Да ви черпя един клип...
Да ви черпя един клип...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
-
Megi_Koleva
Re: Да ви черпя един клип...
Благодаря за почерпката!Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Тъкмо си мислех- кой ли ще се престраши да наруши мълчанието днес в този форум? А то кой бил смелчагата?!
да наистина..то не остана кой и да почерпи Ън в 3о4о...Megi_Koleva написа:Благодаря за почерпката!Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Тъкмо си мислех- кой ли ще се престраши да наруши мълчанието днес в този форум? А то кой бил смелчагата?!
защо така?
пък и кой го е страх та да трябва да се престрашава?...аз мислех, че просто няма нищо за казване
Блажени са бедните духом
да те питам нещо важно...Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
ти всъщност виждал ли си слънчогледите?
Блажени са бедните духом
Не, за жалост.Sweety написа:да те питам нещо важно...Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Аз от България не съм излизал.
Никога.

Е, чак пък смелчага...Megi_Koleva написа:Благодаря за почерпката!Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Просто съм част от това място. И не мисля да го оставям да пустее.

Ами защото понякога така се получава и в живота. Случват се разни странни неща...Sweety написа: защо така?![]()

- windcolours
Ън написа: Просто съм част от това място. И не мисля да го оставям да пустее.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
е па тоА само клипове черпи бреSweety написа: да наистина..то не остана кой и да почерпи Ън в 3о4о...
защо така?![]()
1 бира не е викнал е така на маса
е аз мое "отровни" гюведжета а прая на Айвъна...ма се пак го черпавам нещо си там
абе той и домашната рЕкийка хареса да го... опс
нема да го...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
еее жалко...Ън написа:Не, за жалост.Sweety написа:да те питам нещо важно...Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Аз от България не съм излизал.
Никога.
аз не съх ходила много по галерии...известни...но на ван гог съм му видяла почти всичките картини в холандия
любимата ми не е слънчогледите, а тази
http://www.bibliotekar.ru/Kvangog/14.htm
Блажени са бедните духом
- windcolours
и аз много харесвам тази!:-)
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
windcolours написа:и аз много харесвам тази!:-)
П.С. сега поне има толкова евтини самолетни билети, ако си ги купиш от рано...
пък и само ако ще се разхождате по 'червените фенери' без да влизате в някой клуб там, спокойно може да пропуснете тази забележителност на амстердам (момичета дето са по 'витрините' са съвсем обикновени, да не казвам нещо повече) и да се съсредоточите на музеите...
а тази любимата ми дори не е в музея на ван гог, а тук:
http://www.kmm.nl/collection-search.php ... submit.y=2
Блажени са бедните духом
Гледал съм много от картините му копирани от Даниеле Донде. Казват, че били като оригинала.Sweety написа: еее жалко...
аз не съх ходила много по галерии...известни...но на ван гог съм му видяла почти всичките картини в холандия
любимата ми не е слънчогледите, а тази
http://www.bibliotekar.ru/Kvangog/14.htm
Харесвам повечето му картини. И от известните и от по- малко известните му.
Например тази-

снощи след като разглеждах сайта на онзи музей си мислех, че картините му ми изглеждат толкова естествени и истински и приятни за гледане и изглеждат сякаш е много лесно да ги нарисува човекЪн написа:
Гледал съм много от картините му копирани от Даниеле Донде. Казват, че били като оригинала.
Харесвам повечето му картини. И от известните и от по- малко известните му.
Например тази-
сигурно след като веднъж нещо е сътворено вече е лесно да бъде повторено
...
в една от новите серии на Доктор Ху (Doctor Who) той се среща с Винсент (има си машина на времето) и накрая успява да му покаже как в един музей един критик говори за него и казва, че той е най-великият художник и Винсет се разплака...както и аз
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00spgsf
Блажени са бедните духом
Ами, той си е най- великият художник. Дръпнал е изкуството със сто години напред.Sweety написа: снощи след като разглеждах сайта на онзи музей си мислех, че картините му ми изглеждат толкова естествени и истински и приятни за гледане и изглеждат сякаш е много лесно да ги нарисува човек![]()
сигурно след като веднъж нещо е сътворено вече е лесно да бъде повторено
...
в една от новите серии на Доктор Ху (Doctor Who) той се среща с Винсент (има си машина на времето) и накрая успява да му покаже как в един музей един критик говори за него и казва, че той е най-великият художник и Винсет се разплака...както и аз![]()
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00spgsf
Не знам дали е лесно да бъде копиран, по- скоро е трудно. И повечето художници мислят така, поне това, което съм чел, де...

