Вий имате ли некви фермерски апетити подобни? М?
Винаги съм искал да имам три телета
Винаги съм искал да имам три телета
Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация 
Re: Винаги съм искал да имам три телета
Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
Оооооо, само първото е достатъчно.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аааа не. И трите, дедо попе, и трите. Всяко си има предназначение...Ън написа:Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
първото не го искам, то моите мисли се чудя как да заглуша, та камо ли да почнат и чуждите да зема да чувам и какафонията шъ е пълнаGaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
телекинезата ми се струва, че хептен шъ мъ измързелеви
телепортацията е за мен, сигурно щото съм любопитна
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Бтв, преди време спорих с един приятел на тема телепортация. Той твърдеше, че и да я има ей ся на, няма да я пробва, щото е равносилно на самоубийство. Т.е. убиват те тук, разпрашват те или квото там, предават инфото за теб някъде си и те сглобяват там - той твърдеше, че този сглобения няма да си ти. Ти ще си умрял тук. Оня ще си мисли, че си ти, ще знае всичко, което и ти, няма да има бели петна в паметта си, но нямало да си ти. На което аз му отговорих, че серсем същото става като заспиш - заспиваш ти, някой друг се буди, но какво е ставало в промеждутъка не знаеш. Този, дето се буди, си мисли, че си ти, но дали е така?holi_day написа:първото не го искам, то моите мисли се чудя как да заглуша, та камо ли да почнат и чуждите да зема да чувам и какафонията шъ е пълнаGaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
телекинезата ми се струва, че хептен шъ мъ измързелеви
телепортацията е за мен, сигурно щото съм любопитна
Как мислите? Бихте ли ползвали телепортация ако я имаше сега?
ПП. Не помня дали не сме го коментирали вече... остарявам...
Със сигурност не, що за въпрос! Та те дори всички частици не са изследвали, камо ли да имат инфо коя къде точно е, че да я сложат пак на мястото й.Gaspode написа: Как мислите? Бихте ли ползвали телепортация ако я имаше сега?
Телепатия със сигурност не искам, опазил ме Господ!
Телекинеза за кво ми е? Достатъчно е да мога сама да се движа и да си премествам каквото ми е нужно.
- Глас в пустиня
Да, ама с някой друг!Gaspode написа:...
Как мислите? Бихте ли ползвали телепортация ако я имаше сега?
...
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
бе, ти за момента имаш две теленца... никога не е късно да си направиш още едно...Gaspode написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:бе, ти за момента имаш две теленца... никога не е късно да си направиш още едно...Gaspode написа:

- windcolours
Страшно ли ти се струва? Или?vyara написа: Телепатия със сигурност не искам, опазил ме Господ!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
като си правя преглед на моите телета... имам теле-визор, теле-фон и теле-шки шницели от кортрафиле за вечеря. мисля временно да се огранича с това.Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
just perfect
първото го имам,Ън написа:Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
второто до момента не съм искала,
мечтая определено за третото от доста време
А дано скоро!
"Спаси си деня!" - Green Light
В момента искам само една порция прясно, крехко теле - шко.Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
Аре ся. Едното е теле само, другото е козле. Верно, и то е рогато, ама по-различно се пакЪн написа:сър Айвънхоу написа:бе, ти за момента имаш две теленца... никога не е късно да си направиш още едно...Gaspode написа:
Е тва е. Женска му работа - ядене, сапунки и клюкиbead_ написа:като си правя преглед на моите телета... имам теле-визор, теле-фон и теле-шки шницели от кортрафиле за вечеря. мисля временно да се огранича с това.Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
Аз тук за звездите говоря, пътешествия без граници... е, и клюки ограничения с телепатията, ама то е друго
Тва с патията как го правиш, м? Я сподели, плсНеф написа: първото го имам,
второто до момента не съм искала,
мечтая определено за третото от доста време
А дано скоро!
- windcolours
спатията няма много какво да я правиш, освен ако не е коз.Gaspode написа:
Тва с патията как го правиш, м? Я сподели, плс
Ми не.Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
Много ще е лесно така и няма да е интересно.
Телепатия категорично не искам, тя трябва и да се случва и се случва в много определени моменти. Извън тях би била незачитане на личността.
Телекинезата... хм. Тук трябва да помисля. Ако е само да преместиш едни камъни от тук там, може и да е лесно, но ако става дума за сложна бродерия май ще е по-удобно иначе.
