I like to retaliate by burning a book that you Americans
I like to retaliate by burning a book that you Americans
hold dear, but the only book you care about is Facebook.
- сър Айвънхоу
Re: I like to retaliate by burning a book that you Americans
ко речи?Remmivs написа:hold dear, but the only book you care about is Facebook.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Един мюсюлманин го е написал в twitter-а:
Бих искал да ви отмъстя като изгоря някоя книга, която е скъпа на вас - американците, но единствената книга, за която ви пука е фейсбук (книга от лица, лицева книга, лицекнига буквално).
Бих искал да ви отмъстя като изгоря някоя книга, която е скъпа на вас - американците, но единствената книга, за която ви пука е фейсбук (книга от лица, лицева книга, лицекнига буквално).
Последно промяна от Remmivs на 10.09.10, 19:36, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
мерси!Remmivs написа:Един мюсюлманин го е написал в twitter-а:
Bella Ciao
Bella Ciao
онзи американец, ако изгори Корана утре, ония ще побеснеятRemmivs написа:Един мюсюлманин го е написал в twitter-а:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ще се съсредоточа върху горните думичкиRemmivs написа: от изключителните
Последно промяна от latrevw на 10.09.10, 19:57, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
а каква е разликата с twitter-аRemmivs написа:аз съм си аз
иначе фейсбука го нямам и няма и да го имам по съвсем други причини
ментални и професионални кривини
но пак съм от изключенията
ся как ме засрами, сериозно питам беRemmivs написа:никаква, аз и туитър нямамlatrevw написа:а каква е разликата с twitter-а
ps
нали не питаш сериозно
едното го познавам, другото - не, затова питам
Аз пък вчера прочетох нещо неочаквано за американците, много ми беше интересно. Беше някакво точно наобратно и си мислех да го пусна тук, но беше дълго.Remmivs написа:hold dear, but the only book you care about is Facebook.
Panta rhei...
Но за форумите нищо не казват.Remmivs написа:Моля.
Странното е, че е в топ новините на гугъл рийдъра, заедно с това
Facebook is used mostly by narcissists and those with low self-esteem, says a Canadian study.
Фейсбук се използва предимно от нарцисисти и хора с ниско самочувствие показва канадско изследване.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Но за форумите нищо не казват.Remmivs написа:Моля.
Странното е, че е в топ новините на гугъл рийдъра, заедно с това
Facebook is used mostly by narcissists and those with low self-esteem, says a Canadian study.
Фейсбук се използва предимно от нарцисисти и хора с ниско самочувствие показва канадско изследване.
Фейсбукът обаче се оказа единственият начин да общувам с нЕкои хора, които вече никъде другаде не пишат.
Явно съм била много "сериозна юзърка", защото на 1 януари ми се обади по телефона една приятелка да ми честити рождения ден
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много се радвам да те "видя".Remmivs написа:
и аз там тогава съм роденаStranniche написа: защото на 1 януари ми се обади по телефона една приятелка да ми честити рождения дени да ми напомни да вляза във фейсбук, защото на стената там вече ми пишели поздравления.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако сме и в една година може да се окажем астрологични близнациholi_day написа:и аз там тогава съм роденаStranniche написа: защото на 1 януари ми се обади по телефона една приятелка да ми честити рождения дени да ми напомни да вляза във фейсбук, защото на стената там вече ми пишели поздравления.
Да, освен това чрез него се откриват доста бивши съученици или състуденти, с които си изгубил връзка и иначе не би се сетил да търсиш.Stranniche написа:
Фейсбукът обаче се оказа единственият начин да общувам с нЕкои хора, които вече никъде другаде не пишат.
Явно съм била много "сериозна юзърка", защото на 1 януари ми се обади по телефона една приятелка да ми честити рождения дени да ми напомни да вляза във фейсбук, защото на стената там вече ми пишели поздравления.
Та се стига чак до такива, с които изобщо не си учил заедно.
Странниче, ти все пак... пък и Холи и тя, като ви знам колко сте разсеяни, всъщност сигурни ли сте в това за рождения ден?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
от нормалнитеlatrevw написа:хихи, аз от кои ли съмRemmivs написа: Фейсбук се използва предимно от нарцисисти и хора с ниско самочувствие показва канадско изследване.
