Източник - avaj.eu/?page=1
По-лесно е...
- Глас в пустиня
По-лесно е...
... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.

Re: По-лесно е...
Но не и за теб! Нали?БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Боевствай! Явно ти е "призвание".
А и запълваш нечии "Донкихотщини".
- сър Айвънхоу
не ми е ясно що си слагаш между зъбните колела пръстета малки, м?Елинида написа:Но не и за теб! Нали?БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Извинявал съм се когато е било нужно и съм изпитвал нужда да го направя, ама ти няма как да знаеш за това защото по това време още си стенела на гръцки докато те чукат анално.Елинида написа:Но не и за теб! Нали?БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
- windcolours
Ех, че си! Защо си развали хубавата тема, а? Тамън се бях наточила да пиша, но след като прочетох горния ти пост изгубих желание!БоЕВ написа:
Извинявал съм се когато е било нужно и съм изпитвал нужда да го направя, ама ти няма как да знаеш за това защото по това време още си стенела на гръцки докато те чукат анално.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
пийни си една биричка да ти мине...windcolours написа: Ех, че си! Защо си развали хубавата тема, а? Тамън се бях наточила да пиша, но след като прочетох горния ти пост изгубих желание!
Bella Ciao
Bella Ciao
Боевстваш! Стана си нарицателноБоЕВ написа: Извинявал съм се когато е било нужно и съм изпитвал нужда да го направя, ама ти няма как да знаеш за това защото по това време още си стенела на гръцки докато те чукат анално.
След като ти доставя удоволствие да си фантазираш .... воала
ПП Очаквам последващи сексуални фантасмагории, рожби на болното ти национално (неориентирано) съзнание :)
мазохизъм .... или опит за привличане на вниманиесър Айвънхоу написа:не ми е ясно що си слагаш между зъбните колела пръстета малки, м?Елинида написа:Но не и за теб! Нали?БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Лигавщини!:rotfl24:
- сър Айвънхоу
или най-обикновена простотия...Елинида написа: мазохизъм .... или опит за привличане на внимание
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Така ли дарлинг?:lol:Елинида написа:Боевстваш! Стана си нарицателноБоЕВ написа: Извинявал съм се когато е било нужно и съм изпитвал нужда да го направя, ама ти няма как да знаеш за това защото по това време още си стенела на гръцки докато те чукат анално.
ПП Очаквам последващи сексуални фантасмагории, рожби на болното ти национално (неориентирано) съзнание :)
Предупредих те да не се захващаш с мене.
Сега ще ти ментна няколко линка, ти да кажеш е ли са фантазии.
Гъркинята в ГЗС се хвали че най-после са я изчукали яко>>>
Истината за "влюбването">>>
Гъркинята обожава да и говориш мърсотии, явно се възбужда така
clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gosips&Number=1950725721&page=&view=&sb=&vc=1
Може още от десетките лица на елинида/гъркинята да бъдат извадени, ама има ли смисъл?!
На мен ми се падна:БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Който владее търпението, може да постигне всичко
Франсоа Рабле
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Аз ли я развалих?:-)windcolours написа:
Ех, че си! Защо си развали хубавата тема, а? Тамън се бях наточила да пиша, но след като прочетох горния ти пост изгубих желание!
- windcolours
Вече ти казах, че /според мен/ трябва да се заредиш с голяма доза търпение към чуждите изказвания, когато си решил да пишеш в интернет. Това важи за всички- и за теб, и за мен, и за Елинида, и за останалите. И да направиш каквото зависи от теб, за да пазиш хигиентата на един форум или тема. И ти можеш, и Елинида, и останалите.БоЕВ написа:Аз ли я развалих?:-)windcolours написа:
Ех, че си! Защо си развали хубавата тема, а? Тамън се бях наточила да пиша, но след като прочетох горния ти пост изгубих желание!
- Глас в пустиня
Стига глупости бе тате!:lol:windcolours написа:Вече ти казах, че /според мен/ трябва да се заредиш с голяма доза търпение към чуждите изказвания, когато си решил да пишеш в интернет. Това важи за всички- и за теб, и за мен, и за Елинида, и за останалите. И да направиш каквото зависи от теб, за да пазиш хигиентата на един форум или тема. И ти можеш, и Елинида, и останалите.БоЕВ написа:Аз ли я развалих?:-)windcolours написа:
БоЕВ написа:Така ли дарлинг?:lol:Елинида написа:Боевстваш! Стана си нарицателноБоЕВ написа: Извинявал съм се когато е било нужно и съм изпитвал нужда да го направя, ама ти няма как да знаеш за това защото по това време още си стенела на гръцки докато те чукат анално.
Предупредих те да не се захващаш с мене.
Сега ще ти ментна няколко линка, ти да кажеш е ли са фантазии.
Гъркинята в ГЗС се хвали че най-после са я изчукали яко>>>
Истината за "влюбването">>>
Гъркинята обожава да и говориш мърсотии, явно се възбужда така
clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gosips&Number=1950725721&page=&view=&sb=&vc=1
Може още от десетките лица на елинида/гъркинята да бъдат извадени, ама има ли смисъл?!
Има още! Ако ти не се справиш, ще ти помогна
На какво разчиташ пиле шарено? С интрига да дискредитираш една неудобна (за теб) юзерка? Ами ... продължавай ... така по "мъжки"!
- Глас в пустиня
Аз знам че има още, ти също!:rotfl24:Елинида написа: Има още! Ако ти не се справиш, ще ти помогна
На какво разчиташ пиле шарено? С интрига да дискредитираш една неудобна (за теб) юзерка? Ами ... продължавай ... така по "мъжки"!:rotfl24::rotfl24:
Интриги опитваш да създаваш ти и хининчето ще го папкаш на час по лъжичка.
- windcolours
Ок, преставам, но да знаеш, че и други хора щяха вече да са писали темата, защото е потенциално интересна, ако не беше тази размяна на остроумни реплики. Дано не са се отказали напълно.БоЕВ написа:
Стига глупости бе тате!:lol:
- Глас в пустиня
Всеки сам избира какво, къде и как да пише.windcolours написа:Ок, преставам, но да знаеш, че и други хора щяха вече да са писали темата, защото е потенциално интересна, ако не беше тази размяна на остроумни реплики. Дано не са се отказали напълно.БоЕВ написа:
Стига глупости бе тате!:lol:
Както и какви отговори да получи.
-
odonata /hope/
Това е точно както: когато се вглеждаш в бездната ......и бездната се вглежда в теб:winkw:БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Аз ли?БоЕВ написа:Интриги опитваш да създаваш ти и хининчето ще го папкаш на час по лъжичка.
Няма да ти се получи. Нито тук, нито там, нито където и да е
-
odonata /hope/
вие двамата чували ли сте за skaype i icq?:mad:Елинида написа:Аз ли?БоЕВ написа:Интриги опитваш да създаваш ти и хининчето ще го папкаш на час по лъжичка.![]()
не , че искам да ви се бъркам, но по този начин ще изгоните и малкото останали посетители.
може би не искаме да ви четем глупостите
Страхотно!БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
"Вярата в себе си е първата тайна на успеха."
А колко трудно ми беше да науча този основен урок...
И това- "Умът е градина, в която волята е господар."
И повечето...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Пиши, бе- темата е много готина!:lol:windcolours написа:Ех, че си! Защо си развали хубавата тема, а? Тамън се бях наточила да пиша, но след като прочетох горния ти пост изгубих желание!БоЕВ написа:
Извинявал съм се когато е било нужно и съм изпитвал нужда да го направя, ама ти няма как да знаеш за това защото по това време още си стенела на гръцки докато те чукат анално.