А пък телепортацията - само по изключение. Пътуването има много особен смисъл, самото пътуване. То е поредица от срещи, оставане със себе си, пренастройване, серии от случайности и какво ли още не.
Днес беше и смяна на сезони даже, тръгнах от едно лято и пристигнах в есента.
Panta rhei...
bead_ написа:като си правя преглед на моите телета... имам теле-визор, теле-фон и теле-шки шницели от кортрафиле за вечеря. мисля временно да се огранича с това.Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
Блажени са бедните духом
Първото, и аз като Неф, го имам, второто не е толкоз фундаментално, колкото е необходимо, а по отношение на третото-телепортацианна машина беше първата машинария, която обясних на сина ми като беше на 2-3 години за какво служи, и че мойта се е развалила или не е разботела добре, и той трябава да измисли и проектира нова такава, по-хубаваGaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
и не съм го питала скоро докъде е стигнал, но за него телепортацията е нещо обикновено и познато
Блажени са бедните духом
Ха, няма. Като си изцакаш козовете и остана с една дъъъъълга спатия ш`та питам кво мислиш по въпросаwindcolours написа:спатията няма много какво да я правиш, освен ако не е коз.Gaspode написа:
Тва с патията как го правиш, м? Я сподели, плс:blum:
И се сетих за един виц... в темата за вицовете ще го сложа може би едва ли не
Последно промяна от Gaspode на 01.09.10, 08:11, променено общо 1 път.
Чай ся. Телепатията не е просто четене на мисли. Това е начин да комуникиргаш на големи разстояния без ограниченията на думите. Или да манипулираш. Има много варианти.Мнемозина написа: Ми не.
Много ще е лесно така и няма да е интересно.
Телепатия категорично не искам, тя трябва и да се случва и се случва в много определени моменти. Извън тях би била незачитане на личността.
Телекинезата... хм. Тук трябва да помисля. Ако е само да преместиш едни камъни от тук там, може и да е лесно, но ако става дума за сложна бродерия май ще е по-удобно иначе.
А пък телепортацията - само по изключение. Пътуването има много особен смисъл, самото пътуване. То е поредица от срещи, оставане със себе си, пренастройване, серии от случайности и какво ли още не.
Днес беше и смяна на сезони даже, тръгнах от едно лято и пристигнах в есента.
Същото е и с телекинезата - представи си ако всеки можеше да размести машинарийката в ключалката и да си отвори без да има нужда от ключ примерно. Това прави заключването принципно излишно. И променя света за нула време...
А за пътуванети - има пътувания и пътувания. Някои бих изкал да съкратя максимално. Примерно досадното пътуване до и от офиса всеки ден. А и помисли само колко ни ограничават разтоянията...
Уф. Как да ти го обясня.Gaspode написа:
Чай ся. Телепатията не е просто четене на мисли. Това е начин да комуникиргаш на големи разстояния без ограниченията на думите. Или да манипулираш. Има много варианти.
Същото е и с телекинезата - представи си ако всеки можеше да размести машинарийката в ключалката и да си отвори без да има нужда от ключ примерно. Това прави заключването принципно излишно. И променя света за нула време...
А за пътуванети - има пътувания и пътувания. Някои бих изкал да съкратя максимално. Примерно досадното пътуване до и от офиса всеки ден. А и помисли само колко ни ограничават разтоянията...
Когато едно чудо стане ежедневие, то спира да бъде чудо. Ей тук се спъвам, защото искам чудеса.
Panta rhei...
Когато едно чудо стане ежедневие, се появяват други чудесаМнемозина написа: Уф. Как да ти го обясня.
Когато едно чудо стане ежедневие, то спира да бъде чудо. Ей тук се спъвам, защото искам чудеса.
Звучи практично, да.Gaspode написа:Когато едно чудо стане ежедневие, се появяват други чудесаМнемозина написа: Уф. Как да ти го обясня.
Но не е чудесно - от моя гледна точка.
Абе ти нали знаеш, че с теб по въпроса за мечтите сме на различни мнения. Ето, и тук е така.
Искам си всичките чудеса. От сътворението на света досега.
Panta rhei...
