Ибал бати буля>>>
За фенките на мамите ;)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
БоЕВ написа:Никой ли не хареса поздрава бе, такава весела песньовка.
псст ... и земи им пропей по-ласкаво ...
vbox7.com/play:864c334d
- Глас в пустиня
Ох нидей!:lol:jumbles написа:БоЕВ написа:Никой ли не хареса поздрава бе, такава весела песньовка.що бе, щом за глупости ... е на ма
псст ... и земи им пропей по-ласкаво ...
vbox7.com/play:864c334d
Преди време в един пост споменах вувузели и ме грабнаха на фърпате, а тука с тия близалки...
Ох нидей!:lol:
Преди време в един пост споменах вувузели и ме грабнаха на фърпате, а тука с тия близалки...
www.youtube.com/watch?v=uqSxh69HmC8
Няма.jumbles написа:верно ли нема с кого се щурее тука ...
язък наачиии ...
Едни сухари са се събрали, ужас направо.
От три дни не смея да пусна една песен, дето ми е бръмнала в главата.
Ето, пускам я и потъвам отново в благопристойно състояние и аз.
http://vbox7.com/play:d0d5c301
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пробутваш ми цензурирана версия, Мнемо:mad:Мнемозина написа:Няма.jumbles написа:верно ли нема с кого се щурее тука ...
язък наачиии ...
След "трът, колио, трът колио, какъв е този ташак" (2)
клипът внезапно свършва
Опитах 3 пъти и все едно и също
Пу, срамота....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
А, не, няма да мине номерът! Всичко съм проверила. Няколко пъти при това.frisky lioness написа:Пробутваш ми цензурирана версия, Мнемо:mad:Мнемозина написа: Няма.
клипът внезапно свършва
Пу, срамота....
Признай си, че се засрами и го спря сама!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бога ми, нищо не съм чула освен ташак, което не ме е засрамилоМнемозина написа:
А, не, няма да мине номерът! Всичко съм проверила. Няколко пъти при това.
и как би могло, имайки пред вид команията в която съм по цял ден в последната година и половина...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Закачам те само.frisky lioness написа:Бога ми, нищо не съм чула освен ташак, което не ме е засрамилоМнемозина написа:
и как би могло, имайки пред вид команията в която съм по цял ден в последната година и половина...
Наистина ли ти се прекъсна клипът?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. след две повторение на цитираното по-горе от менМнемозина написа:Закачам те само.frisky lioness написа:Бога ми, нищо не съм чула освен ташак, което не ме е засрамилоМнемозина написа:
Наистина ли ти се прекъсна клипът?

При мен си върви цялото.frisky lioness написа:
Да. след две повторение на цитираното по-горе от мен
Освен да ти я изпея аз.
Ама я опитай първо тук за всеки случай:
http://vbox7.com/play:6c789c7e
Panta rhei...
Мнемозина написа:А, не, няма да мине номерът! Всичко съм проверила. Няколко пъти при това.frisky lioness написа:Пробутваш ми цензурирана версия, Мнемо:mad:Мнемозина написа: Няма.
клипът внезапно свършва
Пу, срамота....
сега разбирам какво имаше предвид Боев като каза, че ютуб бил слаба ракия...
Блажени са бедните духом
Няма го, да. Първо там проверих, но...Sweety написа:Не мога да повярвам! това го няма в ютуб...и ще се пръсна от любопитство особено след този твой пост
![]()
![]()
сега разбирам какво имаше предвид Боев като каза, че ютуб бил слаба ракия...
П.П. Не бе, има го!
http://www.youtube.com/watch?v=lYY0XV7Letg
Panta rhei...
има, има... ;)jumbles написа:верно ли нема с кого се щурее тука ...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Ами това си е част от една моя теория за жЕвота като такъв. Всъщност не знам доколко е моя, де, защото се е получила и от четене на разни работи. Мога да ти кажа и какви - предимно Бахтин май, много е идейна идеята му за телесната долница.jumbles написа:с усещането съм като че ли се разминаваме ... не говорим за едно и също нещоО, не.
Човек се задавя, когато стои на едно място. Все едно къде.
или аз нещо не разбирам ... както и да е ;)
Та има си пласт на възвишеното и сериозното, има си пласт на ежедневното и рутинното, има си пласт на изпростяването и щуреенето. Те всичките си се разпластяват и допълнително и могат да бъдат правени още разделяния.
И човек се задушава, ако стои само в единия от тези пластове.
Затова и ми се вижда малко задушна цялата сегашна култура на безкрайното забавление, на вечната ведрост и на позитивното мислене, дето няма край и няма край на шир и длъж. И обичам да си потъвам в други неща понякога.
Дано съм била ясна.
Panta rhei...
- never mind
За мен да. Не може в една торта, било тя и солена палачинкова, всичките пластове да се еднакви... Има опасност да се разболееш или от диабет, или от бъбрециМнемозина написа: Ами това си е част от една моя теория за жЕвота като такъв. Всъщност не знам доколко е моя, де, защото се е получила и от четене на разни работи. Мога да ти кажа и какви - предимно Бахтин май, много е идейна идеята му за телесната долница.