Там в Skype, не бих го допуснала и посмъртно!odonata /hope/ написа:
вие двамата чували ли сте за skaype i icq?:mad:
не , че искам да ви се бъркам, но по този начин ще изгоните и малкото останали посетители.
От моя страна - пас по темата.
- never mind
Който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново.БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Алберт Айнщайн
Вкусове разнисър Айвънхоу написа:или най-обикновена простотия...Елинида написа: мазохизъм .... или опит за привличане на внимание
Няма угодия ... простаци
- Глас в пустиня
Нали беше ПАС>>> по темата,бе куку?:lol:Елинида написа:Вкусове разнисър Айвънхоу написа:или най-обикновена простотия...Елинида написа: мазохизъм .... или опит за привличане на внимание
Няма угодия ... простаци
- Глас в пустиня
Кое да се получи бе пипи?:lol:Елинида написа:Аз ли?БоЕВ написа:Интриги опитваш да създаваш ти и хининчето ще го папкаш на час по лъжичка.![]()
То ти се е получило, та е та е! Нашарила си нета с аналните си проблеми и са се жалиш, че видиш ли някой искал да те компроментира.
- Глас в пустиня
Единственото нещо което искам вече е час по скоро да се махна от тоя форум, но в никакъв случай няма да го направя като страхливец с подвита опашка. Докато има мераклии да ми скачат по хуйчеца ще газа и ще мачкам.odonata /hope/ написа:...
Как шсъ махаш, бе? Седи тука!БоЕВ написа:Единственото нещо което искам вече е час по скоро да се махна от тоя форум, но в никакъв случай няма да го направя като страхливец с подвита опашка. Докато има мераклии да ми скачат по хуйчеца ще газа и ще мачкам.odonata /hope/ написа:...

- сър Айвънхоу
Насила, можеш да вземеш, но насила - не можеш да дадеш!БоЕВ написа:... понякога да признаеш, че си сгрешил, отколкото да докажеш, че си прав.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
така е... За лудо (или просто) не питай, то само се обажда...Елинида написа:
Вкусове разни
Няма угодия ... простаци
обикновено от коневръза...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ей, ч'ш... я се зЕми Уръце!БоЕВ написа: Единственото нещо което искам вече е час по скоро да се махна от тоя форум, но в никакъв случай няма да го направя като страхливец с подвита опашка. Докато има мераклии да ми скачат по хуйчеца ще газа и ще мачкам.
де ша одиш, м?
стой тука!
амаха!
Bella Ciao
Bella Ciao
ептем изкукаБоЕВ написа: Единственото нещо което искам вече е час по скоро да се махна от тоя форум, но в никакъв случай няма да го направя като страхливец с подвита опашка. Докато има мераклии да ми скачат по хуйчеца ще газа и ще мачкам.
гледам те как обиждаш и наляво и нядясно
явно с няква цел
щот това не е борба /а и не ти отива ма това е друг въпрос/
та ся се светвам защо
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
май точно обратното е идеята и на дваматаodonata /hope/ написа:може би не искаме да ви четем глупостите
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката