А, стига толкоз си си почивал, камарад!
Наздраве!

Ън написа:три дена вече те няма!
Наздраве!
НЕ ЗНАМ ЗАЩО, НО И НА МЕН МИ ЛИПСВА. не го помня като лош човек. преди години ми беше доста симпатичен:?:?Ън написа:три дена вече те няма!
Наздраве!
Ън написа:три дена вече те няма!
Наздраве!
Може.Kent написа:
Може да Ни е сърдит:lol:

Готин си е БоЕВ и ще се върне! Надявам се...odonata /hope/ написа:НЕ ЗНАМ ЗАЩО, НО И НА МЕН МИ ЛИПСВА. не го помня като лош човек. преди години ми беше доста симпатичен:?:?Ън написа:три дена вече те няма!
Наздраве!

Защото е по лесно да се втренчиш в другия. Да видиш неговите "кусури" и после спокойно да си легнеш с мисълта:"Е, има по зле и от мен." И да заспиш доволен и блажен. На мен Боев ми липсва, липсва ми с всичката си заядливост и грубост която навярно ви боде очите, но колко бързо забравихме хубавите снимки и красивите думи изречени от същите тези уста.Няма да пиша:"Върни се Боеееев.", защото всеки има право на личен избор и място за изява, но бих се радвала ако някоя вечер видя пак красива снимка, за да зная че все пак хората с обида в сърцата са станали с един по малко.Извинете ако съм отнела от ценното ви време, но ми се "окаше".Kent написа:е що в З040 се прави гаргара с чиляк дето почти никой дори не го е виждал .... боев туй боев онуй...и безобидная зора замфирова за десерт.
то и аз съм грешен де щипъх капинчо накрая, ама и така не успях да му се разсърдя тотално. когато иска ше си пише боев. не е панаирджийска маймуна се пак.
юзър е като секи от нас.
п.п. като секи от вас:rotfl24:
боев е частица от нас
в контекста със "вас":-)
Разбирам те, но все пак изобщо не е бързо и изобщо не сме забравили.Баба Яга написа:Защото е по лесно да се втренчиш в другия. Да видиш неговите "кусури" и после спокойно да си легнеш с мисълта:"Е, има по зле и от мен." И да заспиш доволен и блажен. На мен Боев ми липсва, липсва ми с всичката си заядливост и грубост която навярно ви боде очите, но колко бързо забравихме хубавите снимки и красивите думи изречени от същите тези уста.Няма да пиша:"Върни се Боеееев.", защото всеки има право на личен избор и място за изява, но бих се радвала ако някоя вечер видя пак красива снимка, за да зная че все пак хората с обида в сърцата са станали с един по малко.Извинете ако съм отнела от ценното ви време, но ми се "окаше".Kent написа:е що в З040 се прави гаргара с чиляк дето почти никой дори не го е виждал .... боев туй боев онуй...и безобидная зора замфирова за десерт.
то и аз съм грешен де щипъх капинчо накрая, ама и така не успях да му се разсърдя тотално. когато иска ше си пише боев. не е панаирджийска маймуна се пак.
юзър е като секи от нас.
боев е частица от нас
Както винаги подмолните течения не се виждат. Първият път когато се случи със Сет и Докторка си мълчах, казвах си че е по добре да замълчиш, но се оказа че съм грешала. Сега обаче не искам да си мълча. Затова си казвам болежката:-), защото всеки от време на време храни по някой вълк в себе си и това не го прави лош или добър. Прави го просто човек и ако търпението е висша добродетел то аз я желая на всеки от вас и най вече на себе си.Мнемозина написа:Разбирам те, но все пак изобщо не е бързо и изобщо не сме забравили.Баба Яга написа:Защото е по лесно да се втренчиш в другия. Да видиш неговите "кусури" и после спокойно да си легнеш с мисълта:"Е, има по зле и от мен." И да заспиш доволен и блажен. На мен Боев ми липсва, липсва ми с всичката си заядливост и грубост която навярно ви боде очите, но колко бързо забравихме хубавите снимки и красивите думи изречени от същите тези уста.Няма да пиша:"Върни се Боеееев.", защото всеки има право на личен избор и място за изява, но бих се радвала ако някоя вечер видя пак красива снимка, за да зная че все пак хората с обида в сърцата са станали с един по малко.Извинете ако съм отнела от ценното ви време, но ми се "окаше".Kent написа:е що в З040 се прави гаргара с чиляк дето почти никой дори не го е виждал .... боев туй боев онуй...и безобидная зора замфирова за десерт.
юзър е като секи от нас.
боев е частица от нас
Но е практически невъзможно да проявиш толерантност тогава, когато всъщност ти си обектът на нетолерантност и нетърпимост.
Тоест можеш, но не се вижда.
Затова не ми се вижда честно да сме виновни сега ние - без изобщо да знам кои сме тия "ние" в момента.
А Боев си е тук и затова и писах, че опитва да избяга от себе си. Аз също се надявам да не му се получи.
Явно виждаш някакви неща, които аз не успявам да съзра, но едва ли има значение.Баба Яга написа:
Както винаги подмолните течения не се виждат. Първият път когато се случи със Сет и Докторка си мълчах, казвах си че е по добре да замълчиш, но се оказа че съм грешала. Сега обаче не искам да си мълча. Затова си казвам болежката:-), защото всеки от време на време храни по някой вълк в себе си и това не го прави лош или добър. Прави го просто човек и ако търпението е висша добродетел то аз я желая на всеки от вас и най вече на себе си.
Абсолютно.Мнемозина написа:Явно виждаш някакви неща, които аз не успявам да съзра, но едва ли има значение.Баба Яга написа:
Както винаги подмолните течения не се виждат. Първият път когато се случи със Сет и Докторка си мълчах, казвах си че е по добре да замълчиш, но се оказа че съм грешала. Сега обаче не искам да си мълча. Затова си казвам болежката:-), защото всеки от време на време храни по някой вълк в себе си и това не го прави лош или добър. Прави го просто човек и ако търпението е висша добродетел то аз я желая на всеки от вас и най вече на себе си.