е сега като видях последната ти картина знам, че поне се опитватЪн написа:
Ами, той си е най- великият художник. Дръпнал е изкуството със сто години напред.
Не знам дали е лесно да бъде копиран, по- скоро е трудно. И повечето художници мислят така, поне това, което съм чел, де...
п.с. надявам се това да е комплимент за тебе
Блажени са бедните духом
благодаря!Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Ън, ти сигурен ли си, че не сте роднини?
Само аз ли виждам приликите?
"Спаси си деня!" - Green Light
Аз изобщо не приличам на него, но имам един приятел, който визуално му е почти двойникНеф написа:благодаря!Ън написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
Ън, ти сигурен ли си, че не сте роднини?
Само аз ли виждам приликите?
Евридика го познава и тя.
Евридика, кво ще кажеш за Тошо Кайков- същия като Ван Гог е, нали?

Не разбрах съвсем какво имаш предвид:lol:Sweety написа:е сега като видях последната ти картина знам, че поне се опитватЪн написа:
Ами, той си е най- великият художник. Дръпнал е изкуството със сто години напред.
Не знам дали е лесно да бъде копиран, по- скоро е трудно. И повечето художници мислят така, поне това, което съм чел, де...![]()
В слънчогледите се опитах да го копирам. По моето НЕскромно мнение

имах предвид че ми се стори че и в картината с пролетно зелено си опитвал да го копираш...Ън написа:Не разбрах съвсем какво имаш предвид:lol:Sweety написа:е сега като видях последната ти картина знам, че поне се опитватЪн написа:
Не знам дали е лесно да бъде копиран, по- скоро е трудно. И повечето художници мислят така, поне това, което съм чел, де...![]()
В слънчогледите се опитах да го копирам. По моето НЕскромно мнениедоста удачно
Но ми отне един месец:roll:
а слънчогледите определено ти се удава да ги рисуваш като него
тях на кой ги подари?...ако не е тайна
Блажени са бедните духом
Ооо, не. В тази картина не съм се опитвал за го копирам.Sweety написа: имах предвид че ми се стори че и в картината с пролетно зелено си опитвал да го копираш...
а слънчогледите определено ти се удава да ги рисуваш като него![]()
тях на кой ги подари?...ако не е тайна
Слънчогледите не съм ги подарил на никого. И няма да ги подарявам. Тях съм ги рисувал за продан.

продаде ли ги? знам че не се пита ама, за колко?Ън написа:..
Слънчогледите не съм ги подарил на никого. И няма да ги подарявам. Тях съм ги рисувал за продан.
пък и ако кажеш за колко после няма да те питам дали ще ги декларираш?
Блажени са бедните духом
Не, не съм. Още се чудя дали си заслужава да я продам.Sweety написа: продаде ли ги? знам че не се пита ама, за колко?
пък и ако кажеш за колко после няма да те питам дали ще ги декларираш?![]()
Много добре седи в хола ми и привлича вниманието на всеки, който я види. Харесвам си я.

време ти е да им отидеш на гости във van gogh museumЪн написа:www.youtube.com/watch?v=O5tKG39G6Qk
just perfect
Като порасна...bead_ написа:
време ти е да им отидеш на гости във van gogh museum

-
odonata /hope/
Ън написа:Като порасна...bead_ написа:
време ти е да им отидеш на гости във van gogh museum
Ами ако имаш алергия към офисен прах???:winkw:
Ми, ще трябва да си търся истинска работаodonata /hope/ написа: Ами ако имаш алергия към офисен прах???:winkw:

Аз имам към книговезки прах, ама кво пък, няма се под-даваме яЪн написа:Ми, ще трябва да си търся истинска работаodonata /hope/ написа: Ами ако имаш алергия към офисен прах???:winkw:
казваш - нямам и продължаваш!
"Спаси си деня!" - Green Light
има няколко начина да се справи с това... whoismonticarlo.net/images/9693.jpg руси, червенокоси...odonata /hope/ написа:Ами ако имаш алергия към офисен прах???:winkw:
just perfect