те плесна.БоЕВ написа:Няма бе - не съм Ви Убиден!:-)Мнемозина написа:
Що?:blink:Мнемозина написа:Ще те плесна.БоЕВ написа:Няма бе - не съм Ви Убиден!:-)Мнемозина написа:
О, изобщо няма да обяснявам.БоЕВ написа:Що?:blink:Мнемозина написа:
Ще те плесна.
Както искаш.Мнемозина написа:О, изобщо няма да обяснявам.БоЕВ написа:Що?:blink:Мнемозина написа:
Ще те плесна.
helloooo....guysБоЕВ написа:Както искаш.Мнемозина написа:О, изобщо няма да обяснявам.БоЕВ написа:Що?:blink:Мнемозина написа:
Ще те плесна.
вдажното е да знаеш че не ти се сърдя.
ЪЪЪЪЪ...много не разбрах защо ще те убива с камъни, ама вие се знаете отдавна и няма да се тормозя, че не съм разбралаМнемозина написа:Ъъъ, благодаря.Sweety написа:![]()
аз вчера щях да ти се предложа дето ти трябаваше някой да го държи в една тема...коя ли беше?щото те повечето в момента са все старинг ядосан Боев
![]()
и за това специално си сложих и доспехите
обаче не можах да се обадя навреме поради Интернетни съображения...
обаче като гледам ти специално добре си се справила, както и МНОГО други...
От поста ти се сетих за една случка, която навърза купчина актуални клубни теми. Боев ще ме убие с камъни сега, обаче ще я разкажа. Пък.
Това става в едно квартално магазинче с функции на сборен пункт на една компания - образи от съседните блокове. Но не пияници, т.е. пиеха, ама по онзи приятния начин. Интелигентни хора, де.
Участници в случката:
Магазинерът - грижлив чистоплюйник, никога не зареждаше в магазина нещо, което той самият не харесва и наистина некачествени стоки при него нямаше. И все ходеше и бършеше нещо, а това изобщо не пречеше на общия неуклюж вид на заведението (вече е затворено, щото не издържа на ситуацията, както и да е).
Една дама над 50-те, художница, и досега страхотна красавица, бохемка отвсякъде, с всички атрибути като самочувствие, небрежна изисканост, елегантност и кеф от живота.
Аз в поддържаща роля - скрила съм се за петнайсет минути от света и пия кафе в магазина в часовия пояс, в който компанията започва да се събира, но засега е дошла само дамата.
Появява се тя и си поръчва своето кафе (на първо време), но прави рязко движение и бъркалката пада на пода. Дамата си я взима, невъзмутимо си разбърква кафето и я облизва. Продавачът подскача:
- Чакай, бе, що не си взе друга бъркалка, как може и да я лапаш сега..
Тя първо се замисля, после ме поглежда заговорнически и изтърсва, едва сдържайки смеха си:
- Ооо, ти ако знаеш аз какви неща съм лапала...
Е, зависи в каква посока ще правиш разбора.Sweety написа: ЪЪЪЪЪ...много не разбрах защо ще те убива с камъни, ама вие се знаете отдавна и няма да се тормозя, че не съм разбрала![]()
бъркалката ли е в главаната 'роля' между другото?
Имаш ли нещо което да напишеш на български?:-)Sweety написа:helloooo....guysБоЕВ написа:Както искаш.Мнемозина написа:О, изобщо няма да обяснявам.БоЕВ написа:Що?:blink:Мнемозина написа:
Ще те плесна.
вдажното е да знаеш че не ти се сърдя.![]()
аххх...какъв нежен С&М!!!!
(S&M)