Та има си пласт на възвишеното и сериозното, има си пласт на ежедневното и рутинното, има си пласт на изпростяването и щуреенето. Те всичките си се разпластяват и допълнително и могат да бъдат правени още разделяния.
И човек се задушава, ако стои само в единия от тези пластове.
Затова и ми се вижда малко задушна цялата сегашна култура на безкрайното забавление, на вечната ведрост и на позитивното мислене, дето няма край и няма край на шир и длъж. И обичам да си потъвам в други неща понякога.
Дано съм била ясна.
Всъщност сегашната култура, в някои слоеве, далеч не е на забавлението, напротив, има една ъндърграунд среда, до която може би нямаш допир, която се занимава със съвсем други проблеми, говоря за млади хора, 16-25 годишни, и музиката им, и стремежите, и храненето им, ако щеш не са в бонбонено-розово. Занимава ги и политиката, и екологията, и музиката, и книгите, много са "ангажирани", наскоро се бъзиках, че са готови за "Ален мак" /та си взех гайле да обяснявам що е туй и има ли почва у нас
философия на победители- "Бахти"Мнемозина написа: Ами това си е част от една моя теория за жЕвота като такъв.
предимно Бахти май
Виж сега, то по принцип има всичко, но говорех за друго. И сред нашето поколение има такива среди, дето не са докрай забавлителни (което не им пречи да гледат светло на живота - благодаря, Сандо, за линка).never mind написа: За мен да. Не може в една торта, било тя и солена палачинкова, всичките пластове да се еднакви... Има опасност да се разболееш или от диабет, или от бъбреци
Всъщност сегашната култура, в някои слоеве, далеч не е на забавлението, напротив, има една ъндърграунд среда, до която може би нямаш допир, която се занимава със съвсем други проблеми, говоря за млади хора, 16-25 годишни, и музиката им, и стремежите, и храненето им, ако щеш не са в бонбонено-розово. Занимава ги и политиката, и екологията, и музиката, и книгите, много са "ангажирани", наскоро се бъзиках, че са готови за "Ален мак" /та си взех гайле да обяснявам що е туй и има ли почва у нас/
И това изобщо не изключва общовзетият присмех към сериозността.
За който, струва ми се, нашето точно поколение има много сериозен принос.
Panta rhei...
В общи линии - колкото и да обичаш пържоли, ако ядеш само тях, в един момент ти се прияжда и фасулец.Мнемозина написа:.....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Мнемозина написа:Говоря за неща от сферите на духовното.
Само за ядене мислите, ей, ами че погледни темата за какво е.
Добре де, ще го кажа по твоя начин: Като си си сипала гювеч, хубаво е да обърнеш слоевете и пластовете зеленчуци и месце и да пробваш от всичкото, щото само картофите няма да задоволят изтънченото ти небце
Мисля, че така по-се разбира.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ех, че си и ти...maggot написа:Мнемозина написа:Говоря за неща от сферите на духовното.
Само за ядене мислите, ей, ами че погледни темата за какво е.
Добре де, ще го кажа по твоя начин: Като си си сипала гювеч, хубаво е да обърнеш слоевете и пластовете зеленчуци и месце и да пробваш от всичкото, щото само картофите няма да задоволят изтънченото ти небце
Мисля, че така по-се разбира.
Става дума за шпагата между лукс етерна и етернитовите плоскости, между първичния бульон и шкембе чорбата, такива разни.
Panta rhei...
- Piqndurnik
Бе трябва едни правила да се направят, ама пусти мързел.Piqndurnik написа:За повече от три месеца може и да е вярно, не съм пробвал. Три, обаче, не са достатъчни. Вярно, разнообразявал съм със шницели и пици, не зная така брои ли сеmaggot написа:В общи линии - колкото и да обичаш пържоли, ако ядеш само тях, в един момент ти се прияжда и фасулец.
Тъй де, да се знае кой е в нормата и кой - не.
Panta rhei...
я пак си помисли...maggot написа:В общи линии - колкото и да обичаш пържоли, ако ядеш само тях, в един момент ти се прияжда и фасулец.
Охххх, мамоооооооооо, тва не беше честно! Хич даже!Ozzie написа:я пак си помисли...maggot написа:В общи линии - колкото и да обичаш пържоли, ако ядеш само тях, в един момент ти се прияжда и фасулец.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Виж ся... аз са съм всяка вечер на рилска софра и като се почне от домашно направеното кисело мляко и се свърши с агнешкото на пещ, можеш да си представиш как тия снимки не ми се увътрят някак сиOzzie написа:я пак си помисли...maggot написа:В общи линии - колкото и да обичаш пържоли, ако ядеш само тях, в един момент ти се прияжда и фасулец.
Но не мога да отрека факта, че и бобеца го разреждам със суджуче, де.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
а ме запишеш некъде кат сисадмин на банкаmaggot написа: Виж ся... аз са съм всяка вечер на рилска софра и като се почне от домашно направеното кисело мляко и се свърши с агнешкото на пещ, можеш да си представиш как тия снимки не ми се увътрят някак си
дупките у трезора и сам ш`сги пробия