а обичате ли ...
а обичате ли ...
червени балони ... м?
Трябва да имаш повече търпение, като пускаш такива неща. Това не е клип, то си иска момента. Трудно се намира време да потънеш в нещо такова.jumbles написа:радвам се че се обади ... много сте лустровани тук и някак 'странното' и различното избягвате ... що така
Много ми хареса.
Много неща се зачудих - интересно ми е например доколко е бил известен тоя филм на нашите кинаджии.
Но аз по принцип обичам такива отнесени работи. Благодаря...
Panta rhei...
Трябва да имаш повече търпение, като пускаш такива неща. Това не е клип, то си иска момента. Трудно се намира време да потънеш в нещо такова.
Много ми хареса.
Много неща се зачудих - интересно ми е например доколко е бил известен тоя филм на нашите кинаджии.
Но аз по принцип обичам такива отнесени работи. Благодаря...
просто понякога решавам да екпериментирам с това:
'... Оня, моят ученият приятел, викаше също, че някои думи са за точно определени хора ...'
дано ме разбереш
jumbles написа:Трябва да имаш повече търпение, като пускаш такива неща. Това не е клип, то си иска момента. Трудно се намира време да потънеш в нещо такова.
Много ми хареса.
Но аз по принцип обичам такива отнесени работи. Благодаря...не, не става въпрос за линка и филма зад него ...
просто понякога решавам да екпериментирам с това:
'... Оня, моят ученият приятел, викаше също, че някои думи са за точно определени хора ...'
дано ме разбереш
Аха. Добре тогава. Сменям пистата.
Да, обичам такива балони, всъщност мисля, че много хора си мечтаят за нещо дошло от никъде, което да ги следва - или те да следват - и да оцветява живота им.
Децата понякога си имат невидими приятели, помните ли Чоки? И аз съм си имала такъв като малка... Но не помня, майка ми ми е разказвала само. А в по-съзнателна възраст винаги съм имала неосъзнатото
Котката става ли за червен балон?
П.П. Много ми хареса филмът обаче.
П.П. Само не казвай сега, че е трябвало да ти отговоря с клип или снимка.
Panta rhei...
Незначителен- не, по- скоро неясен.jumbles написа:
аз за това и си попитах нещо ... явно въпроса се оказва доста незначителен ...
А аз съм в такъм момент от своето същестуване, вече след "на попрището жизнено в средата", че обичам, предпочитам всичко да ми е ясно.
Неясноти около моето битие с лопата да ги ринеш! Поне тук, с хората, които наричам мои приятели, искам всичко да е ясно.
Та, задай си въроса, моля пак. И дано този път го разбера
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Благодаря!Да, обичам такива балони, всъщност мисля, че много хора си мечтаят за нещо дошло от никъде, което да ги следва - или те да следват - и да оцветява живота им.
Децата понякога си имат невидими приятели, помните ли Чоки? И аз съм си имала такъв като малка... Но не помня, майка ми ми е разказвала само. А в по-съзнателна възраст винаги съм имала неосъзнатотожелание навсякъде да ме следва котка.
Котката става ли за червен балон?
Прегрът!
- Глас в пустиня
- never mind
Re: а обичате ли ...
Обичам жълтите, гледала ли си "Мигове в кибритена кутийка"?? Жълтите балони за мен са малко слънце, както и жълтите цветя... Червеното ми е агресивно..jumbles написа:червени балони ... м?
П.П. Клипът не гледах, мернах препратка към филм, който просто сега няма как да видя, но обещавам
На Цветни Петнаjumbles написа:съжалявам по-ясно от това не мога да го задам
обичате ли червени балони?
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
р.бах
"едно"
дет рем се го повтаря
макар любимото да ми е "илюзии"
а учитела се появява гат ученика е готов
Re: а обичате ли ...
звучи ми позначо, но много далечно ... толкова като че ли чак не е ... вече го тегляОбичам жълтите, гледала ли си "Мигове в кибритена кутийка"??
Благодаря
- Глас в пустиня
И червени, и зелени, и оранжеви, и сини... връщат ме там, където искам да си остана. Както и захарния памук, хартиените въртележки, поройния августовски дъжд, хамака в топлата шарена есен.
Или просто "луд на шарено се радва" - знам ли.
Или просто "луд на шарено се радва" - знам ли.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...