Bella Ciao
Bella Ciao
Това не знам дали е вярно, но моите лични наблюдения са, че този смотан фейсбук влияе негативно върху установените от години порядки във форумите.Remmivs написа:
Оня ден пих кафе с една дружка и тя ми се оплака, че случайно разбрала за нейна колежка, която публикувала тяхна обща снимка в нета без нейно знание.
И на всичкото отгоре много се изненадала, че дружката ми има нещо против нейни снимки да се развяват по нета.
Тази случка е доста показателна за промените във форумния дрескод следствие негативното фейсбук влияние.
Вече стана не просто нормално, а направо задължително човек да вади на показ не само физиономията си, а и личния си живот.
Аз преди време си направих рег във фейса само, за да видя за какво иде реч.
След няколко дни избягах с писъци - тъпо и скучно е там.
А този масов ексхибиционизъм там напрово ме ужасява и за съжаление все по-често и форумите заприличват на фейсбуци.
Вече май никак не е модерно хората да са дискретни и да държат на някакъв личен периметър, който да бъде недостъпен за масовия зрител.
А едно време, какво беше, ех.....
- majemela4ka
- Обратна връзка:
esti написа:...Remmivs написа:
Вече стана не просто нормално, а направо задължително човек да вади на показ не само физиономията си, а и личния си живот.
Аз преди време си направих рег във фейса само, за да видя за какво иде реч.
След няколко дни избягах с писъци - тъпо и скучно е там.
А този масов ексхибиционизъм там напрово ме ужасява и за съжаление все по-често и форумите заприличват на фейсбуци.
Вече май никак не е модерно хората да са дискретни и да държат на някакъв личен периметър, който да бъде недостъпен за масовия зрител.
А едно време, какво беше, ех.....
Аз съм нарцисистка, (безсамо)чувствена, ексхибиционистка и... не помня едно време да е било различно.
Че и с чужди мъжове и мъжКИ си пиша, б@си.
www.facebook.com/pages/Sofia-Bulgaria/Dodovata-rkavicka-dodos-Projects/65156975015?ref=nf&__a=1&_fb_if
oops! Ся видЕх, че не съм канадска /ливада/:winkw:
Здрасти, Рем!
И хич не си мисли да изчезваш пак.
да не би това да е в отговор на оня луд американец дето щял да гори корана публично заради 9/11?Remmivs написа:hold dear, but the only book you care about is Facebook.
Блажени са бедните духом
много ми харесва това, което правиш от плетиво, сега си спомних онова облченото дърво, беше много интересно и пращяща от настроение идея!majemela4ka написа: Аз съм нарцисистка, (безсамо)чувствена, ексхибиционистка и... не помня едно време да е било различно.:blum:
Че и с чужди мъжове и мъжКИ си пиша, б@си.
www.facebook.com/pages/Sofia-Bulgaria/Dodovata-rkavicka-dodos-Projects/65156975015?ref=nf&__a=1&_fb_if
oops! Ся видЕх, че не съм канадска /ливада/:winkw:
Здрасти, Рем!
И хич не си мисли да изчезваш пак.
...
това съвсем сериозно!
Блажени са бедните духом
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Sweety написа: много ми харесва това, което правиш от плетиво, сега си спомних онова облченото дърво, беше много интересно и пращяща от настроение идея!![]()
...
видях страницата ти във феисбук...та...как мога да си поръчам ръкавици и шапка при тебе/при вас?
това съвсем сериозно!
дааа, Дървото - така и си остана недонаснимано
пиши ми у фейсбука:winkw:, на мейла, в блога, билЯШка... съвсем сериозно!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
ако вземе и да се завърти на 180 градуса около остта си, лелеМнемозина написа:
Оня с дупето го знаем. Представяла си ни го.
малко мъжки плетки!!
и нещо за момиченца

majemela4ka написа:ако вземе и да се завърти на 180 градуса около остта си, лелеМнемозина написа:
Оня с дупето го знаем. Представяла си ни го.
малко мъжки плетки!!![]()
и нещо за момиченца
Мъжките плетки са виртуозни, обаче не ми се виждат много мъжки, да си призная. Може би с изключение на първите две, дето са като овчи кожи.
Ама то аз и не разбирам много.
Виж, момичешките са чудни.
Panta rhei...
-
Megi_Koleva
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Remmivs написа:мерси на всички да кажа за "посрещането"
много сте готини!
наздраве, банда
Музикален поздрав! - гледайте Фнимателно от 36-тата секунда нататък!
- windcolours