Да бе, да...Не ви вярвам и на двете! Тва, ако някой човек го притежава е най- великата силаSweety написа:Първото, и аз като Неф, го имам,Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация

- windcolours
Може и като сила да се използва, ако решиш да "гледаш в чуждите карти"Ън написа:Да бе, да...Не ви вярвам и на двете! Тва, ако някой човек го притежава е най- великата силаSweety написа:Първото, и аз като Неф, го имам,Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Владея единствено телеспиртация...
Пия
докато гледам телевизия:bigsmile:
Пия
докато гледам телевизия:bigsmile:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ами то и аз не си вярвам много много...щото още няма научни доказателстваЪн написа:Да бе, да...Не ви вярвам и на двете! Тва, ако някой човек го притежава е най- великата силаSweety написа:Първото, и аз като Неф, го имам,Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
2-3 пъти...направо ме удари в главата
колко ли ще му е странно на някой от първите човеци, ако му кажат, че може да пише и да предава мисли на разстояние чрез хартия
аз съм дарвинист...
Блажени са бедните духом
Тренира се.Sweety написа: ами то и аз не си вярвам много много...щото още няма научни доказателства![]()
2-3 пъти...направо ме удари в главатано не бяха мисли, по-скоро усещане и чувства...може би като всяко умение то трябва да се развива и тренира и просто му трябва време за да еволюира...както и с телекинезата...
колко ли ще му е странно на някой от първите човеци, ако му кажат, че може да пише и да предава мисли на разстояние чрез хартия![]()
аз съм дарвинист...
Имах едно гадже, което бях навила да пробваме. И пробваме с карти. Много пъти. Единия гледа съсредоточено картата и мисли за нея и си я представя визуално, а другия се настройва да отгатне. И пробваме в двете посоки - той да ми предаде мисли на мен, аз на него и така няколко вечери подред, обаче нищо. Едната вече обаче нещо се бяхме синхронизирали явно. Аз предавах на него. Гледам петица купа и той "петица купа". Следващата "вале каро" (примерно). Позна и нея. Следващата беше десятка пика (нея я помня обаче). И той почти веднага - десятка пика. И хвърли всичко, хвана се за главата и май се уплаши.
Жалко, тъкмо беше станало интересно.
Каква ли е вероятността от 52 карти да познаеш случайно три поредни пъти?
Няма да разбера случайно ли е било, защото той се уплаши, да му се не види!
- windcolours
абсолютно същото съм го пробвала и аз с близка приятелка /гаджетата ми никога не ги е привличала езотерикатаvyara написа: Тренира се.
Имах едно гадже, което бях навила да пробваме. И пробваме с карти. Много пъти. Единия гледа съсредоточено картата и мисли за нея и си я представя визуално, а другия се настройва да отгатне. И пробваме в двете посоки - той да ми предаде мисли на мен, аз на него и така няколко вечери подред, обаче нищо. Едната вече обаче нещо се бяхме синхронизирали явно. Аз предавах на него. Гледам петица купа и той "петица купа". Следващата "вале каро" (примерно). Позна и нея. Следващата беше десятка пика (нея я помня обаче). И той почти веднага - десятка пика. И хвърли всичко, хвана се за главата и май се уплаши.
Жалко, тъкмо беше станало интересно.
Каква ли е вероятността от 52 карти да познаеш случайно три поредни пъти?
Няма да разбера случайно ли е било, защото той се уплаши, да му се не види!
това да не е чукам "от порта на порта", пъ може и да ми отворятsandmaN написа:остана ми "портацията"
харесва ми идеята за единствената порта, упоритостта
а и човек да каже "ей това е моята порта" и да си личи радостта
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Stranniche
- Обратна връзка:
А за телепортацията си мечтая постянно.Gaspode написа:Теле-патия, теле-кинеза и теле-портация
Например отдавна искам да видя Ън да му благодаря лично за жълтурчетата. Ей сега да можех да се окажа в Пловдив.
спри се на чукамholi_day написа: това да не е чукам "от порта на порта"
ко ся...млад човек, простатата му работи добре..
....
ми имам впредвид, че патията си я имам
кинезията /спах 22 години до кинезитерапевт
теле -кинезка
само портацията- демек да съ изпорти нещо ми куца да го доведа до крайност
тъкмо го подредя да се съсипе съвсем нещотоситам и..некви сили преместят времепространственият континиум и ми изпортицакат портацията
е затва ми куца портацията
не е съвсем у моите ръце
не държа дистанционното
сиреч как вика Куида: "не карам влака"
/той затва до сега и кинти не ми е поискал
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...